Napi horoszkóp február 2. szombat – Ma egy fontos hívást vagy üzenetet kapsz!

Napi horoszkóp február 2. szombat – Ma egy fontos hívást vagy üzenetet kapsz!

Ha ma van a születésnapod: Számos lehetőség fel fog bukkanni előtted, de fontos, hogy figyelmes légy, mert gyorsan kell döntened, hogy akarsz-e élni vele vagy sem. Egy meggondolatlan választás az életed többi részét negatívan befolyásolhatja, ezért ismerned kell előre a prioritásaidat.

Ha egyedülálló vagy, akkor találkozhatsz valakivel még ebben az évben, aki tökéletes párod lehet. Szánj rá időt, hogy jól megismerd, mielőtt elkötelezed magad felé. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel némi feszültséget tapasztalhattok meg az egymás iránti elvárásaitok miatt.

Kos

Válaszolj a hívásaidra, e-mailjeidre, üzeneteidre. A heves oldalad felszínre törhet, ha olyasvalakivel van dolgod, aki nem ért veled egyet. Emiatt rideg fogadtatásban lesz részed. Fordítsd a saját oldaladra a lobbanékonyságodat.

Bika

Fogadd kíváncsian mások véleményét egy jelenlegi projekttel vagy befektetéssel kapcsolatban. A négyszemközti interakciók ma jól fognak menni neked. Egyvalakinek nehezére esik együttműködnie veled, de tudd, hogy ez sokkal inkább miatta van, mint miattad.

Ikrek

Szinte megállíthatatlan leszel a mai reggelen. Ez azonban a délutánra kimerültségbe torkollhat. Lehetséges, hogy bele fognak venni egy olyan projektbe, ami iránt nem igazán vagy lelkes. Legalábbis nem annyira, mint szeretnél.

Rák

Kibújsz a csigaházadból és nagyon kifejezővé válsz. Egyesek nem tudják majd hová tenni ezt a fajta aktivitást. Problémád akad megtalálni a gyökerét egy váratlan változásnak, amelyet egy hatósági személy fog kiváltani.

Oroszlán

Használd ki a nappali órákat a lehető legjobban. Úgy érzed, hogy megállíthatatlan vagy. Délutánra úgy fogod érezni, hogy szükséged van egy kis szunyókára, különben nem tudod befejezni egy projektedet, bár azzal sokkal jobban fogsz haladni, mint elsőre gondolod.

Szűz

Sokkal érzékenyebb vagy most a stresszre, mint gondolod. Amíg nem tudsz letisztázni valamit a munkahelyeden, képtelen leszel újult erővel nekilátni a napnak. Valaki a környezetedben sokat vár el tőled. Jobb, ha emlékezteted ezt a személyt, hogy te is csak egy ember vagy.

Mérleg

Akcióba fogsz lendülni. Egy beszélgetés váratlan fordulatot vesz és átmenetileg visszatarthat. Az elszántságod elhatárol a többiektől. Fontos, hogy betartsd az ígéreteidet. Egy közeli barát vagy a párod valami miatt féltékeny lesz rád.

Skorpió

Foglalkozz egy megegyezéssel olyan hamar, amilyen hamar csak lehet. Sokkal őszintébbnek kell lenned egy projekttel kapcsolatban, ha azt szeretnéd, hogy a megfelelő visszacsatolásokban részesülhess.

Nyilas

Mások próbára tesznek téged, de nem szükséges, hogy védekező állásba helyezkedj. A legjobb ötlet az volna, ha egy oldalra helyezkednél velük. Kedveskedj azoknak, akik hajlandóak a sajátjuktól eltérő nézőpontokra is nyitottnak lenni.

Bak

Ne hagyd, hogy valakinek a szavai vagy a tettei a lelkedre hassanak. Talán úgy véled, hogy ez egy igazán nehéz feladat, de hidd el, meg fogja érni. Ez a személy mellesleg tudja, hogy milyen hatással lehet rád. Ne hanyagolj el egy otthoni ügyet.

Vízöntő

Pörgesd fel magad, használd a képzelőerődet és tudj le annyi munkát, amennyit csak lehet. Egy barát nagyon negatív és nehezen kezelhető lesz. Nem a te felelősséged megváltoztatni ennek a személynek a hangulatát. Egy váratlan hívás vagy esemény mosolyt fog csalni az arcodra.

Halak

Egy otthonod körüli dolog a reggeli órákban kissé le fog húzni. Ha képes vagy foglalkozni azonnal az üggyel, akkor tedd meg, ne terhelje le a napod további részét. A nap vége felé a kreativitásod szárnyra kap. Lehetséges, hogy pénz formájában meglepetés fog érni.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL