Napi horoszkóp június 14. péntek – Kemény nap vár rád, jobb, ha felkészülsz!

Napi horoszkóp június 14. péntek – Kemény nap vár rád, jobb, ha felkészülsz!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

A családod és a munkahelyed elvárásai alatt a mai napon talán jobban megroskadsz, mint általában, ezért szükséged lesz egy kis szünetre, hogy megkönnyebbülhess. Habár kötelezettségeidet el kell látnod, jogod van lelkileg kiegyensúlyozottan végezni azt.

Bika

A gondolataid mázsás súlyként nehezednek rád. Ahelyett, hogy aggódnál, inkább fókuszálj olyan dolgokra, amelyeket kontroll alatt tudsz tartani. Ne becsüld alá egy barát vagy rokon tanácsát.

Ikrek

Ha a pénzkeresés kerül témába, hogy érzed? Kevesebbel is beéred, mint amennyit valójában érsz? Ez lesz a mai nap nagy kérdése. Ideje elkezdeni valóban hinni a képességeidben és az értékeidben és egy olyan fizető állást találni, amit valóban megérdemelsz.

Rák

Egy kapcsolatod, legyen az szakmai vagy romantikus, sokkal nagyobb terhed ró rád, mint szabadna. Ha úgy érzed, beszélgess el ezzel az emberrel őszintén és fektess le határvonalakat a saját érdekedben. Neked is van beleszólásod a dolgok alakulásába.

Oroszlán

A feladatod a mai napon az, hogy megtaláld az egyensúlyt a munka és a pihenés között. Ha lomhának érzed magad, akkor talán jó lenne változtatni az étrendeden, mozgást iktatni az életedbe és többet aludni.

Szűz

Egy szívednek kedves személy a mai napon fontos szerepet fog játszani egy ötleted megvalósításában. Persze, tudsz te boldogulni egymagad is, de jó néha megnyílni mások felé és elfogadni egy kis asszisztenciát vagy legalább jó tanácsot.

Mérleg

Olyan keményen dolgozol és olyan jó vagy abban, amit csinálsz, mégis miért kérdőjelezed meg magad folyamatosan? Miért nem hiszel azokban a jó lehetőségekben, amik az utadba kerülnek? Ha amiatt aggódsz, hogy mit gondolnak rólad mások, tudd, hogy csak az számít, te hogyan látod magad.

Skorpió

A szavaidnak nagy hatása lesz a mai napon, ezért győződj meg róla, hogy bölcsen használod őket. Lehet, hogy egy ideje egy cikken vagy egy blog oldalon dolgozol, amit időszerű lenne megjelentetni vagy elindítani. A mai egy jó nap lesz erre.

Nyilas

Lehet, hogy a mai napon késztetést érzel majd arra, hogy megvizsgáld a párkapcsolatodat és meghatározd az erős és gyenge pontjait. Ha még nincs párod, az nem azt jelenti, hogy válogatós vagy, sokkal inkább azt, hogy tudatos.

Bak

Jusson időd a mai napon egy olyan emberre, akit nagyon szeretsz. Hasznodra válhat most a szeretet gyógyító energiája, hiszen sokat dolgoztál az elmúlt időben és fel kell oldani a rád nehezedő stresszt.

Vízöntő

Miközben sokat szoktál segíteni másoknak, a mai napon ne hagyd, hogy a lelkifurdalás legyen a motivációd, ha valaki támogatásra szorulna. Nem kell mindig hőst játszanod, főleg akkor nem, ha te magad is megmentésre szorulsz.

Halak

Úgy érezheted, hogy tovább már nem illesz bele egy baráti körbe vagy társaságba, de ez nem baj. Sőt, nagyon jó, ha ezt felismered és teszel az ügy érdekében. Mindannyian változunk és nem biztos, hogy ugyanazon az úton kell haladnunk mindenkivel, akivel kezdetekkor együtt indultunk el.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL