Most megtapasztalhatod az angyali világ szeretetét, fogadd nyitott szívvel az ajándékot!

Most megtapasztalhatod az angyali világ szeretetét, fogadd nyitott szívvel az ajándékot!

Kedves Barátaim,

Milyen csodálatos nap ez, hogy összegyűlhetünk itt, még ha csak virtuálisan is, és megoszthatjuk egymással Isten és az angyalai szeretetének mélységeit. Tudjátok, a világunk tele van csodákkal, amelyekre gyakran nem is figyelünk fel. De ma arra szólítalak benneteket, hogy nyissátok meg a szíveteket és lelketeket, mert most van az ideje, hogy valóban megtapasztaljátok az angyali világ szeretetét!

Emlékezzünk arra a gyönyörű szóra, amit Pál apostol mondott: „Mert sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelemségek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmasságok, sem magasság, sem mélység, semmi egyéb teremtmény nem választhat el minket az Isten szeretetétől, amely megnyilvánult Jézus Krisztus, a mi Urunkban.” (Róma 8:38-39)

Ez az idézet olyan erőteljes emlékeztető arra, hogy Isten szeretete mindenek felett áll, és hogy az angyalok, mint Isten szeretetének követei, mindig velünk vannak, hogy segítsenek és támogassanak minket utunkon.

Hiszem, hogy Isten és az angyalai különleges üzenetet küldenek számunkra ebben az időszakban. Sokan közületek talán éreztetek egy bizonyos ürességet, vagy kerestétek a helyeteket a világban. Azt mondom nektek, nyissátok meg szíveteket, mert az elkövetkezendő időszakban megtapasztalhatjátok az angyali szeretetet és vezetést olyan módon, ahogyan még soha. Azok, akik készek fogadni ezt az ajándékot, új reményre, békére és irányra találhatnak életükben.

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy imát, amely segíthet ebben a folyamatban:

Drága Égi Atyánk,

Köszönjük neked végtelen szeretetedet és irgalmadat. Nyisd meg a szívünket és elménket, hogy megérthessük és fogadhassuk angyalaid szeretetét és bölcsességét. Segíts nekünk, hogy érezzük jelenlétedet és vezetésedet minden napunkban. Tölts el minket a Te békéddel, és mutass utat, amikor elveszettnek érezzük magunkat. Kérünk, áldd meg életünket az angyali világ ajándékaival, hogy erősek és bátrak lehessünk az előttünk álló kihívásokkal szemben.

Ámen.

Kedves Barátaim, higgyétek el, hogy az angyali világ szeretete és támogatása valódi, és most ti is részesülhettek ebben az ajándékban. Fogadjátok nyitott szívvel, és hagyjátok, hogy ez az égi szeretet átformálja életeteket!

Emlékezzetek, az Úr és az Ő angyalai mindig velünk vannak, készek segíteni, vezetni, és szeretni minket minden körülmények között. Nyissátok meg a szíveteket, és fogadjátok el ezt az ajándékot, hogy megtapasztalhassátok az angyali világ szeretetét.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” szót kommentben, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!