Napi horoszkóp július 5. péntek – Az Univerzum izgalmas napot szánt neked!

Napi horoszkóp július 5. péntek – Az Univerzum izgalmas napot szánt neked!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egy kis kedvességgel a mai napon sok mindent elérhetsz, szóval mosolyogj és használj olyan szavakat, amelyekkel kedvében járhatsz a környezetednek. Cserébe könnyen el tudod majd érni, amire vágysz. Képes leszel rábeszélni szinte bárkire bármit.

Bika

Nem számít, hogy milyen és mennyi felfordulás történt otthon az elmúlt időszakban, a mai napon mindent rendbe tehetsz. Igazán könnyen utat fogsz találni mindenkihez. Építsd fel újra a hidakat és vigyázz rájuk, ha valóban fontosak.

Ikrek

Hallani fogsz valami kedvezőt az elkövetkező 24 órában és fontos, hogy gyorsan és határozottan cselekedj az információ birtokában. Nem te vagy az egyetlen, aki meg akar ragadni egy jó lehetőséget, szóval tegyél érte, hogy te legyél az első.

Rák

Úgy tűnik, hogy kicsit aggódsz a pénzügyi helyzeted miatt, ám ami az elkövetkező napokban fog történni, eloszlatja majd a félelmedet.

Oroszlán

Ha ez még egyáltalán lehetséges, ma még ellenállhatatlanabb leszel a sármodnak és bájadnak köszönhetően, mint általában. Ugyanakkor ne vedd készpénznek mások segítségét és hagyd, hogy a szerencsédből ők is részesedjenek.

Szűz

Amiről azt hiszed, hogy óriási probléma nagy valószínűséggel egyáltalán nem az és a hétvége folyamán erről teljes mértékben meg is fogsz bizonyosodni, kétség sem fér majd hozzá. Annak ellenére, amit a többiek mondanak, az ég nem készül leszakadni.

Mérleg

Nem számít, hogy mi folyik odakinn a világban, az egyetlen dolog, ami fontos, hogy a fejedben minden rendben legyen. Ha pozitív látásmódot sikerül birtokolnod, akkor biztos lehetsz benne, hogy pozitív dolgok sora fog veled történni. Az elméd alkotja a valóságodat.

Skorpió

Szereted a kihívásokat, és ami az elkövetkező napokban fog történni, az a határaidat feszegeti majd, de éppen ezért fogod annyira élvezni. Az akaraterőddel minden riválisodat lekörözheted.

Nyilas

Úgy tűnik, hogy sokkal lazább vagy, mint általában és nem húzod fel magad a mindennapi apróságokon, amelyeknek semmilyen komoly következménye nincs. Csak így tovább, kerekedj felül rajtuk.

Bak

Egy hang a fejedben azt súgja, hogy valaki, akiben meg kellene bíznod, elárul téged. Talán nem tudod bizonyítani, ennek ellenére mégis óvatos vagy. Egy olyan részed küldi a jeleket, amely mindent lát és tud.

Vízöntő

Nagyszerű időszak ez a kapcsolataid ápolására, szóval nem számít, hogy milyen nézeteltérés merült fel az életedben és kivel, a lényeg az, hogy megoldd, amilyen hamar csak lehet. A szeretet segít benne.

Halak

Ha szükséged van egy kis szünetre, akkor vegyél ki szünetet és ne azon törd a fejed, hogy mennyi elintéznivalód van még. Ha teljesen kipurcantod magad, akkor nem lehetsz hasznára sem magadnak, sem másnak. Légy jó magadhoz ma és minden egyes nap.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL