Napi horoszkóp 2022. április 16. – Energiák

Napi horoszkóp 2022. április 16. – Energiák

Kos – napi horoszkóp

Ma egy régi, már-már elfeledett érzés törhet rád, melyet gyermekkorod óta nem éreztél. Talán egy régi ismerőssel való találkozás váltja ki belőled és nagyon nem érzed majd jól tőle magadat. Ne feledd, hogy azok az idők elmúltak és te sem vagy már ugyanaz az ember. Ez a dolog már csak egy emlék és semmi több.

Bika – napi horoszkóp

Ma olyan érzésed lesz, hogy bármennyire is igyekszel, mintha csak egy helyben állnál, semmit nem haladsz előre. Persze ez nem igaz, inkább csak kissé türelmetlen vagy, hiszen annyi mindent szerettél volna elvégezni a mai nap. Lehet, hogy pár kevéssé sürgős dolgot át kell ütemezned.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma olyan tulajdonságaidat mutathatod meg, amelyekkel eddig csak néhányan voltak tisztában. Környezeted számára még talán különösnek is tűnhet, hogy új oldaladról mutatkozol meg, de hamar hozzászoknak majd ahhoz, hogy a jövőben másként kell rád tekinteniük.

Rák – napi horoszkóp

Ez a nap érzelmileg kemény lehet a számodra, mivel egy régi seb szakad fel benned. Ezt egy tárgy előkerülése okozhatja a legvalószínűbben. Nehéz ezeket a helyzeteket feldolgozni, de hidd el, nem szabad az ilyesminek túl nagy jelentőséget tulajdonítanod. A jelenben élj, ne a múltban!

Oroszlán – napi horoszkóp

A dolgaid ma részben jól, de részben bizony rosszul alakulnak majd. A problémáidat főleg a műszaki eszközök fogják okozni, melyek mintha fellázadtak volna ellened. Azért a dühödet ne rajtuk töltsd ki, próbálj inkább alternatív megoldásokkal élni.

Szűz – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy némi feszültség terheli a napodat, ráadásul ez nem is miattad, hanem partnered miatt lehet így. Neki pénzügyi természetű gondjai támadtak és emiatt kénytelen néhány vásárlást, vagy számlafizetést átütemezni. Segíts neki feldolgozni, vagy éppen orvosolni a problémát.

Mérleg – napi horoszkóp

Ma izgalmas nap vár rád, mivel megszülethet benned egy elképzelés, mely megvalósulása estén akár az életedre, a pénzügyeidre is pozitív kihatással lehet. Nézz utána mindennek a témával kapcsolatban, de ügyelj arra, hogy mindenképpen ellenőrizhető, hiteles forrásból tájékozódj!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma olyan kreatív energiák szabadulnak fel belőled, melyekkel muszáj kezdened valamit. Úgy érezheted ettől, hogy a napi teendők megbéklyóznak. Told le a kötelező programokat és kezdj bele valami újba, érdekesbe! Hallgasd meg az elmédből feltörő érzéseket, gondolatokat!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma valaki folyamatosan abban mesterkedik, hogy elvonja a figyelmedet a feladataidtól és valami egészen más irányba terelje azokat. Légy profi! Próbálj ésszerű egyensúlyt találni a fontos és a kevésbé fontos dolgok között és rendelj prioritásokat mindenhez. Így már könnyebb lesz döntéseket is hoznod.

Bak – napi horoszkóp

Ma hűvösen és tárgyilagosan kell gondolkodnod, legalább neked, mivel a környezetedben nagy esély van arra, hogy az érzelmek veszik át az irányítást. Te viszont megfelelően tudod kontrol alatt tartani a szavaidat így a végén jól jöhetsz ki a rázós helyzetekből is.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy elő kell venned a B-tervedet egy magánjellegű programmal kapcsolatban és meg kell vizsgálnod annak a lehetőségét, hogy azt választod az eredeti elképzelés helyett. Azért ne dönts elhamarkodottan se, várj egy kicsit, mivel az is lehet, hogy a félelmeid végül alaptalannak bizonyulnak.

Halak – napi horoszkóp

Egy régóta megoldatlan problémába gabalyodgatsz bele ma ismét és megvan a veszélye annak is, hogy végül ez az egész napodat romba dönti. Ne hagyd, hogy emiatt az érzelmeid uralkodjanak rajtad és a körülötted lévőket bántsd meg végül. Kontrolláld magad!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL