Napi horoszkóp február 9. szombat – Egy örömteli hír vár rád, ami megváltoztatja az egész életed!

Napi horoszkóp február 9. szombat – Egy örömteli hír vár rád, ami megváltoztatja az egész életed!

Ha ma van a születésnapod: Itt az ideje, hogy nevet szerezz magadnak a nagyvilágban, csak arra figyelj oda, hogy jól csengő és becsületes legyen. Mindenki számára léteznek olyan határok, amelyeket nem tanácsos átlépni.

Ha egyedülálló vagy, lehetőséged lesz rá, hogy párra lelj, de ahhoz meg kell értened, hogy erre a személyre bizony időt is kell majd szánnod. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egyre jobban élvezitek a közösen töltött időt. Figyelj oda, hogy ne tedd semmivel féltékennyé a párodat.

Kos

Nem lehet úgy megoldani egy helyzetet, hogy elszaladsz előle. Nézz szembe a félelmeiddel és a végén rájössz majd, hogy a legtöbb igazából nem is olyan kemény, amilyennek hiszed. A legtöbb dolog, amitől tartasz, csupán a fejedben létezik.

Bika

Valaki, akiért rajongsz egy ideje, olyan jeleket küld feléd, amelyekből az szűrődik le, hogy az érzelmei irányodban sokkal mélyebbek, mint gondoltad. Mit fogsz tenni? A barátság és a szerelem közötti határvonal nincs lefixálva.

Ikrek

Hajlamos vagy kimondani azt, ami a szíveden van, ám a diplomatikusság most jobban kifizetődő, mint eddig bármikor. Egy lehetőség fog az utadba érkezni, ezért jobb, ha nem ijeszted el a szabadszájúságoddal a felajánlót.

Rák

A Vénusz, az érzelmi és anyagi értékek bolygója a jegyed legpozitívabb szegmensébe érkezik, és arra buzdít, hogy eldobva minden aggodalmadat élvezd az éltetet. Azt se feledd, hogy mindenkiben találhatsz valami jót, ha elég figyelmes vagy.

Oroszlán

Az anyagi helyzeted nem olyan rossz, mint amilyennek hiszed, szóval elég az aggodalmaskodásból, használd ki a tehetségedet. Ne félj egy radikálisan új utat kipróbálni. A bátorság nagy jutalommal jár.

Szűz

A Vénusz a párkapcsolati szektorodba lép a mai napon, így ha van valamilyen gond, amelyet szeretnél megoldani, akkor most vedd komolyan és tégy az érdekében. Persze nem kell véresen komolynak lenni, a nevetés mindenre enyhet ad.

Mérleg

Próbálj meg nem túl érzelmesen kezelni egy olyan ügyet, amelyhez higgadt, tiszta fej szükségeltetik. A gyakorlati problémák gyakorlati megoldásokat igényelnek, szóval próbáld a lelki dolgokat kivonni a képletből. Most az eszed vezessen és ne a szíved.

Skorpió

A kozmikus kép lassan, de biztosan kezd megváltozni, és ami ezen a hétvégén fog történni, lehetőséget nyújt számodra, hogy megmutasd a kreatív oldaladat. Az otthoni dolgok sok idődet elveszik, de nem olyan szinten, hogy egy kis szórakozás se férjen bele.

Nyilas

Szokatlanul érzékeny leszel mások lelki állapotára ezen a hétvégén, ami egyszerűvé teszi számodra, hogy jó tanácsokkal szolgálj és lelki vagy valamilyen fizikai támaszt nyújts a rászorulóknak. Neked is jót tesz, hogy gondoskodhatsz másról.

Bak

Nem igazán lesz szerencséd előhívni egy rivális jobbik énjét, hiszen az túlságosan el van foglalva saját magával és a szükségleteivel. Amit tehetsz az az, hogy a saját érdekeidet véded. Légy asszertív, ne agresszív.

Vízöntő

Nehezedre fog esni ellenállni a kísértésnek, hogy egyszerre elverj egy csomó pénzt a mai napon. Ha van miből költekezni, az szuper, de nem gondolod, hogy ideje lenni némi önkontrollt gyakorolni? Biztos szükséged van egy huszadik új játékszerre is?

Halak

A Vénusz a jegyedbe vándorol a mai napon és szinte egy csapásra megváltoztatja a hangulatodat. Harmóniában leszel önmagaddal és a haragod is sikerül elengedned, ami már egy ideje mardos belülről.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL