Mit látsz a képen? Ez a pszichológiai teszt mindent elárul a személyiségedről!

Mit látsz a képen? Ez a pszichológiai teszt mindent elárul a személyiségedről!

A mai tesztünk egy fotó, ami több dolgot ábrázol. Nézd meg figyelmesen a fotót majd jegyezd meg azt, hogy mit láttál meg először, ne gondolkodj sokat, néhány másodperc elegendő ahhoz, hogy észrevedd azt a dolgot amely a számodra szimpatikus.

Hattyú

Az emberek mindig számíthatnak a segítségedre, jó és őszinte ember vagy, mindig bátorítod azt a személyt akinek szüksége van támaszra. Nem dicsekszel és nem dicséred magad, az emberek megbíznak benned, a megbízhatóságod miatt szeretnek a körülötted élők.

Rövid időn belül lesz egy jó lehetőséged amit ki kell használnod, ezért figyelj oda az eseményekre. A közeljövőben megváltozhat a személyes életed.

Kert, amiben fák vannak

Megtaláltad a harmóniát a külső világgal és próbálod ezt megőrizni, sokszor próbálkoztál már, de most végre sikerült megértened azt, hogyan kell élned. A szeretteid mindig számíthatnak a segítségedre, szeretnek és elfogadnak téged mert mindig minden helyesen teszel. Ne térj le az általad választott útról mert így elkerülöd a boldogtalanságot és a bánatot. Meg fogsz tudni szerezni mindent amit szeretnél.

Egy nő

Ez a nő azt jelenti, hogy te egy romantikus lélek vagy, el tudsz fogadni mindent amit az élet nyújt neked. Néha az emberek úgy gondolják, hogy könnyelmű vagy, de ez nem így van a valóságban. Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak rólad mások, ha boldog akarsz lenni akkor tedd azt amit a szíved diktál. Az életstílusoddal magadhoz vonzod a szerencsét, ezért sikerekre számíthatsz. Ha a kép amit látsz szorongást vált ki belőled, ne aggódj mert azt jelenti, hogy minden nehézséget le fogsz győzni.

Egy férfi arca

Te egy impulzív személy vagy, a legkisebb dolog is haragot vált ki belőled. Amikor ideges vagy olyan szavakat mondhatsz amelyek bántóak és sértőek, ilyenkor a körülötted lévő személyek sértve érzik magukat, de te nem vagy tisztában ezzel. Kiadod a mérget magadból, aztán gyorsan el is felejted, de ők nem felejtik el ilyen hamar. Elronthatod az életed a felelőtlen szavaid vagy a felelőtlen viselkedésed miatt, ezért változnod kell.


forrás: https://ketkes.com/mit-latsz-a-kepen-ez-a-pszichologiai-teszt-mindent-elarul-a-szemelyisegedrol/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL