Napi horoszkóp április 5. péntek – Nagy áttörés mutatkozik egyes csillagjegyek életében!

Napi horoszkóp április 5. péntek – Nagy áttörés mutatkozik egyes csillagjegyek életében!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Újra elemedben fogod érezni magad, ami igazán rád fért már, hiszen az elmúlt időszakban megkérdőjelezted a képességeidet. Engedd el az önkorlátozó gondolatokat. A munka terén kifizetődik az erőfeszítésed.

Bika

Egy anyagi áldás fog érkezni hozzád a mai napon. Mindazonáltal helyet kellene találnod a szívedben azon dolgok számára is, amelyeket még kevésbé elfogadhatónak vélsz. Legalábbis jó lenne megpróbálni.

Ikrek

Mikor volt az utolsó alkalom, amikor a pároddal szórakoztatok egy jót? Már egy ideje, igaz? A mai nap éppen megfelelő lenne rá. Egy kis intimitás jót tenne nektek. Ha egyedülálló vagy, akkor kapcsolódj újra a szexualitásoddal.

Rák

A munkádat érintően áttöréshez érkezel. Talán úgy döntesz, hogy otthagyod az eddigi munkádat egy jobbért cserébe vagy egy kitűnő ötletedért kapsz harsonaszót. Zárójelben: egy ismerősöd támogatásra szorulhat.

Oroszlán

Hozd ki a lehető legtöbbet az örömteli pillanataidból. A nevetés gyógyító és megerősítő erejű. Mindamellett koncentrálj az öngondoskodásra. Egyél tudatosabban és mozogj többet. Hallgass a testedre.

Szűz

Lehet, hogy nosztalgikus hangulatodban leszel a mai napon, de egyes emlékeket nem éri meg feleleveníteni. Sőt mi több, ideje elengedni azokat a dolgokat a múltadból, amelyek eddig visszatartottak. A mai nap egy jó kezdet lehet a felszabaduláshoz.

Mérleg

Figyelj oda a hírekre, információkra, amiket a mai napon hallasz és szívd magadba őket. Azokra a dolgokra koncentrálj, amelyek inspirálnak és feldobnak. Zárd ki a zavaró tényezőket, hogy a bensőddel kapcsolatba kerülhess.

Skorpió

Egy anyagi haszonnal és/vagy szakmai előlépéssel kapcsolatos lehetőség kerülhet az utadba. Ha a munkáról van szó, rájössz, hogy ha képes vagy formabontóan gondolkodni, világok nyílhatnak meg előtted.

Nyilas

Ha sokáig tartott a markában egy rossz érzés a múltadból, amely párkapcsolathoz köthető, akkor ideje elengedni. Ha a múltra koncentrálsz, akkor képtelen leszel előre haladni az életben. Ismerd fel, hogy valami igazán jó létezik számodra és úton van feléd, csak nyitottnak kell lenned rá.

Bak

Ideje, hogy felébredj a téli álmodból és visszatérj az aktív napokba. Ha úgy érzed, hogy mostanában kissé leeresztettél, meg fogod lelni azt az energialöketet, amire szükséged van. Ne félj érzelmessé válni, hiszen jól áll neked.

Vízöntő

Ideje, hogy kimerészkedj a világba és új ismeretségeket köss. Ha ez megtörténik, az olyan lesz számodra, mintha egy áporodott szobára óriási ablakot nyitnál, ahol napfény és friss levegő tódulhat be. Az elméd végre új és inspiráló ötletekkel találkozhat.

Halak

Lehetséges, hogy egy anyagilag kedvező lehetőséget kapsz vagy eldöntöd, hogy végre lezársz egy előrelépési lehetőségektől mentes munkát. Mindeközben fontos, hogy a barátaiddal időt tölts, amely lelki feltöltődésként hat majd rád. Ne félj segítséget kérni, ha arra van szükséged.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL