Napi horoszkóp január 9. csütörtök – Légy ma nagyon óvatos, mert bajba kerülhetsz!

Napi horoszkóp január 9. csütörtök – Légy ma nagyon óvatos, mert bajba kerülhetsz!

Ha ma van a születésnapod: Mivel az elmúlt időszakban teljes mértékben belevetetted magad az önkényeztetésbe, talán az elkövetkezőkben jó lenne kicsit visszább venni és mértékletesen élni. Mindig légy tudatos azzal kapcsolatban, mit viszel be a szervezetedbe.

Ha egyedülálló vagy, a randizásé lesz a főszerep és nagyon fogod élvezni ezt a programot. Addig ne kötelezd el magad senkinek, amíg nem vagy 100% biztos az adott személyben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor egy közös érdeklődésnek fogtok hódolni.

Kos

Ma két vonzó ajánlat között fogod magad találni. Ha okos vagy, akkor azt választod, amely hosszú távon jár nagyobb nyereséggel, ahelyett, amely csak azonnali, rövid távú jutalmat jelent.

Bika

A mai napon mélyen fekvő feszültség fog a felszínre bukkanni, de oly módon, hogy az jót fog tenni neked.  Túl sok negatív érzelem vett körül az elmúlt időben, amitől ideje végre megszabadulni.

Ikrek

Már nagyon szükséged van kikapcsolódásra, de a dolgozóid és a kollégáid még igénylik a segítségedet. Mit fogsz tenni? Elmondod nekik, hogy az, hogy jól érezd magad, fontos hozzá, hogy sikert és profitot érjetek el. Mindezt persze kedvesen.

Rák

A legkreatívabb szektorodban történő kozmikus aktivitás hatására egy igazán szerencsés és produktív fázisba lépsz be, de kihozod-e belőle a legtöbbet? Ne csak várd, hogy a jó dolgok majd az öledbe hullnak, tegyél értük.

Oroszlán

Valaki, akit szeretsz lehangolt lesz a mai napon és csak te tudod majd jó kedvre deríteni. Vedd fel a lelkesítő szerepét és emlékeztesd őt mindarra a jóra, amiért hálás lehet az életében. A barátságod nagyon fontos számára.

Szűz

Annyira egy hullámhosszon vagy most a bensőddel, hogy a meglátásaid és a jóslataid szinte megijesztik a környezetedben lévőket. Győződj meg róla, hogy azok, akikkel megosztod a gondolataidat, képesek lesznek kezelni azokat.

Mérleg

Lehet, hogy csábítást érzel a garantált, azonnal érkező kisebb nyereségre egy beruházással kapcsolatban, mint egy jelentősen nagyobb, de távoli haszonra. A bolygók azt javasolják, hogy talán még várni kellene egy kicsit.

Skorpió

Lehet, hogy nem fogtok egyetérteni egy baráttal vagy családtaggal a mai napon, de emiatt nem kell, hogy elmérgesedjen köztetek a helyzet. Ha érzed, hogy veszekedés közeleg, akkor inkább vonulj el. Előzd meg a súrlódás lehetőségét.

Nyilas

Talán nem vagy az az érzékeny típus, de a következő 24 órában valami könnyet fog csalni a szemedbe. Leginkább az lesz az ok, hogy rájössz, nem mindenki olyan szerencsés, mint te vagy. Ne csak pityeregj, tegyél is valamit.

Bak

Úgy tűnik, hogy az elmúlt időszakban a figyelem középpontjába kerültél, ami jó, hiszen minél nagyobb figyelem terelődik rád, annál nagyobb eséllyel fogsz előnyt kovácsolni a magad számára a jövőben a lehetőségeid révén.

Vízöntő

Lehet, hogy a sok változás, ami körülötted folyik elsőre zavaró, rá fogsz jönni, hogy lényegében a te érdekedben történik. Talán most még nem tudod felismerni, hogy hogyan és miért, de lassan meg fogod érteni az egészet.

Halak

A jelen helyzeted talán aggasztónak tűnik, te mégsem zavartatod magad miatta. Hogy miért? Lévén az egyik legbölcsebb jegy, tudod jól a múlt tapasztalataiból, hogy nem számít igazán, ami történik és inkább mosolyogsz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL