Napi horoszkóp április 4. csütörtök – Különleges jóslatot tartogatnak mára neked a csillagok!

Napi horoszkóp április 4. csütörtök – Különleges jóslatot tartogatnak mára neked a csillagok!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Lehet, hogy megerősítésre vársz a mai napon, de az úgy festhet, mintha semmi nem lenne helyes, amit mondasz. Mindaddig, amíg a szeretet és nem a félelem vezérli a szavaidat, nincs mitől tartanod. Higgy magadban és ne feledd, hogy mindig tanulhatsz valamit.

Bika

Itt az ideje, hogy felülvizsgáld az idejétmúlt hiedelmeidet, amelyek utadat állják és korlátoznak a céljaid elérésében. Ha folyamatosan a negatív dogokra koncentrálsz, akkor azt fogod megtapasztalni az életedben. Tudd, hogy bármit magadhoz tudsz vonzani, amit akarsz, különösen ma.

Ikrek

Úgy döntesz, hogy az a csapat vagy társaság, akikhez eddig tartoztál, már nem passzolnak az elképzelésidbe, nem tudod magad tovább hozzájuk tartozóként azonosítani. Ez rendben van, hiszen mindenki fejlődik és változik az idők során. Azt is gondold át, hogy meg tudsz-e egyes személyekben bízni ezután.

Rák

Elgondolkozol azon, hogy az a munka, amit eddig belefektettél egy partnerkapcsolatba, vajon kellően kifizetődő lesz-e. Ismerd fel, hogy szakmai kapcsolataid erősítésére több lehetőséged is van, nem kell csak a szűk ismeretségi körödben mozogni.

Oroszlán

Lehetséges, hogy elveszted az ihletedet vagy egy olyan időszakba lépsz, ahol megakadsz egy projekteddel. Ahelyett, hogy kárhoztatnád magad miatta vagy elkedvetlenednél, inkább gondolkodj úgy, hogy most kissé távolabb lépsz a munkától és kikapcsolódsz egy kicsit.

Szűz

Ideje, hogy átgondold és újraértelmezd a szerelemhez és intimitáshoz való hozzáállásodat. Ha folyamatosan azon gondolkozol, hogy az, amit egy másik emberben keresel, senkiben nem található meg, továbbra is az alkalmatlan személyekbe fogsz belefutni. Ne a „tökéletest” keresd.

Mérleg

A kommunikáció most nehézkessé válhat közted és a szeretteid között. Azonban ha mersz őszintén, a szívedből beszélni, meg fog lepni, hogy mennyire jó irányba változhat az életed. Ha egyedülálló vagy, ne veszítsd el a reményt a jövőre vonatkozóan. Engedd el a múltat.

Skorpió

Ha egy projekttel kapcsolatban a tervezési fázisban vagy, akkor könnyen elterelődhet a gondolatod abba az irányba, mi sülhet el balul. Bárhogy is legyen, ne hagyd, hogy a félelmeid meggátoljanak valamiben. Fókuszálj arra, hogy mit tudsz kontroll alatt tartani és fogadd be azokat a dolgokat, amelyeket neked szánt a sors.

Nyilas

Egy jó bevételt kínáló lehetőséggel fogsz szembekerülni, de neked nem a pénz lesz benne a fő húzóerő. Tudd, hogy nem kell az első ajánlatot elfogadnod, amely az utadba kerül és nem is kell a tehetségedet olcsón áruba bocsátanod. Ne féld követelni, ami jár neked.

Bak

Egy családdal kapcsolatos ügy vagy valamilyen személyes probléma a múltból nyomni fogja a válladat és azt fogja éreztetni veled, hogy nem vagy képes túljutni rajta. Fontos, hogy tudatosítsd magadban, ez csak egy érzés, nem pedig egy tény. Itt az ideje, hogy az alacsony önbecsülésedet levetkőzd.

Vízöntő

A gondolataid ólomnehéznek tűnnek a mai napon, miközben olyasmi miatt aggódsz, amelyről úgy gondolod, hogy nincs felette hatalmad. Ne akard magad végigküzdeni rajta egyedül. Kérj segítséget a barátaidtól vagy rokonaidtól. Sokkal többen állnak mögötted, mint gondolnád.

Halak

Úgy tűnhet, hogy valami, ami felé nagy reményeket fűztél, nem akar úgy alakulni, ahogy tervezted. Lehetséges, hogy az anyagiakhoz kapcsolódik a gond. Ne ragadj le egyetlen opciónál, hiszen attól, hogy egy ajtó zárva van, még számtalan nyílhat ki előtted. Higgy magadban.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL