Napi horoszkóp február 7. csütörtök – Ma valami megváltozik az életedben!

Napi horoszkóp február 7. csütörtök – Ma valami megváltozik az életedben!

Ha ma van a születésnapod: Valami, amit már egy ideje rejtegetsz a világ és önmagad elől is, ideje, hogy kiderüljön. Nem számít, hogy mennyire kínos, ha kitudódik, hosszú távon a javadra fog válni. Bízz ebben és nagy megkönnyebbülésben lesz részed.

Ha egyedülálló vagy, akkor találkozni fogsz valakivel, aki „rávesz”, hogy hagyj fel a szingli léttel. Vedd észre, ha a dolog birtoklásba csapna át. Ha párkapcsolatban élsz, a szerelmi életed egy intenzív fázisba fog lépni. Ne bocsátkozzatok hatalmi játékokba és minden rendben lesz.

Kos

Történik ma valami, ami rávilágít, hogy mennyire kiveszett belőled a lelkesedés az elmúlt időben és hogy ezen változtatnod kell. Sokkal erősebben kell próbálkoznod. Ne feledd, sosem késő.

Bika

Szükséged van rá, hogy elszabadulj a jelenlegi környezetedből és egy olyan helyre vonulj el, ahol inspirációra lelhetsz. Minél messzebbre utazol, annál jobban fogod érezni magad, úgyhogy nyisd ki azt a térképet és tervezd meg a kirándulásodat. Menj oda, ahol a nevetés és a vidámság garantált.

Ikrek

A hatodik érzéked azt súgja neked, hogy egy barátod valamiben sántikál és azt is, hogy egy pletykát titkolnak előled. Ha így is van, járj el óvatosan, hiszen nem csak a másiknak vannak titkai, amik kitudódhatnak. Te örülnél neki, ha kikiáltanák őket?

Rák

A jegyed egy igazán karakteres és természeténél fogva szociális jegy, de nem lehetsz mindig nagykutya te sem. A csillagok azt üzenik, hogy a céljaid elérése érdekében fontos, hogy egyenrangú társként kezeld a többieket.

Oroszlán

Ha van valami, amit szeretnél megváltoztatni a munkádat illetően, akkor a mai nap éppen megfelelő rá. Ne törődj vele, ha a kollégák vagy a feljebbvalóid azt gondolják, hogy becsavarodtál. Ők fognak megőrülni, ha meglátják, hogy milyen boldog vagy a sikereid miatt.

Szűz

Bármikor alkalmas az idő rá, hogy valami nem mindennapit kezdj az életeddel, csak arra kellene végre elszánnod magad, hogy a gondolkodás helyett a tetteket válaszd. Fizikálisan, mentálisan és érzelmileg is készen állsz arra, hogy elérd, amit szeretnél, szóval hajrá.

Mérleg

A kapcsolataidat alapvetően mindig jól tudod kezelni, de most fontos, hogy némileg több időt tölts el egy otthoni üggyel, hogy minden simán mehessen tovább. Meglepő lesz a felismerés, hogy a családtagjaid valamit visszatartanak előled. tudd meg, hogy miért.

Skoprió

Egy ideje eléggé vissza vagy vonulva a környezetedtől. Ha fizikálisan nem is, de lelkileg mindenképp. Itt az ideje, hogy hallasd a hangodat és te is érdeklődj a számodra fontos emberek iránt. Mozdulj ki, légy önmagad.

Nyilas

Időnként hajlamos vagy nagyon nyers és durva lenni a beszédedben és a tetteidben is. A bolygók most azt tanácsolják, hogy fogd vissza magad, mert a mai napon ebből még bajod származhat. Mondd el őszintén, amit gondolsz, de azt próbáld kedvesen tenni.

Bak

Számot vetsz az életeddel és megfogalmazod magadban, hogy hol vagy jelenleg és hová szeretnél eljutni. Itt az ideje, hogy komolyabban is elkezdd fejleszteni magad és elindulni a vágyaid felé.

Vízöntő

Lehet, hogy most nem jutottál túl sokra a munkádban, de ne aggódj. Tudni fogod, hogy mikor jön el az idő, hogy keményebben odatedd magad. Jelenleg pihenj, engedd el magad és töltsd fel az elemeidet.

Halak

Ha eddig azt gondoltad, hogy egyes emberek támogatását teljesen biztosra veheted az életben, akkor most kiderülhet, hogy nem szabadna. Ha tetszik, ha nem, ma neked is a többiekhez kell igazítanod a terveidet, hogy támogasd őket a vágyaikban.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


 

Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL