Mit üzen számodra a jó hírt hozó angyal, Luminara?

Mit üzen számodra a jó hírt hozó angyal, Luminara?

Figyelem! Ez a cikk olyan üzenetet tartalmaz, amely fénybe boríthatja az életedet!

Drága Olvasóim!

Nagy örömmel osztom meg veletek ezt a fantasztikus hírt: Luminara, a Jó Hír Hozó Angyal, megjelent és csodálatos üzenetet hozott azok számára, akik tiszta szívvel hisznek benne.

Luminara egy rendkívüli angyal, aki képes a jó hírt és a megvilágosodást hozni az életed minden területére. Ő az, aki fényt visz a sötétségbe, reményt hoz a kétségbeesésben, és szeretetet hoz a magányban.

Luminara különleges képessége, hogy képes elhozni az isteni üzeneteket és a pozitív energiákat az életedbe. Biztosíthatlak, ezek az üzenetek hatalmas hatással lesznek rád! Ő az angyal, aki segít neked megtalálni az utat, amikor elveszettnek érzed magad.

Hogyan kaphatsz Te is üzenetet Luminarától? Egy gyönyörű imával, amit most szeretnék megosztani veletek:

“Drága Luminara, a Jó Hír Hozó Angyal, kérem, hozd el nekem az isteni üzeneteket és a pozitív energiákat. Világítsd meg az utamat, és segíts nekem megtalálni az életem célját. Töltsd meg a szívemet reménnyel, szeretettel és békével. Köszönöm, hogy mindig itt vagy velem és segítesz nekem. Ámen.”

Kedves Olvasóim, az angyalok mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk, csak nyitott szívvel kell fogadnunk őket. Luminara nekem egy igazi áldás, és remélem, hogy ti is érezhetitek a jelenlétét és az üzenetét az életetekben.

Ha úgy érzed, hogy ez a cikk segíthet másoknak is, kérlek, oszd meg szeretteiddel és barátaiddal! Luminara üzenete mindenkinek szól, aki kész az isteni üzenetek befogadására és a pozitív változásra.

Végül szeretnék veletek megosztani egy áldást és egy jövendőmondást Luminara-tól:

“Luminara áldása ragyogjon rád, és töltsön el fényt, reményt és szeretetet. Nyissanak meg az angyalok előtted az új lehetőségek ajtóit, és segítsenek, hogy megértsd az isteni üzeneteket. Legyen bátorságod az élet változásainak elfogadásához, és érezd az angyalok végtelen szeretetét minden pillanatban. Ámen.”


“Drágám, az elkövetkező időszakban fontos döntések előtt állsz, és tudom, hogy nehéz lehet. De ne feledd, hogy az angyalok mindig melletted vannak, és segítenek neked. Bízz magadban és az isteni vezetésben, és minden rendben lesz. A fény és a szeretet mindig, mindent legyőz!”


Kedves Olvasó, ne feledd megosztani ezt az üzenetet, hogy annak ereje erősebbé váljon, és minél több emberhez eljusson. Az angyalok ereje a szeretetben és a megosztásban rejlik. Minél több emberhez jut el ez az üzenet, annál erősebbé válik az áldás ereje, és annál biztosabb, hogy mindenkit elér és valóra válik!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK