Mire tanít a jelen időszak?

Mire tanít a jelen időszak?

Az elmúlt néhány hét mindannyiunk számára tartogatott “meglepetéseket”, amik talán gondolkodóba ejtik az embert. Fontosnak tartom, hogy leginkább azt próbáljuk megfejteni, a mi számunkra mit üzen a jelen időszak. Vajon mire kaptuk ezt a temérdek időt?

Azt gondolom, érdemes átgondolnunk a mögöttünk néhány évet. Vajon ott tartunk jelenleg, ahol terveink szerint akartunk tartani?

Vajon mi az, ami oly régóta arra vár, hogy megoldjuk… elfogadjuk… elengedjük…?

Egy teljesen új világ van kialakulóban évek óta. 8-10 éve elkezdődött egy világszintű átalakulás.

Arra kérlek, gondold át, hogy az elmúlt évtizedben mi minden történt Veled, merrefelé terel a sors? Egészen biztos vagyok benne, hogy ennyi idő alatt rá kellett jönnöd, meg kellett érezned az isteni vezettetést. Minden esemény célja az, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, és ráérezz a feladataidra.

Az átalakulás kezdete óta keményen tanítják nekünk az elengedést! Biztos vagyok abban, hogy Te is éppen eleget kaptál már. Nem gondolod, hogy ideje kicsit lazábban kezelni a dolgokat?

Arra bíztatlak, engedd el a neheztelést, dühöt embertársaid felé. Jobb lesz, ha évekig rágódsz olyasvalaki miatt, akinek egyáltalán nem fáj, hogy bántott Téged?

Engedd el a régi barátságokat! Engedd el, ha becsaptak, ha tartoznak Neked! Amíg képtelen vagy megtenni, Te is ott állsz a kötés végén. Magadat is láncolod a másikhoz! Engedd el, ez már a múlt! Ne akarj beleragadni a régi játszmás világba! Hidd el, az élet benyújtja a számlát Neked is, neki is!

Engedd el a régi- és a viszonzatlan szerelmeket! Vajon mikor becsülöd végre önmagad annyira, hogy kilépsz a Számodra méltatlan helyzetekből? Azokból a kapcsolatokból, amik nem építik, hanem rombolják a lelkedet? Azokból, amik nem bizonyítanak, csak ígérnek? Egyet sose feledj! Ha egy ember mást mond, mint amit tesz, mindig a tettek a valódiak!

Engedd el régi, elnyűtt önmagad! Adj esélyt egy új életre az új energiában! Ha körbenézel a világban, tisztán láthatod, hogy csak 2 út van előttünk: “Vagy emelkedünk, vagy süllyedünk”. A régi, duális világban elég volt sodródnunk az árral, de ez mára megváltozott. Céltudatos, precíz, határozott, tudatos munkára van szükségünk folyamatosan! Azok az emberek szenvednek leginkább, akik nem önmaguk irányítják életüket. Akik hagyják, hogy mások határozzák meg sorsukat. A tudatos ember a változás mellett dönt, legyen bármilyen fájdalmas.

Hidd el! MINDEN JELENLEGI “LÁTSZÓLAGOS PROBLÉMÁD” ÉS DISZKOMFORT ÉRZÉSED ABBÓL FAKAD, AMIT OLY RÉGÓTA HALOGATSZ. 

Mostmár nagyon keményen mutatja a sors, hogy meg kellene hoznod a döntést. Milyen régen tovább kellett volna már lépned abból a kényelmetlen szituációból… Milyen régen meg kellett volna mondanod, hogy bántott… Milyen régen váltanod kellett volna munkahelyet… Milyen régen ki kellett volna állnod az igazadért… Milyen régen meg kellett volna mondani, mit érzel… Milyen régen el kellett volna kezdened az életmódváltást… milyen régen… milyen régen… Most az élet segít a döntésben!

Tudom, hogy Neked is van legalább EGY “milyen régen”… Légy végre őszinte, és valld be magadnak, mi az, amit oly régóta halogatsz. Talán bemagyarázod magadnak, hogy nem is olyan fontos az a bizonyos dolog, vagy bőven ráérsz még vele, a lelked mégis érzi, hogy régen másképp kellene lennie. A lelked sir, hiszen tudja, hogy a boldogságod múlik rajta.

Tudom, hogy félsz… Félsz az ismeretlentől, félsz az újtól, félsz elhagyni a megszokottat. Még a szenvedéshez is ragaszkodsz. De meg kell értened, hogy senki más nem dönthet helyetted. Senki más nem léphet helyetted. De azt tudom, hogy sokkal könnyebb lesz az életed, ha lépsz! Rengeteg szépség, rengeteg csoda vár Rád. Az élet megjutalmaz, ha hosszú idő után bevállalod a változást! Ha megléped azt, amit évek óta halogatsz. Ha elindulsz a boldogságod útján! Mert hidd el, amitől félsz, az egy óriási karmikus feladat. Ha legyőzöd a félelmedet, rengeteg ajándékot ad az élet!

A félelmedet csak úgy tudhatod magad mögött, ha nekiállsz cselekedni. Menet közben rá fogsz jönni, hogy nem is olyan nehéz. Akkor már nem is érted majd, vajon miért vártál ezzel ennyit. Hidd el, csak elindulni olyan nehéz! Amikor megérkezel, már élménnyé válik az egész út. Akkor már tudni fogod, hogy minden fájdalomnak, félelemnek helye volt az életedben. Minden értelmet nyer.

Mélyen belül talán érzed, ez milyen mértékben vonatkozik Rád, életed mely területein van szükség az elengedésre.

Arra bíztatlak, merj lépni az ismeretlen felé. Vezess be új szokásokat, próbálj ki új dolgokat, egyél minél természetesebb ételeket, és ne rágódj semmin! Fogadd el, ami van, és bízz abban, hogy Számodra így a legjobb! És a legfontosabb: HOZD MEG AZT A DÖNTÉST (VISSZAVONHATATLANUL), AMIT OLY RÉGÓTA HALOGATSZ! Fel fogsz szabadulni! Biztos vagyok benne, ha így teszel, még az idén valóra válik néhány álmod!

Kellemes gondolkodást kívánok Nektek!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen:  (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL