Napi horoszkóp február 26.

Napi horoszkóp február 26. – Egy nagy mérföldkőhöz ér ma sokak élete

Ha ma van a születésnapod: Nem az fog számítani a leginkább, hogy mit tudsz, hanem az, hogy kiket ismersz. Magas pozícióban lévő barátaidtól ne félj szívességet kérni, hiszen örömmel segíteni fognak neked az előrejutásban.

Ha egyedülálló vagy, egy kicsit erőszakos lehetsz, amikor elkezdesz randizni valakivel. Egy nagyon jó párkapcsolatot tehetsz tönkre ezzel, már idejekorán. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel azon fogtok gondolkodni, hogy szerezzetek-e egy második otthont magatoknak. Győződj meg róla, hogy készen állsz-e rá.

Kos

Ne félj magasabb pozícióban lévő embereket megközelíteni a mai napon. Néha talán tartózkodónak tűnnek, de ha megfelelő módon közelíted meg őket, határozottan, de arrogancia nélkül, akkor nagy az esélye, hogy szívélyesen fordulnak majd az ötleted felé.

Bika

A gondolataid alkotják meg a világodat és a nagy képzőlerővel bíró szektorod most amúgy is jó csillagállást élvez, úgyhogy semmi vesztenivalód nincs, ha a bensődet követed. Ne aggódj, ha az ötleteid kissé földtől elrugaszkodottak, működni fognak.

Ikrek

Valami, amin már egy ideje dolgozol, előnyét fogja élvezni azon emberek hozzájárulásának, akiknek a véleményében megbízol. A tény az, hogy túl közel vagy a helyzethez, hogy képes légy tisztán látni. Kérj egy második vagy akár egy harmadik véleményt is.

Rák

Semmi baj, ha a saját érdekeiddel foglalkozol elsőként. Túl sok időt töltöttél azzal, hogy megfelelj mások elvárásainak az elmúlt pár hétben, úgyhogy itt a te időd. Kedvezz önmagadnak, az másoknak is javára válik majd.

Oroszlán

Hagynod kell, hogy a kollégák, szeretett személyek maguk hozzák meg a döntéseiket. Lehet, hogy nem lesznek olyan jók, mint amilyeneket te javasolnál, de a világ kemény hely és előbb vagy utóbb úgyis tanulniuk kell a saját hibáikból.

Szűz

Sokkal nagyobb hasznodra válik, ha társaságba mész az elkövetkező 24 órában, mintha egyedül maradsz a négy fal között. Szabadulj ki a világba és mutasd meg magad olyan módon, hogy azzal másokat is beszélgetésre serkents. Jót fognak tenni a szavaik.

Mérleg

Ha valamit eléggé akarsz, akkor megtalálod a módját, hogy valóra váltsd. De igazán azt akarod? A bolygók azt sugallják, hogy legalább egy céloddal arra törekedsz, hogy másokat boldoggá tégy. Talán ideje volna ezt is elengedned.

Skorpió

A bolygók szerint épp elég jó dolog van most a környezetedben, hogy abból mindenki nyerni tudjon, így nem kell arra pazarolnod az idődet, hogy a riválisaiddal versengsz értük. Nem kell, hogy feltétlen legyenek vesztesek is. Van, hogy mindenki nyer.

Nyilas

Mondhatni túl sok aktivitás tapasztalható most az életedben. Nincs még egy jegy, aki ennyire élvezné a bulikat, mint te, de néha nem árt egy kis pihenés, az, hogy megtaláld a középpontodat. Legyen a mai nap célja ez.

Bak

Az elkövetkező napokban az életed olyan ütemben fel fog gyorsulni, hogy nem győzöd majd kapkodni a fejedet. Sok tennivalód lesz, viszont időd ehhez képest limitált. Szervezd meg jól a napodat és készülj fel az akcióra.

Vízöntő

Ne aggódj amiatt, ami a mai napon fog történni. Lehet, elsőre úgy tűnik majd, hogy a feje tetejére állítja az életedet, de hétvégére minden kitisztul majd. Néha el kell fogadni, hogy az univerzum egy őrült hely és inkább élvezni.

Halak

Hinned kell a képességeidben és az elképzeléseidben. Ami a következő napokban történik, rávilágít majd, hogy semmi nincs, amit ne tudnál elérni. Már így is a helyes irányba haladsz, szóval csak így tovább.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL