Mit látsz a képen először? Szokatlan dolgot árul el a személyiségedről!

Ezt árulja el a személyiségedről, amennyiben a házakat láttad meg először

A házak jelentése szerint úgy tűnik, az érzelmeid átlag alattinak mondhatók. Kétségtelenül rendkívül intelligens típus vagy, sőt még alkalmazkodni is képes vagy bármilyen szituációhoz. A hangulatod általában kifejezetten pozitív és stabil. A legtöbb ismerőst inkább az alapján válogatod meg, mennyire válhatnak hasznodra. Az is elmondható rólad, sajnos hajlamos lehetsz a személyiséged egy másik oldalát mélyen elrejteni mások előtt. Az érzelmeidet, a szívedet szinte soha nem nyitod meg, mindez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy rossz ember lennél. Sőt.

Az érzéseket vélhetően nagyon mélyen magadba rejted

Ezt árulja el rólad, ha a sárga kabátos alakot pillantottad meg először

Az átlaghoz tartozol, ha a kép ezen részletére figyeltél fel elsőként, amivel természetesen semmi probléma sincs. Az érzelmeket alapvetően megfelelően irányítod és használod, de azért van még hová fejlődnöd e téren. Mindenképpen érdemes lenne dolgoznod még azon, hogy erősítsd az érzéseket, és képes légy hatékonyabban megmutatni másoknak is mindazt, amit valóban érzel. Próbáld minél figyelmesebben hallgatni a körülötted élő embereket, érezd át a helyzetüket és próbáld megérteni a motivációikat. Ezzel a módszerrel hatékonyan fejlesztheted az empátiát és a megértést is.

Érdemes fejlesztened az empátiát, a megértést

Ezt árulja el a személyiségedről, ha a férfiarcot láttad meg először

Általában nyugodt és kiegyensúlyozott típus lehetsz, ha a képnek a leginkább elrejtett részlete villant fel először előtted. Alapvetően elégedett vagy az életeddel és saját magaddal is. Érzékeny és kifinomult a lelked. A gondolkodásod érett személyiségre utal. Stabil és tartós párkapcsolatra vágysz, vagy már ilyenben is élsz. A szerelemért áldozatokat is képes vagy hozni. Hajlamos lehetsz ugyanakkor a maximalizmusra, mindenből a lehető legjobbat akarod kihozni. Inkább ne tedd, hidd el, a tökéletesség egy idő után nagyon is unalmas lehet.

Hajlamos lehetsz a maximalizmusra

FORRÁS: http://www.szorakozzonline.hu/2018/05/25/mit-latsz-a-kepen-eloszor-szokatlan-dolgot-arul-el-a-szemelyisegedrol/


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!

A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL