Napi horoszkóp december 8. szombat – Ma válaszút elé állít az élet

Napi horoszkóp december 8. szombat – Ma válaszút elé állít az élet

Ha ma van a születésnapod: Talán természetednél fogva nem vagy nagy titoktartó, viszont most érdemes volna a személyes információkat magadról vagy másról nem kiteregetni. A múltad csak rád tartozik, másról pedig sosem illik pletykálni, mert rossz vége lehet.

Ha egyedülálló vagy, akkor találkozni fogsz egy olyan személlyel, aki intenzív érzelmi reakciókat lesz képes kiváltani belőled. Ennek kapcsán magadról is sokat tanulhatsz majd. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel élvezni fogjátok egymás társaságát, de gyakran képesek lesztek félreérteni egymást.

Kos

Ezen a napon a szenvedélyességé lesz a főszerep és hajlamos leszel felhúzni magad kevésbé jelentős dolgokon. Lehet, hogy nem kellene túlreagálni a dolgokat, de nem tudsz tenni ellene. Ne tarts haragot, mert az téged mérgez.

Bika

Ne engedd, hogy mások olyan dologra beszéljenek rá, amiben nem vagy egészen biztos. Egyes emberek olyan erőszakosak tudnak lenni és nem mindig egyszerű szembeszállni velük, de most muszáj lesz. Amúgy sem vagy az a fajta, akinek megmondhatják, hogy mit csináljon.

Ikrek

Az elmúlt hetekben nagyon dinamikus voltál és semmi nem indokolja, hogy ez ne folytatódjon továbbra is. Ugyanakkor jobban teszed, ha az egészségedre is odafigyelsz, mert te sem vagy legyőzhetetlen.

Rák

Jó dolgok fogják keresztezni az utadat az elkövetkező napokban és egy percig sem fogsz kételkedni abban, hogy megérdemled-e. Élvezd mindazt, amit elértél és légy példa mindenki számára. Mutasd meg, hogy kellő akarattal mi mindent véghez lehet vinni.

Oroszlán

A barátok és kollégák bele fognak menni az éjszakába, de te most valahogy nem vagy abban a hangulatban. Semmi gond. Használd ki az alkalmat és foglalkozz az otthoni dolgokkal és persze magaddal.

Szűz

Ne akarj megváltozni és azt tenni, amit mások mondanak, csak azért, mert egyes emberek szerint ez lenne a sikered kulcsa. Azért születtél annak, aki vagy, mert az életnek ez volt a célja veled. Légy őszinte önmagadhoz, csak úgy lehetsz boldog.

Mérleg

Az energiaszinted magasan van, aminek persze nagyon örülsz, az egyetlen gond ezzel csak az, hogy ilyenkor képes vagy őrült tempót diktálni magadnak és váratlan balesetek is bekövetkezhetnek. Ne várd meg, hogy ez történjen.

Skorpió

Az energiaszinted megemelkedik, és sokkal ambiciózusabb leszel, mint szoktál. Ez az állapot egészen január végéig kitart majd. Használd ki és érj el minél több dolgot, amit célul tűztél ki magad elé.

Nyilas

Ami rövidtávon nehéznek tűnik, az hosszú távon sokkal erősebbé fog tenni téged, tehát ne add fel. Sok energiád lesz megharcolni a problémákkal, ezért légy kitartó, mert később sokkal jobb lesz.

Bak

Kísértést érzel arra, hogy tovább adj egy információt, amit valaki megosztott veled. Ebből csak az kerekedhet ki, hogy elveszted az adott személy bizalmát és barátságát. Bármit is tudsz, tartsd meg magadnak és előzd meg a lelki veszteséget.

Vízöntő

Mennyire vagy elégedett az életeddel? Ha úgy gondolod, hogy jobb is lehetne, itt az ideje, hogy tegyél érte, hiszen megvan hozzá minden feltételed. Foglalkozz magaddal most egy kicsit.

Halak

Ha vágyat érzel arra, hogy bepakold a táskádat és elutazz valahová a hétvégén, akkor ne fogd vissza magad. Ne hagyd, hogy a saját félelmeid vagy mások visszatartsanak vagy meg fogod bánni. Az élet egy kaland.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


 

Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL