Mit árul el rólad, ahogyan alszol?

6 kedvelt alvási pozíció van, és ezek a pozíciók árulkodnak jellemünkről is. Tudtad hogy mit árul el rólad az a pozíció amiben alszol? Nézd meg mi a 6 leggyakoribb alvási pozíció és hogy milyen jellemzés tartozik hozzá.

Farönk alvási póz – oldalt egyenesen

15%, az aki oldalt egyenes pozícióban alszik. Számukra egyszerűen megy az ismerkedés, társaságkedvelőek, hamar beilleszkednek. Könnyen megbíznak bárkiben, akár egy idegenben is, ugyanakkor meglepően hiszékenyek. Kissé könnyelműek, ám jóindulatúak és sokszor jókedvűek.

Sóvárgó alvási póz – ferdén oldalt fekve

13% ferdén oldalt fekve szeret aludni. Az így alvók alapvetően nyitott személyiségek, ugyanakkor gyanakvó és cinikus emberek. Nehezen hoznak döntéseket, nem szívesen változtatnak az életükön. Szarkasztikusak és ironikusak. Gyanakvóan szemlélnek mindent és mindenkit.

A katonás alvási pozíció – háton egyenesen

A kérdőívet kitöltők 8%-a háton, egyenesen alszik. Mentalitásukat tekintve csendesek és tartózkodóak, nem szeretik a felhajtást maguk körül. Ugyanakkor magasak az elvárásaik. A tökéletességre törekednek és megfontoltak.

A szabadon esés pozíció – hason kiterülve

7% tölti az éjszakát hason fekve. Személyiségükre jellemző, hogy hetyke, társas lények, ugyanakkor passzív bizalommal rendelkeznek, rosszul tűrik a kritikát. Mindenről megvan a saját véleményük.

Tengeri csillag alvási pozitúra – háton, kezeket felemelve

5% háton kezüket felemelve alszik. Karakterüket tekintve nagyon türelmesek és megértő barátok, nagyon jól hallgatnak, nyíltak és segítőkészek, akkor a legboldogabbak, ha reflektorfénybe szerepelhetnek.

A megkérdezettek 41% a magzati pozíciót választotta. Azok akik így alszanak, nagy hangsúlyt fektetnek a külsőségekre, rendkívül érzékeny a szívük, félénkek, ugyanakkor egy jó társaságban nagyon hamar feloldódnak.

Amennyiben tetszett a cikk, úgy a Facebook poszt alatt hozzá is szólhatsz, elmondhatod a véleményedet. Ha gondolod, oszd meg másokkal is 🙂

forrás: http://www.exastudio.hu/arulkodo-alvasi-szokasaink.html

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
GONDOLATOK FACEBOOK OLDAL

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!

http://alternativegeszseg.hu/