Napi horoszkóp, 2019. Július 9., kedd

Napi horoszkóp, 2019. Július 9., kedd

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Lukrécia napjára. A nap kel: 4.57, nyugszik: 20,40

Kos 03.21 – 04.20. – Közeledés

Kedvező széljárásnak örvendhet újfent a munkahelyén. Elégedetten veszi észre, hogy közeledés tapasztalható a gazdasági érdeke és a világ érdeke között. Persze eddig is voltak néhányan, akik oly mértékben azonosultak a céggel, hogy a kasszát is közösnek tekintették… Helytelenül ítéli meg a dolgokat, amennyiben – e szempontból is – gyors demokratizálódást jósol.

Bika 04.21. – 05.20. – Kiváló

Újra megy minden, mint a karikacsapás. Eleven, segítőkész, találékony, figyelmes…. Egyszóval világhódító kedvében van. A munkahelyi babérok után másfélékre vágyik. Ne tartsa vissza, hogy még csak a hét elején járunk, menjen társaságba. Ma efféle tündöklésre volna szüksége!

Ikrek 05.21. – 06.21.- Fordulatos

Váratlan, de kellemes fordulatokra számíthat a mai napon. Ez persze kis dolgokban merül ki – jobb lesz a dolgozat eredménye, mint gondolta, idő előtt szállítják a megrendelt cuccokat, egy utazási lehetőség biztossá válik – de ezeknek is nagyon megörül. Nem lehetetlen, hogy új fába vágja a fejszéjét. Izgatja az újrakezdés lehetősége.

Rák 06.22. – 07.22. – Aktív

A kreatív Rákoknak fantasztikus ötleteik lesznek a mai napon, egyik jobb, mint a másik. Ezt még irigyeik is kénytelenek elismerni. Munkája remekül halad, ismét joggal lehet elégedett önmagával. Fizikai állapotával azonban nincs minden rendben. Nem ártana, ha többet mozogna és egészségesebben táplálkozna, s végre hadat üzenne a kialakulóban lévő zsírpárnácsláinak.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Nyugodt

Lecsillapodtak a kedélyek, megnyugodni látszik a kégkört is. Teljesen felesleges volt ezzel a pénzügyi tranzakcióval előhozakodnia, hiszen úgy is tudta, hogy nem arat vele osztatlan sikert. Annyit sikerült csupán elérnie, hogy megosztotta a családot. Most aztán megint Önre vár a feladat, hogy elvágja a gordiuszi csomót s lecsendesítse a felkorbácsolt indulatokat.

Szűz 08.24. – 09.23. – Nyűgös

Valami baj van az egészségével. Kicsit fáj a feje, meg a háta, úgy látszik, ma minden összejön. A reggeli torna is csak fárasztja, – mondjuk az sokunkat – abba is hagyja rögtön, ha egyáltalán volt lelkiereje elkezdeni. Legszívesebben egész nap ágyban maradna, de inkább szedje össze magát és menjen el az orvoshoz, vagy ha teheti, hívja ki magához, hogy kiderüljön, mi lappang Önben.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Melengető

Önnek minden bajára gyógyírt jelent a családja gondoskodása, amelyet csak akkor érez tehernek, amikor elégedett önmagával. Ezen a napon melegséggel gondol hozzátartozóira, akik nélkül aligha álmodhatna fényes győzelmekről. Világos pillanataiban sokra értékeli az ő kevésbé látványos, ám annál hasznosabb erőfeszítéseiket. Jó volna valahogy kifejezésre juttatni, hogy mit érez irántuk.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Boldog

Örül annak, hogy régi szerelme felkereste Önt, különben lehet, hogy sosem találta volna meg újra az igazi érzelmeket. Sosem hitt a szerelmes regényekben, pedig ez egy könyvbe illő, páratlan találkozás. Ne vigye mindjárt baráti társaságba partnerét, inkább töltsék kettesben az estét. Komoly programon sem kell törnie a fejét, hiszen otthon édes kettesben a legjobb.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Szokatlan

Utálja az érdekembereket, ennek ellenére ma felhasznál valakit, hogy elérje célját. Kemény kritikát kap, sőt egyesek a háta mögött vigyorognak a “nagy jellemen”. Kár volt eljátszani a bizalmukat, az egész nem ért ennyit. Rosszkedvűen, idegesen tér haza. Ne otthon töltse ki a bosszúját, mert ennek már komoly következményei lehetnek.
Melengető

Bak 12.22 – 01.20. – Javuló

Bár a mai napja sok tekintetben kedvezőbb lesz, mint a tegnapi, még mindig nem az igazi. Sok minden nyomja a lelkét és nem tudja, hogyan szabaduljon meg a nyomasztó gondolatoktól, hebehurgyának látszó ötletektől. Az még soha nem jutott az eszébe, hogy kiírja magából? Az Bíak nem csak a beszédben, hanem az írásban is tehetséges. A lelki hasznon túl soha nem érzett örömöt okozhat az írás

Vízöntő 01.21. – 02.20. – ingadpzó

A tegnapi gondolatok foszlányai kavarognak a fejében, de már látni véli a kivezető utat. Ámde ódzkodik attól, hogy durva eszközöket vegyen igénybe, pedig csak így törhet utat a megfelelő irányba.

Halak 02.21. – 03.20. –Szenvedélyes

Teljesen levették a lábáról. Még mindig őrülten kívánják egymást alkalmi partnerével. Furfangos ötleteket eszelnek ki, hogy egész nap zavartalanul együtt lehessenek. Ha szerencséje van, seni nem fog rájönni, hogy külön utakon jár, s úgy tér vissza a családi tűzhelyhez, mintha nem történt volna semmi. Ön ebben nagy mester!


FORRÁS:https://varosikurir.hu/hiszi-nem-hiszi-napi-horoszkop/3/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL