Napi horoszkóp december 5. szerda – Ami ma történik, vagy megerősít, vagy lerombol egy kapcsolatot!

Napi horoszkóp december 5. szerda – Ami ma történik, vagy megerősít, vagy lerombol egy kapcsolatot!

Ha ma van a születésnapod: Össze kell szedned magad és kihasználni azt a számos lehetőséget, amelyet most az élet kínál fel neked. Felejtsd el, hogy mi történt tegnap vagy azelőtt. Ami a lényeg, hogy hogyan választasz ma és az elkövetkező napokban.

Ha egyedülálló vagy, akkor a kisugárzásoddal képes leszel magadhoz vonzani egy hozzád illő személyt. Neked kell eldöntened, hogy milyen típusú kapcsolatra vágysz most. Ha párkapcsolatban élsz, az érzelmek eluralkodnak feletettek. Egy elkötelező lépést fogsz megtenni, ami még szorosabbá fűzi a köteléket kettőtök között.

Kos

Ami ma történik vagy megerősít vagy lerombol egy kapcsolatot. A fontos, hogy láss tisztán és cselekedj fürgén és elhatározottan. Nem tudod visszafordítani az időt.

Bika

Nem vagy abban az állapotodban, hogy bármilyen komoly döntést meghozz és ezzel nincs semmi baj. Mások talán azt mondják, hogy vesztegeted a drága idődet és hagyod elúszni a lehetőséget, de ha valami nem megy, azt nem szabad erőltetni.

Ikrek

Azért, mert egyszerű lenne a követeléseidet ráerőltetni másokra, nem jelenti azt, hogy meg is kell tenned. A bolygók azt sugallják, hogy ha valamit szeretnél az emberektől, akkor bánj velük jól és kérj, ne pedig parancsolj.

Rák

Jelenleg szinte nincs olyan dolog, amire ne lennél képes. Kérdezd meg magadtól, hogy hogyan tudnád fejleszteni életed azon területeit, amelyekben a dolgok az elmúlt időben nem alakultak túl fényesen, aztán cselekedj.

Oroszlán

A hirtelen hangulatváltozásaid révén a tetteiddel és szavaiddal képes vagy meglepni még az olyanokat is, akik már jól ismernek. De ez a sokkoló technika nem fog eljuttatni oda, ahol lenni szeretnél, szóval csitítsd le a rossz fiút magadban és viselkedj normálisan.

Szűz

Úgy tűnik, hogy most mindenkivel nagyon jól szót értesz, még azokkal is, akikkel nemrég összerúgtad a port. Használt ki ezt a harmonikus fázist arra, hogy megnyerd őket az ügyednek, különösen azokat, akik kreatív gondolkodásúak.

Mérleg

Fordíts különös erőfeszítést arra, hogy lenyűgözd a kollégáidat. Az elmúlt időszakban sok dologról lemaradtál, mivel nem tűntél igazán rámenősnek, de most sok múlik a dolgon. Meg kell mutatnod nekik, hogy mennyire profi vagy.

Skorpió

Soha nem voltál a kétségek vagy a szemérmesség embere és most, hogy a Nap a te jegyedben jár, úgy érzed, a világ érted van. De a világ is így van ezzel? Mit tudnál tenni azért, hogy jobb benyomást tegyél?

Nyilas

Nem kell domináns viselkedést tanúsítanod, de arra szükség van, hogy bebizonyítsd másoknak, te a saját utadat járod. Nem kell, hogy elmondd nekik csak mutasd meg. Először cselekedj, aztán majd magyarázhatsz.

Bak

Nem fog megártani, ha hagyod, hogy ma mások hozzák meg a döntéseket. Otthon és a munkahelyeden is ajánlott visszább venni és engedni, hogy a párod és a kollégád irányítsanak. Bárhogyan is lesz, nem származik károd belőle, sőt tetszeni is fog.

Vízöntő

A pénz a mai napon szinte ki fog folyni a kezeid közül, de valahogy ez most nem izgat. Végül is ez csak néhány papírdarab, képekkel és számokkal. Sokkal fontosabb dolgok is vannak a világon, amivel foglalkozni kell.

Halak

Feledkezz meg az apróságokról, amelyek nem úgy alakultak, ahogyan szeretted volna és foglalkozz azokkal a fontos dolgokkal, amelyek éppen most történnek veled. A kozmikus aktivitás az egyik legjobb szektorodban, a nagyszerű dolgok ígéretében tapasztalható. Légy magabiztos.

tudasfaja.com

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL