Mit NE tegyél az év utolsó hónapjában? – December Angyalának 8 figyelmeztető üzenete

Mit NE tegyél az év utolsó hónapjában? – December Angyalának 8 figyelmeztető üzenete

Az év utolsó, egyben legjelentősebb hónapja következik. Ezért December Angyala, Anael, a szerelem, a szeretet, a szenvedély és a barátság arkangyala megosztotta velünk 8 legfontosabb figyelmeztetését, hogy mik azok, amiket nem szabad megtenni decemberben. Vedd komolyan üzenetét ahhoz, hogy a legjobbat hozhasd ki az utolsó hónapodból!

Olvasd figyelmesen Anael, December Angyalának 8 figyelmeztető üzenete:

1. Ne légy önző!

Azt gondolod, hogy ez magától értetődik? Sajnos nem. Tény, hogy ilyenkor rengetegen adakoznak és segítenek egymáson meg a rászorulókon, de még többen válnak önzővé, hiszen úgy gondolják, mások se segítenek nekik és hogy az ünnepeknek magukról kell szólnia, hogy elsősorban ők és szeretteik legyenek boldogok. Nem szabad szélsőségesnek lenni. Gondolj nyugodtan magadra és családodra, de mellettük azokra is, akik bajban vannak vagy nem lehet olyan szép a karácsonyuk, mint mondjuk a tiéd.

2. Ne adakozz meggondolatlanul!

Ahogy előbb szó volt róla, nem célszerű szélsőségesnek lenned, veszélyes lehet. Természetesen adakozz és segíts másoknak, de vigyázz, hogy utána ne te kerülj bajba. Légy önzetlen, de ügyelj arra, hogy sem anyagi, sem lelki szinten ne foszd ki magadat teljesen, hogy ne bánhasd meg később a segítséget. Egyesek ilyenkor küldetésnek érzik a segítségnyújtást, holott az év másik 11 hónapjában is jól jön a segítség. Ugyanakkor, ha nem teszi valóban boldoggá az embert a segítségnyújtás, csak ki fog égni tőle.

3. Ne hagyj egyedül senkit az ünnepekkor!

Legalább lehetőség szerint, ha egy mód van rá, legalább pár órára hívd át magadhoz a kevéssé kedvelt rokonodat vagy a szörnyen magányos barátodat. Nem jó, ha ilyenkor valaki egyedül vagy, mindegy, hogy mennyire ismered stabilnak a lelki állapotát. Az ünnepekkor a magány sötét érzéseket ébreszthet az emberben vagy túlságosan magába fordulhat miatta. Egy kis figyelmesség ilyenkor csodát tehet!

4. Ne pazarolj!

Az emberek az ünnepek közeledtével hajlamosak tetemes összegeket elkölteni. Megfőznek egy hadseregnek és ha nem fogy ez az étel, képesek kidobni. Ezeket kellene elkerülnöd és nemcsak a pazarlás ténye miatt, hanem mert az Univerzum szemében is a pazarló életmód elapasztja a feléd áradó bőséget és jólétet. Inkább költs kevesebbet és a megmaradt ételt add a rászorulóknak, csak mérsékeld a pazarlást!

5. Ne vidd át a következő évre a lelki terheidet!

A hónapban legyen néhány nap, mikor elvonulsz és átgondolod az idei évedet. Szabadulj meg a bűntudattól, a haragtól, a rossz érzésektől. Engedd el a lelki terheidet. Ne vidd át a következő évre a csomagjaidat. Sétáld ki vagy beszéld ki magadból őket, hagyd magad mögött rituálisan a terheket, csak gondoskodj arról, hogy tehermentesen lépd át a jövő év küszöbét.

6. Ne kérkedj a tetteiddel!

Ha segíteni szeretnél másoknak és adakozol egy állatmenhelynek vagy önkéntes munkát végzel egy hajléktalanszállón azt magadért tedd és másokért. Ne azért, hogy kérkedhess vele, hogy te mennyire jó ember vagy. Hiszen miért kellene erre felhívnod mások figyelmét? Beszélhetsz róla, de vigyázz, hogy ne tűnjön kérkedésnek. A szerénységet jutalmazza az Univerzum, nem pedig az érdeküzletet, és a hivalkodást és az álszerénységet.

7. Ne azt nézd, mit nem értél még el!

Az év utolsó hónapjában hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy itt az év vége, már megint nem jutottunk el külföldre, megint nem léptettek elő és megint nem értük el a kívánt céljainkat. Ne azt elemezd mit nem értél el, mert ezt a megerősítést küldöd az Univerzumnak. Inkább azt gondold át, mennyi mindent valósítottál meg, mennyi jó dolog ért téged és adj hálát értük! Így fogod tudni jövőre bevonzani mindazt, amire vágysz!

8. Ne légy büszke kérni!

Illetve ne szégyellj. Ha te magad vagy az, aki várhatóan egyedül lesz az ünnepekkor, ne szégyelld felajánlani a társaságodat valakinek. Hogyha magad alatt vagy az év vége vagy az ünnepek miatt, bátran fordulj szakértőhöz, aki segít átvészelni ezt az időszakot. Bármilyen gondod is legyen, ne légy túl büszke sem pedig túl félénk ahhoz, hogy segítséget kérj. Hiszen csak az kaphat, aki kér is!


forrás: http://www.noiportal.hu/angyaliskola/mit-ne-tegyel-az-ev-utolso-honapjaban-december-angyalanak-8-figyelmezteto-uzenete/53974#kepgaleria


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL