Napi horoszkóp, 2019. július 14., vasárnap

Napi horoszkóp, 2019. július 14., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Örs, Stella névnapjára. A nap kel: 5.01, nyugszik: 20,37.

Kos 03.21 – 04.20. – Töprengő

Akinek nincs családja, az a magánytól szenved. Akinek van, az a családtól. Ma sok minden elgondolkodtatja. Egyebek között az, hogy miért nincs mostanában öröme a partnerében, vagy gyermekeiben? Mert állandóan a pénz miatt zaklatják. Egyszerűen nem értik meg, hogy a méregdrága sportcipők, farmerek nem boldogítanak. Vagy, ha igen, akkor teremtsék meg rá a pénzt. Hol van az előírva, hogy a szülők kötelesek teljesíteni a gyerekek összes kívánságát? Még azután is, hogy felnőttek?

Bika 04.21. – 05.20. – Meghitt

Jó megpihenni és körülnézni abban a szűk körben, a családban, amelyben élünk, s amely óvó burokként ölel körbe minket akkor is, amikor talán rá sem szolgálunk. Ma törleszti adósságait. A gyerek, az a haszontalan szerzet – mekkorát nőtt! – állatkertbe menne. Csak módjával etessék az állatokat, megárthat nekik! Még a cirkuszba is hajlandó elmenni, pedig nem szenvedheti. De hát megígérte!

Ikrek 05.21. – 06.21.- Felvillanyozó

Zuhanyozás közben jutnak a legjobb dolgok az eszébe. Mi volna, ha többet zuhanyozna? Bőségesen megtérülne az a bosszúság, amit az elherdált meleg víz okozna. Máskülönben pedig jól tenné, ha hirtelen támadt gondolatait papírra vetné, esetleg beírná a számítógépébe, telefonjába, vagy csak elmondaná valakinek, aki nem felejti el őket!

Rák 06.22. – 07.22. – Furcsa

Partnere hívatlanul és váratlanul beállít Önhöz. Éppen a legnagyobb rendetlenség van, hiszen nekiállt rendezgetni régi holmijait. Kis szóváltásba keverednek, de ez éppen elég ahhoz, hogy heves vita alakuljon ki. Hiába, egy friss kapcsolat még nem feltétlenül bír ki mindenfajta őszinteséget. Ismerjék meg egymást jobban, de ha lehet, ne indulatból ítéljenek!

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Építő

A nyár az építkezés ideje. Amennyiben Ön is a házépítő Oroszlánok közé tartozik és ahelyett, hogy valamelyik vízparton süttetné magáz, inkább lázas munkálkodással tölti a napot, néha keressen egy hűvös zugot, ahol kifújatja magát. Talán erőt ad a folytatáshoz, ha elképzeli a kész művet, s lelki szemeivel látja magát papucsban, egy fotel mélyén egy pohár itallal a kezében.

Szűz 08.24. – 09.23. – Dolgos

Bár a család és a jó idő a strandra, vagy a szabadba csábítják, érzi a kötelesség szorítását. Ígéretet tett arra, hogy ma kidolgoz néhány variációt egy témára. Nehezen boldogul, mégsem adja fel. Mert ahogy az egy rendes Szűzhöz illik, szeretné lelkiismeretesen, precízen elvégezni a feladatát. Fáradtnak, kimerültnek de boldognak érzi magát estére, hiszen siker koronázza munkáját.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Kínos

Nem úszhatja meg büntetlenül folytonos kicsapongásait. Az utóbbi időben túl átlátszó kifogásokat hozott fel távolmaradása indoklására. De ne higgye, hogy ebből jött rá a partnere, hogy futó kalandjai vannak. Sajnos már régóta tisztában van a helyzettel, de ma kérdőre vonja Önt. Váratlanul éri a dolog, bár nem lepődik meg igazán. A szíve mélyén már számított rá. Mindenesetre nincs irigylésre méltó helyzetben. Ráadásul estére is elígérkezett.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Feszült

Botrányos, hogy Ön, akiben annyi melegség, megértés és tolerancia van, csak könyörtelenséget, hidegséget és elutasítást kap cserébe. Míg az arra érdemtelenek dúskálnak a megbecsülésben és szeretet övezi napjaikat. Ez persze kellőképpen feldúlja és felmérgesíti. Ezzel a méltatlansággal nem először kell szembenéznie, s így tulajdonképpen nem is éri meglepetésként. Annyi mindenen átment már az elmúlt hetekben, hogy ez talán még csekélységnek tűnik.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Kellemes

Hozzon a házi békéért áldozatot, tegye azt, amit a partnere kíván. Ne ellenkezzen, amikor még igazából azt sem tudja, hogy miről is van szó. Ha elfogadja az ő ajánlatát, kellemesen csalódhat. Jól érzi magát, s annyira ki tud kapcsolódni, hogy a munkájával kapcsolatos elképzelései, tervei, ötletei sem foglalkoztatják. Ilyen is régen fordult elő!

Bak 12.22 – 01.20. – Ragyogó

Kiváló a hangulata, aktív, le se lehet lőni. A vízisítől a lepényevésig mindenben benne van. Engedje el magát, bolondozzon tiszta szívből. Ha végre nem veszi halálosan komolyan az élet dolgait, akár még boldognak is mondhatja magát. Barátai megkapóan romlatlanok és mégsem élhetetlenek. Büszke lehet rájuk. Egymás kedvét keresve önmaguknak tesznek jót.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Remek

Megelégedett, kiegyensúlyozott, összeszedett és magabiztos. Ma bőséggel marad ideje mindenre. A zoknistoppolástól, illetve autószereléstől a gyermeknevelésen át egészen fontos gondolatainak papírra vetéséig, sőt elmaradt leveleinek megírásáig. Szereti ezeket a papucsos, maszktalan hétvégéket – kár, hogy csak ritkán él velük.

Halak 02.21. – 03.20. – Izgalmas

Talán túlságosan is az. Mert, hogy nem csupán nézőként, hanem szenvedő félként vesz részt a küzdelemben. Hogy szenvedő, az még nem dőlt el, hiszen esélye van a győzelemre is. Feltéve, hogy mindent megtesz ennek érdekében. Valamivel még annál is többet. Mindent bele!