Napi horoszkóp február 4. hétfő – Jól vigyázz az ellenségeiddel!

Napi horoszkóp február 4. hétfő – Jól vigyázz az ellenségeiddel!

Ha ma van a születésnapod: A bolygók azt sugallják, hogy az elkövetkező éved legnagyobb részét párkapcsolati ügyek fogják lefoglalni. Munka fronton azon kell dolgoznod, hogy ki tudj jönni olyan kollégákkal is, akikkel eltérő értékrenden vagytok.

Ha egyedülálló vagy, akkor könnyedén megismerkedhetsz olyanokkal, akiknek a társaságát kifejezetten fogod élvezni. Attól függően, hol tartasz éppen, akár meg is állapodhatsz egyikükkel. Ha párkapcsolatban vagy, kedveseddel nagyon jól érzitek magatokat egymással és ezt mások is észreveszik.

Kos

A rokonaid lehetnének még ennél is követelőzőbbek? Az igazság, hogy igen és az elkövetkező napon mindent meg akarsz majd tenni, hogy ennek megfelelj. Ez felveti a kérdést, mikor fogsz magaddal is törődni?

Bika

Nem csak ellenségeid vannak, hanem igazán értékes barátaid is, akik nem fognak hezitálni, ha segítséget kérsz tőlük. Olyan sokat tettél már értük a múltban, hogy szívesen viszonozzák majd neked.

Ikrek

Nem fogod könnyedén venni a kritikát a mai napon, ami nem túl jó hír, hiszen nem is egyben lesz részed. Ahelyett, hogy elutasítanád, mint féltékenységet, ahogy általában, talán ideje volna figyelned arra, amit hallasz. Lehet benne igazság.

Rák

Talán úgy érzed, hogy nem vagy most a helyzet magaslatán és ez igaz is lehet, de nem kell aggódnod. Tudod jól, hogy minden megváltozhat, akár egy perc alatt is és veled is megtörténik. Jövő héten már újra nyeregben leszel.

Oroszlán

Miért ez a nagy sietség, miért akarsz egyszerre több dolgot is elintézni, amikor egyetlen dologra kellene koncentrálnod? Készíts egy listát a prioritásokról és haladj lépésről lépésre.

Szűz

A legutóbbi ötleted igazi pénzcsináló lehet, de ehhez meg is kell valósítanod, nem csak képzelegni róla. Ha szükségesnek látod, kérj szakértői tanácsot hozzá, hogy hosszú távon is sikeres lehess vele.

Mérleg

Semmi értelme mások rossz szokásai miatt panaszkodni, mert abból soha nem sül ki semmi jó. Ha egyeseket túl nehéz kezelni, akkor inkább vedd a táskádat és távozz. Nem muszáj tűrnöd, ami nem esik jól.

Skorpió

A mai napon meggyűlik valakivel a bajod, aki úgy tűnik, sportot űz abból, hogy felidegesítsen. Vissza akarsz vágni? Nem valami jó ötlet. Inkább hagyd figyelmen kívül, mintha nem is létezne.

Nyilas

A problémáid nem olyan rosszak, amilyennek gondolod őket, szóval ne aggódj annyit, inkább találd meg a módját, hogy megoldd őket. Nézd inkább így: nem számít, hogy milyen rossz most a helyzeted, a világ 95%-a még mindig szívesen cserélne veled.

Bak

Légy óvatos a pénzköltéssel, mert lehet, hogy túlságosan elveszted az önkontrollt. Vannak megalapozott szükségletek, de meggondolatlanul mégsem kellene szórnod a pénzed, szóval tudj különbséget tenni.

Vízöntő

Alig várod, hogy belekezdhess valamiben, de valami mégis visszatart, ami frusztrál. Ez talán az univerzum üzenete feléd, hogy előbb be kell fejezned valamit, amit mér elkezdtél, hogy újba foghass bele.

Halak

Úgy érzed, hogy kézben tartasz egy szituációt, de valaki megpróbál elbizonytalanítani. Ez azonban csak akkor sikerülhet neki, ha hagyod, hogy a negativitása hatással legyen rád és az önbizalmadra. Töröld ki a fejedből az elbukás lehetőségének gondolatát.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL