Napi horoszkóp január 2. szerda – Az év második napja nagy leckét tartogat számodra!

Napi horoszkóp január 2. szerda – Az év második napja nagy leckét tartogat számodra!

Ha ma van a születésnapod: Az igazán nagylelkű oldalad kerül majd előtérbe, ami szuper dolog, viszont jobb, ha odafigyelsz rá, hogy ne légy túlságosan is elnéző a saját károdra. Bizonyos standardokat te soha nem tudnál figyelmen kívül hagyni, szóval másnak ezt miért engednéd?

Ha egyedülálló vagy, most különösen vonzó leszel. Találkozhatsz valakivel egy barátnak köszönhetően és a kapcsolatotok egyszerű ismeretségnél sokkal több lesz. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egy hosszú távú célra koncentráltok. Nagyon hálás leszel azért, hogy ilyen emberrel áldott meg téged a sors.

Kos

Kissé frusztráló lesz, hogy egy munkahelyi dolog nem olyan ütemben halad, mint ahogyan te azt szeretnéd, de nem sok van, amit a gyorsítás érdekében tehetnél. Ehelyett találj valami olyan elfoglaltságot, ami nem bosszant fel.

Bika

Az életedben semmi felett nem rendelkezhetsz 100%-os kontrollal és erre jobb, ha emlékezteted magad a mai napon. Otthon és munka fronton is engedd, hogy az univerzum vezérelje az eseményeket, ahelyett, hogy te akarnád azokat görcsösen irányítani.

Ikrek

Túlságosan komolyan veszed az életet és ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Mindez negatívan hat a szellemi és fizikai egészségedre is. Bármi is az, ami ennyire zavar most, egy év múlva már semmit nem fog jelenteni, szóval jobb, ha kivered a fejedből, amilyen hamar csak lehet.

Rák

Néhány igazán nehéz döntést kell majd meghoznod a következő pár napban. Olyasfajta döntéseket, amelyek miatt nem leszel túl népszerű, még a barátaid körében sem. Ennek ellenére jó lépés tőled, ha megteszed.

Oroszlán

Nem kell hozzájárulásra várnod azért, hogy megtegyél egy fontos lépést, szóval láss hozzá ahhoz, amiről tudod, hogy helyes. Szinte biztos, hogy semmilyen negatív következménnyel nem fog járni, legalábbis számodra nem.

Szűz

Ha sürgető késztetést érzel arra, hogy megtegyél valamit, akkor csak hajrá. Ne aggódja amiatt, hogy talán felbőszítesz egyeseket a tetteiddel, hiszen neked most ez a feladatod.

Mérleg

Hamar meg fogod találni a megoldást egy problémára, amire eddig oly sokan képtelenek voltak. Az eszed az, ami vezérel vagy a lelked? Az égitestek szerint sokkal inkább a megérzéseidre hagyatkoztál. A bensőd mindenre tudja a választ, csak figyelned kell.

Skorpió

Ha nem értesz egyet azzal, amit mások elvárnak tőled, akkor állj ki magadért és utasítsd vissza. Mit tudnának tenni ilyen helyzetben? Nem sokat, és ha mégis megtörténne, te sokkal keményebb vagy, semhogy beadnád a derekad.

Nyilas

A legjobbat várod el önmagadtól, ahogyan másoktól is, de ez nem mindig valósul meg. Ha valaki nem végez megfelelő munkát egy közös projektben, akkor jobb, ha tudatod vele, hogy egyáltalán nem vagy elégedett.

Bak

Helyezd magad az első helyre és győződj meg róla, hogy megkapod az elismerést a munkádért, amit nem mellesleg kiválóan végeztél. Semmilyen körülmények között ne fogadd el, hogy a kevésbé tehetségesek mögé soroljanak.

Vízöntő

Annyi véleményt és tanácsot hallottál már az elmúlt időszakban, hogy egyfajta elmosódott képpé alakultak az elmédben. Ebben az esetben pedig az a legjobb, ha figyelmen kívül hagyod mindet és a bensődre hagyatkozol. A válaszok, amiket keresel, ott vannak.

Halak

Gondolkodnod és cselekedned kell magadért. Talán csábító az elképzelés, hogy mások hozzanak helyetted döntéseket, de ha ezt hagyod megtörténni, akkor nehéz lesz visszaszerezni a kontrollt magad felett. Soha ne add fel többé a függetlenségedet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL