Napi horoszkóp 2019. július 8., hétfő

Napi horoszkóp 2019. július 8., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Ellák névnapjára, amikor a nap 4.56-kor kel és 20.41-kor nyugszik le.

Kos 03.21 – 04.20. – Jó

Mára mintha elfújták volna a tegnapi rosszkedvét. Nyakig ül ugyan a pácban, de készen áll arra, hogy kiálljon a küzdőporondra és visszanyerje, amit elveszített. Optimizmusa, harci kedve töretlen. Nagyon megkeserüli az, aki akár egy szalmaszálat is keresztbe mer rakni Önnek. Csupán egy kényes családi problémával képtelen megbirkózni.

Bika 04.21. – 05.20. – Mulatságos

Nem kis fegyvertény ilyen állapotban végigülni egy hosszadalmas támadást. A résztvevők fölöttébb rokonszenvesnek találkák kedves mosolyáért, pedig csak kínjában mosolyog. A lényeg az, hogy szakszerű, a fontos kérdésekben könnyed, tréfáit a megfelelő pillanatban süti el. Az Ön kénye-kedve szerint alakulnak az események. Sajgó tagjai, szinte izzó bőre nem hátráltatja a testi szerelemben. Ötletessége nem ismer határokat!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Nyugalmas

Már megint elhanyagolhatja a mindennapi dolgokat, pedig ezek legalább olyan fontosak, mint amelyeket elébük helyez a rangsorban. Ház körüli teendők, ajándékozás, színház, mozi, könyv, gondolja csak végig,hol vannak adósságai. Szerencsére ezek a tartozások nagyon könnyen rendezhetők.

Rák 06.22. – 07.22. – Változatos

Munkahelyén észreveszik Önön a változásokat. Máshol jár az esze, nem nagyon figyel arra, amit mondanak Önnek. Legszívesebben felkiáltana néha, hogy hagyják végre békén! Nincs egy nyugodt zug, ahová félrehúzódhatna és békében elgondolkodhatna a történteken. Most szembe kell néznie önzése következményeivel! Azért ne csüggedjen, ilyen helyzetben más sem dönt könnyebben, mint Ön.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Belátó

Akit nem vonhat irányítása alá, azt vagy felfalja, vagy végképp kiejti kegyeiből. Ön rendkívüli módon bízik önmagában, s ez jól is van így. De legyen méltányos azokkal szemben, akik szintén tudják, mit akarnak, csak esetleg más módon kívánják megvalósítani. Ne dühöngjön, hallgassa meg a másik érveit.

Szűz 08.24. – 09.23. – Kedvező

Ez a nap a szabadságukat töltő Szüzeknek kedvez elsősorban, az otthon maradtak szívét csak fájdítja. Jó, ha erre a hétre tervezi az éves rendes pihenését. Ha valamiért ez mégsem sikerülne, akkor is fejezze be korán a munkát! Talán délután valamelyik strandon legalább rossz utánzatát átélheti az édes szabadságnak.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Kedvezőtlen

Valami azt súgja Önnek, hogy ezt a bonyodalmat jobb lesz elkerülni. Nem áll a helyzet magaslatán, s egy esetleges csatában alulmaradhat. Nincs szüksége kudarcra, sokkal inkább kitartásra. Lehet, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét, s most alig tud megbirkózni vele. Ne adja fel!

Skorpió 10.24 – 11.22. – Depressziós

Semmi sem sikerül, nem talál megnyugvást, léptelen a legelemibb kommunikációra is. Nem érti, miképpen lehet az, hogy megint Ön került ilyen szerencsétlen helyzetbe, hogy a sors ismét Önnek mérte ki a keserű pirulát. Logikus gondolkodással ne próbálkozzon, úgysem tud a dolog végére járni. A jelenlegi áldatlan állapot létrejöttében ugyanis több tényező sajátos egybeesése játszott szerepet. Ezt kibogozni a mostani idegállapotában úgyis reménytelen. A rágódás helyett inkább igyekezzen kikapcsolódni.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Aktív

Nagy lendülettel, tettvággyal kezdi a hetet, a vitalitása kitart a munkanap végéig, annak ellenére, hogy ma a sok évi átlagnál többször ütközik a bürokrácia és az értetlenség falaiba és sok fafejjel kell vitatkoznia. Ma semmiképpen ne veszíti el a fejét. Derűs és megbocsátó.

Bak 12.22 – 01.20. – Nyugtalan

Már úgy vélte, hogy lezártnak tekinthet egy egészségügyi problémát, de úgy látszik, korai volt a feltételezése. Elbizonytalanodik, nem lát tisztán. Érdemes lenne tisztáznia állapotát orvosával. Ha a művészetek bármely ágával foglalkozik, kikapcsolódást és menekvést talál benne. Megnyugszik. Minden letisztult forma, gondolat biztos megnyugvást jelent.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Szomorú

Rosszul aludt, kellemetlen álmok gyötörték, megfoghatatlan szorongásokkal van tele. Ahhoz sincs ereje, hogy felemelje a kezét, nemhogy tollat ragadjon, vagy a számítógép billentyűje közé csapjon. Minden jel arra utal, hogy depressziós. Holott valójában nincs miért bánkódnia: egészséges, mint a makk, munkahelyén sincs nagyobb zűr, az otthoni veszekedések pedig nem igazi viharok, csupán árfutó záporok.

Halak 02.21. – 03.20. – Kiváló

Egészséges, mint a makk. Ezt most nyugodtan elhiheti, hiszen nem orvosai mondják. Aki ilyen kiemelkedő teljesítményekre képes, kénytelen tudomásul venni ezt az örvendetes tényt. Vágja hát nyugodtan a szemétre az otthoni felhalmozott mindenféle gyógyszert, különben még valóban megbetegedhet!


FORRÁS:https://varosikurir.hu/hiszi-nem-hiszi-napi-horoszkop-2019-julius-8-hetfo/3/

Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp 2019. július 8., hétfő