Napi horoszkóp január 19. vasárnap – Valami történik a mai napon, ami sok dolgon változtat majd

Napi horoszkóp január 19. vasárnap – Valami történik a mai napon, ami sok dolgon változtat majd

Ha ma van a születésnapod: A csoportos tevékenységek kiemelkedő szerepet fognak betölteni az életedben az elkövetkező 12 hónapban és a bolygók azt sugallják, hogy vezető szerepbe is kerülhetsz. Itt az ideje feljebb lépni és nagyobb szerepet vállalni.

Ha egyedülálló vagy, a magas fokú lelkesedésed sok potenciális jelöltet vonz hozzád. Néhány hónappal a következő szülinapod előtt egy barátság komolyabb kapcsolattá fajulhat. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel gyakorta úgy viselkedtek majd, mint a friss szerelmesek. A párkapcsolatotok egy játékosabb színezetet vesz.

Kos

Ha egy barátnak vagy kollégának valamilyen jó ötlete támad, próbáld hasznát venni a saját céljaid eléréséhez is. Semmi rossz nincs abban, ha alkalmazod más elképzeléseit, ha éppen passzolnak a te szükségleteidhez. De csak adaptáld, ne lemásold.

Bika

Rendben, szóval közölted a világgal, hogy mi a nagy terved. Mos már nincs más hátra, mint előre, cselekedj is. Minél hamarabb belekezdesz, annál hamarabb jönnek rá a többiek, hogy nem csak vicceltél. Ezúttal gondold is komolyan.

Ikrek

Ha szeretnél változtatni egy személyes vagy munkahelyi kapcsolaton, akkor most van itt a legjobb ideje. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően nem esik majd nehezedre véget vetni olyan dolgoknak, amelyek nem tesznek jót neked. Nincs helye érzelmességnek.

Rák

Akár kétszer keményebben is tudsz dolgozni annak érdekében, hogy egy feladatot végleg letudj, viszont a bolygók arra figyelmeztetnek, hogy nagyon kimerítheted magad, ha így teszel. Csak lazán, hagyd, hogy felépüljön az erőd. Tartogass belőle a hétvégére is.

Oroszlán

Csak azért, mert egy barát vagy rokon elvárja tőled, hogy nekigyürkőzz a feladatodnak még nem jelenti azt, hogy kötelességed is ezt tenni. Ha más terveid vannak, amire az idődet és energiádat szánni akarod, akkor ne is figyelj arra, amit mondanak.

Szűz

Az otthoni szektorodban tapasztalható kozmikus tevékenységnek köszönhetően fel kell készülnöd némi bosszankodásra és vitára a hozzád közel állókkal. Próbáld meg higgadtan kezelni a szituációt, mert ha rosszul reagálsz, csak rontasz a helyzeten.

Mérleg

A mai napon nem fogsz azon rágódni, vajon tudtára add-e a többieknek, hogy mi a vágyad. Ha pedig nem tudják azt megadni neked, hát elveszed. Azért ne legyél túlságosan martalékos.

Skorpió

Talán nem vagy olyan erőben és nincs akkora állóképességed, mint az elmúlt hetekben, de semmi gond. Időnként le kell lassítanod, különben túlságosan kimeríted magad és a most éppen alkalmas időpont erre. Tarts szünetet, szükséged van rá.

Nyilas

A jegyedben lévő Mars a következő hetekre erővel és állóképességgel ajándékoz meg, emellett pedig ambícióval. Legbelül tudod, hogy nincs olyan, amit ne tudnál elérni, ha igazán akarod és fel is vagy készülve rá, hogy a szükséges áldozatokat meghozd ennek érdekében.

Bak

Valami olyasmivel kell foglalkoznod a mai napon, mait annyira nem élvezel, mégis jót kell kihoznod belőle, mert sok szempár szegeződik rád. Mutass hajlandóságot és nagy lesz a jutalmad később.

Vízöntő

Valami történik a mai napon, ami rávilágít arra, hogy a véleményed egy bizonyos dologgal kapcsolatban messze téves. Nem szégyen bevallani, hogy rosszul gondoltál valamit. Nem lehet minden alkalommal igazad.

Halak

Igen, a riválisaidnak több erejük van, mint neked és készek arra, hogy használják, de ne hagyd, hogy ez alárendelt szerepbe sodorjon. Lehet, hogy náluk az erő, de nálad az igazság, szóval ragaszkodj az elveidhez.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL