Most figyelj, mert valami csodálatos készül az életedben!

Most figyelj, mert valami csodálatos készül az életedben!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasónk!

Ma valami csodálatos van készülőben az életedben! Igen, jól olvastad! És szeretném, ha együtt felfedeznénk ezt a csodát.

A Biblia azt mondja: “Mert én tudom, milyen gondolataim vannak felőletek, így szól az Úr; béke gondolatai, és nem nyomorúság, hogy jövőt és reménységet adjak nektek.” (Jeremiás 29:11) Isten tervet készített számunkra, egy tervet, amelyben bőség, békesség és öröm vár ránk.

Lehet, hogy most nehéz időket élsz át, és talán nem látod, hogy mi vár rád a jövőben. De higgy nekem, Isten a hátterében dolgozik. A dolgok, amik most történnek, nem véletlenek, hanem Isten terve részei. Valami csodálatos van készülőben!

És most szeretnék nektek egy kis jövendőmondást is megosztani. Úgy érzem, hogy a következő hónapokban hihetetlen áttörést fogsz tapasztalni. Az lehet a karrieredben, a személyes életedben, vagy a spirituális utadon. Bármi legyen is, tudnod kell, hogy ez az áttörés közvetlenül Isten szeretetéből és kegyelméből fakad.

Hogyan készülhetsz fel erre a csodálatos változásra? Három egyszerű lépést ajánlok:

  1. Maradj pozitív: Ne engedd, hogy a negativitás és a kétség megfertőzze a gondolataidat és a szívedet. Emlékezz rá, hogy “minden lehetséges annak, aki hisz.” (Márk 9:23)

  2. Maradj hűséges: Ne adj fel, még akkor sem, ha a dolgok nehéznek tűnnek. Emlékezz, hogy “a hit az elvárt dolgoknak a valósága, a nem látott dolgokról való meggyőződés.” (Zsidók 11:1)

  3. Maradj nyitott: Légy nyitott az új lehetőségekre és tapasztalatokra. “Mert az Úr jó, az ő kegyelme örökkévaló, és hűsége nemzedékről nemzedékre.” (Zsoltárok 100:5)

Kedves Olvasó, arra bátorítalak, hogy oszd meg ezt az üzenetet a szeretteiddel, a barátaiddal, és minden olyan emberrel, aki szüksége lehet egy kis reménységre és bátorításra. Minél többen osztják meg ezt az üzenetet, annál többen lesznek képesek felismerni és befogadni a csodákat, amelyek Isten tervei szerint készülnek az életükben. Az Úr áldása kísérjen minden lépéseteket, és bízzatok abban, hogy valami csodálatos van készülőben az életetekben!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK