Napi horoszkóp 2021. augusztus 22. – Váratlan esemény

Napi horoszkóp 2021. augusztus 22. – Váratlan esemény

Kos

Lehet, hogy ma nem kapod meg azt az érdeklődést a környezetedtől, amelyet szeretnél, de ne próbáld túlságosan kikényszeríteni a dolgot. Azzal, hogy erőltetetten fel akarod magadra hívni a figyelmet, csak feleslegesen rontod az esélyeidet. Dolgozz inkább a háttérben, annál nagyobb lesz a csodálkozás, amikor egyszer csak felfedezik, hová jutottál.

Bika

Ma hiába közelítesz kellő önfegyelemmel és kötelességtudattal egy feladatodhoz, ha közben folyamatosan időzavarba kerülsz külső körülmények miatt. Ha úgy érzed, hogy ma mindenki téged talál meg az ügyes-bajos dolgaival, vágd el magad a külvilágtól egy időre és foglalkozz csakis az előtted álló feladatoddal. Ne aggódj, nem maradsz le semmiről!

Ikrek

Ma addig ne állj neki semmilyen új dolognak, amíg el nem varrod a szálakat egy régebbi ügyben, melyben az is lehet, hogy részlegesen felelősséget kell vállalnod egy kudarcért is. Ha így van, tedd meg, amit kell, teremts tiszta helyzetet és állj fel az asztaltól úgy, hogy mindenki elégedett legyen. Tiszta lappal indulhatsz ezután.

Rák

Ma, amikor már úgy érzed, minden akadályt elgördítettél az utadból, egyszer csak egy váratlan fejlemény keresztülhúzza a számításodat. Hidd el azonban, hogy ezen a harag nem segít, hiszen ilyen az élet. Nem ellenőrizhetsz mindent és nem is gondolhatsz mindenre. Törekedhetsz rá, de ilyesmi akkor is előfordul. Nyugi, megoldod ezt is!

Oroszlán

Az biztos, hogy néha olyan iramot diktálsz önmagadnak, amelyet hosszú távon biztosan nem lehet fenntartani. Mint egy futó, aki elhasználja az összes erejét a fele távig. Sokkal ésszerűbb lenne, ha egy sokáig fenntartható tempóval haladnál és igyekeznél pihenőket is beiktatni, nehogy egy váratlan fejleménytől elhasalj a nagy sietségben.

Szűz

Ha nem ismered pontosan a környezetben lévők pontos motivációit, az súlyos tévedésekhez vezethet. Ma valakiről kiderülhet, hogy egészen más malomban őröl, mint te, így két dolgot tehetsz: meggyőzöd arról, hogy veled tartson, vagy elengeded az illetőt. Lehet, hogy most az utóbbi látszik ésszerűnek.

Mérleg

Ha egyik feladatból a másikba ugrálsz, végül semmivel sem tudsz majd rendesen haladni és egyik munkában sem tudsz igazán elmélyülni, ami azt jelenti, hogy az eredmény is olyan lesz, amilyen. Mi lenne, ha inkább felállítanál egy sorrendet és a szerint haladnál? Így mindennel el tudsz annyi időt tölteni, amennyit kell.

Skorpió

Ma jól teszed, ha szigorú tervet készítesz a teendőidhez mivel a nap folyamán többször is olyan helyzet alakulhat ki, amelyben megpróbálnak eltéríteni eredeti szándékaidtól. Neked viszont valószínűleg az lenne a legjobb, ha mindezt nem hagynád, ebben segít majd a lista, amely mindig előtted lesz.

Nyilas

Ma körülötted olyan energiák áramolnak, amelyek arra inspirálnak, hogy valami újat, szokatlant tegyél, vagy egy problémát nem a megszokott módon oldj meg. Ezzel általában nincs is semmi baj, hiszen jó dolog az újító szándék, de közben figyelned kellene arra is, nehogy áldozatává válj a saját vakmerőségednek.

Bak

Benned sokan azt szeretik, hogy sugárzik belőled a stabilitás és cselekedeteidet általában az átgondoltság jellemzi. Tedd hát a dolgod kellő önbizalommal, hiszen semmi okod most a bizonytalanságra. A siker lehetősége adott, neked már csak ki kell nyújtanod a kezedet az irányába.

Vízöntő

Az sohasem jó, ha a cselekedeteidet mindig az határozza meg, hogy a családban éppen kinek mire van szüksége. Ha így cselekszel rendszeresen, akkor nagyon hamar elveszíted saját magadat ebben az állandó megfelelési kényszerben. Mi lenne, ha ma magadat helyeznéd az első helyre és csak olyasmivel foglalkoznál, ami neked megfelelő?

Halak

Bár a gondolkodásod mindig világos és egyértelmű, azért gyakran fordul elő, hogy nem tudod, vagy mered kellőképpen kifejezni magadat a külvilág felé. Van benned valamilyen korlátozó erő, amely megakadályozza, hogy megnyílj az embereknek, de ma mindez nem fog zavarni abban, hogy elmondd valakinek, mit gondolsz róla. Az már más kérdés, hogy az illető ennek mennyire fog örülni.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL