Napi horoszkóp augusztus 6. – Ezt üzenik a csillagok a mai napra!

Napi horoszkóp augusztus 6. – Ezt üzenik a csillagok a mai napra!

Kos

Ha valamilyen fontos változtatást készülsz tenni bármiben magad körül, akkor az ilyesmire a mai nap különösen alkalmas lehet. Mindezt azonban csak akkor tedd meg valóban, ha előtte alaposan mérlegeltél. Különösen azt érdemes megfontolni, hogy ki az, akit mindez még rajtad kívül is érint.

Bika

Ma igyekezz úgy gondolkodni, hogy ne csak az apró körülményeket figyeld meg, hanem próbáld a dolgok egészét, a nagy képet is látni. Ha most leragadsz a kis összetevőknél, könnyen lehet, hogy újabb és újabb kérdések merülnek fel, te pedig a végén teljesen elveszel a részletekben és soha nem keveredsz ki belőlük.

Ikrek

Ma valahogy minden olyan könnyedén halad körülötted és mindent olyan egyszerűen el tudsz majd intézni. Egy kedves mosoly megannyi ajtót megnyit előtted és az emberek is mintha sokkal kedvesebbek lennének veled. Nem véletlen mindez. Olyan kisugárzás árad most belőled, aminek nehéz ellenállni! Használd ezt az erőt!

Rák

Lehet, hogy mostanában olyan irányba léptél egy bizonyos ügyben, amely talán nem vezet semmi jóra, de ilyesmi azért bárkivel megeshet. Arra viszont ügyelned kellene, hogy ezen az ösvényen ne haladj tovább, mert az már esetleg tényleg komolyabb következményekkel járna. Ma alkalmad lesz arra, hogy kiigazítsd egy kicsit a dolgaidat és elindulj arra, amerre valóban kellene, hogy vezessen az utad.

Oroszlán

Ma fogadd érdeklődve azokat a híreket, információkat, melyekkel egy ismerősöd érkezik, de arra azért ügyelj, hogy minden ellenőrzés nélkül ne dőlj be mindennek. Lehet, hogy ez az ismerősöd a valóság minden részét azért nem fejtette ki számodra, de az is lehet, hogy ő maga sincs tisztában a teljes képpel.

Szűz

Lehet, hogy ma szükséged lehet arra, hogy egy kicsit kikapcsolódj, eltűnj az emberek szeme elől, mert talán kezdesz besokallni. Nem kell emiatt a világ végére utazni. Egyszerűen kapcsold ki a telefonod és sétálj egyet valamerre, lehetőleg olyan helyre, ahol amúgy nem gyakran fordulsz meg. Meg fogod látni, hogy nem dől össze a világ az idő alatt.

Mérleg

Ha elöntenek az érzelmek, adj teret nekik és ne szégyelld bevallani, hogy érző emberi lény vagy. Nem igaz, hogy minden helyzetben erősnek kell maradnunk és azt kell elhitetni a környezetünkkel, hogy minden lepereg rólunk. Ha ma például megbántanak, mutasd ki nyugodtan, hogy mit érzel, mert ha nem teszed, az illető még azt hiheti, hogy mindez számodra tökéletesen rendben van.

Skorpió

Ma tanácstalanság uralkodhat el rajtad, mivel valamilyen kérdésben nagyon nehezedre esik dönteni, hiszen egyik megoldás sem lenne tökéletes számodra. Ha így van és lehet, halaszd el a döntést és tarts egy kis szünetet. Utazz el valahová, vagy legalább iktass be egy napot, amikor mással foglalkozol és amikor visszatérsz a problémához, tudni fogod, mit dönts.

Nyilas

Ha van valami, vagy valaki, ami, vagy aki már egy ideje bánt, problémákat okoz és nem látszik a megoldás sem, lépj túl rajta, próbáld elfelejteni. Kár leragadni a múlt dolgain, különösen akkor, ha már nincs esély arra sem, hogy megváltozzon a problémás helyzet. Nézz előre, dobd ki a szemetet és keress új utakat önmagad számára.

Bak

Az természetes, hogy minden újdonságtól elsőre idegenkedik az ember, de most neked pont arra van szükséged, hogy része legyél egy megújulási folyamatnak. Légy nyitott az ismeretlenre most, jöjjön el az számodra bármilyen formában, vagy bárki képében. Izgalmas időszak vár rád, fogadd el!

Vízöntő

Ma lehetséges, hogy valaki megpróbálja rád erőltetni az akaratát, vagy megpróbál manipulálni téged. Ne hagyd, hogy ez sikerüljön neki, állj ki magadért és légy erős. Talán egyesek számára meglepő lehet mindez tőled, de nem árt, ha megszokják, hogy időnként még te is képes vagy meglepetést okozni.

Halak

Te megszoktad, hogy szinte az összes problémádat egyedül oldod meg, de hidd el, neked is megvannak a határaid, korlátaid. Fogadd el hát most annak a segítségét, aki szívesen adja és oszd meg a terhedet valaki mással. Meg fogod látni, nem is olyan rossz az, amikor számíthatsz valakire!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL