Napi horoszkóp 2021. január 8. – Néhány dolog változik

Napi horoszkóp 2021. január 8. – Néhány dolog változik

Kos

Egy családtagod, vagy a partnered távolléte, vagy sűrű elfoglaltsága miatt vagy most szomorú és ez az egész napodra keményen rányomhatja a bélyegét. Próbáld magad lekötni valamivel és ne ez járjon állandóan az eszedben. Vannak jó könyvek, filmek és ott vannak a barátok is.

Bika

Lehet, hogy mostanában kissé túlzásba vitted az evést és a mozgás sem volt komoly része az életednek. Ideje ezen változtatni. Növeld a folyadékbevitelt és kezdj el mozogni. Ez segít a kalóriák égetésében és tisztítja is a szervezetet.

Ikrek

Most egy nagyobb változás kellős közepén vagy, ami rengeteg ügyintézéssel jár és még az is lehet, hogy némi pénzzavar lép fel nálad. Ebben az átmeneti időszakban a szokottnál több kényelmetlenséggel kell számolnod.

Rák

Mostanában túlterhelt vagy, mivel a család és a munka között kell állandóan döntened. Emiatt feszült vagy, amit mind a munkahelyi, mind a magánéleti kapcsolataid megsínylenek. A dolog nyitja, hogy megtaláld az egyensúlyt.

Oroszlán

Egy közeli hozzátartozód miatt kell ma aggódnod, mert egy ideje nem éred el és attól tartasz, hogy valami rossz történt vele. Nem szabad túlreagálod ezt a dolgot, valószínűleg nincs komoly baj. Talán csak egy áramszünet, vagy egyéb technikai probléma akadt.

Szűz

Ma egy igen jól hangzó üzleti lehetőséget mutatnak be neked, de légy óvatos ezzel! Vizsgálódj, érdeklődj és próbálj tényszerűen tájékozódni. Ha valóban jó a lehetőség, megvár az még pár napig.

Mérleg

Ma légy vonzó és ellenállhatatlan, hogy kedvesed érezze, milyen nagy veszteség érné, ha távol lenne tőled. Most lehet, hogy kis időre távol lesz tőled, de fontos, hogy a mai napotok emléke bevésődjön az agyába, ugye?

Skorpió

Nagyon úgy tűnik, hogy ma nem sikerül túl nagy teljesítményre sarkallni az agyadat. Talán nem is szabadna ma komolyabb projektekkel foglalkoznod és csak az egyszerűbb rutinfeladatokkal kellene törődnöd. Aztán, ha már az agyad ismét a megfelelő fordulatszámon pörög, lehet folytatni a többit is.

Nyilas

Ma oda kell egy kicsit figyelned a pénzügyeidre, mert a tartalékaid kimerülőben vannak és szükség lesz némi megszorításra is, ha a dolgok nem változnak. A helyzet persze átmeneti, de nem szabad félvállról venned. Légy óvatos, költs kreatívan!

Bak

Ma egy kisebb feszültség keletkezhet abból, hogy partnereddel félreértitek egymást. Nem szabad az ilyesmit felfújni. A partnered valószínűleg egyáltalán nem akar ezzel az üggyel foglalkozni és neked sem érdemes pár mondatnál többet törődnöd vele.

Vízöntő

Most talán egy gyomorrontás, vagy egy túlzásba vitt bulizás miatt kissé gyengének érezheted magad. Ha ez még látszódik is rajtad, attól pedig még kínosan is érezheted magad mások előtt. Ha teheted, ma jelents beteget, vagy kerüld el az embereket. Hamarosan jobban leszel.

Halak

Ma egy formálódó feszültségben középen helyezkedhetsz el, ami lehet kellemetlen is számodra. Mindkét fél szeretne a maga oldalára állítani téged, de neked a legjobb megoldás az lehet, ha most egyik fél oldalára sem állsz.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL