Napi horoszkóp június 22. szombat – ez vár rád a mai napon!

Napi horoszkóp június 22. szombat – ez vár rád a mai napon!

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Csodálatos

Szünetelteti az öklelést és máris jóra fordul minden. Szakmájában napként tündököl, s ha éppen nincs munkája, a jövő akkor sem tűnik reménytelennek. Sokkal magabiztosabb, mint korábban, szerelmi étvágya is feltámad. A jelek szerint csillapíthatja, méghozzá kedvére. Azért ne bízza el magát túlzottan: az embert akkor is érhetik kellemetlenségek, amikor a legkevésbé számít rá. Mai “jóvásár: már ma játssza meg kedvenc számait a lottó valamelyik fajtájában.

Bika 04.21. – 05.20. – Unalmas

Olyannak látja a munkahelyét, a szürke, csúnya tárgyakat maga körül, a gonosz manóként vigyorgó, elintézetlen aktákat, miegyebeket, mint egy unos-untig ismert, közepes filmet a tévében, amelyet már huszadszorra vetítenek. A szomorú különbség csak az, hogy most nem kapcsolhatja ki a készüléket. Otthon is csak ásítozik és mit ad Isten, azt a filmet adják a kedvenc csatornáján, amellyel példálózott. Megnézi huszonegyedszerre is. Mai “jóvásár: egy nagy tábla búfelejtő csoki.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Süllyedő

Nem csak az idő jár ólomlábakon, hanem Ön is. Kétségbeejtően keveset bír fizikailag, már egy rövid séta is teljesen kimeríti. Nem beszélve arról, ha véletlenül gyalog kell felmennie a harmadik emeletre. Fokozatosan kezdje el a testedzést, mert legyengült szervezete roppant nehezen viseli a hirtelen erőfeszítéseket. Mai “jóvásár: egy bérlet a közeli uszodába.

Rák 06.22. – 07.22. – Hasznos

Megújulva kezdi a hetet, még él Önben a tegnapi kiadós séta, kirándulás emléke. A friss levegő után úgy érzi, megfullad a hivatal és a város levegőjében. Délutánra már észre sem veszi, hamar visszarázódik eddigi életrendjébe. A mozgás azért hiányzik és kedve is volna valamit sportolni. Tegyen úgy, csak használni fog. Munkáját ma könnyedén és gyorsan végzi, marad ideje egy kis fecsegésre is. Mai “jóvásár: az a jó kis edzőcucc, amit múltkor kinézett.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Csalódott

Ha akadály kerül az útjába, mérje fel, mekkorát kell ugrania, mielőtt lendületbe jönne. Ám a megfontoltság mellett némi diplomáciai érzékről is tanúbizonyságot kell tennie. Baráti körben, vagy kollégái közül valakiben csalódni fog. E nem várt esemény felkavarja. De ne legyen végletes, mérlegeljen. Egyáltalán nem biztos, hogy rossz szándék áll a kellemetlen fordulat mögött. Mai “jóvásár: jön a hosszú hétvége, illene készülni rá. Irány az hipermarket!

Szűz 08.24. – 09.23. – Aprólékos

Aggasztotta néhány kis eltérés az ellenőrzés során, s ma sort kerít rá, hogy kiderítse az okát. Megszenved az eredményért, de végrehajtja tervét. Bár biztos a dolgában, mégsem vág bele azonnal a dolgok sűrűjébe, hanem lépésről lépésre hódítja meg Őt. Okosan teszi, hiszen nem veszít semmit, s így változatosabb lesz az élete. Mai “jóvásár: az este pezsgőért kiált!

Mérleg 09.24 – 10.23. – Elfogadható

Nem szerencsés dolog, hogy állandóan felkészül minden variációra, számol minden lehetőséggel. Így elég nehéz meglepetést okozni Önnek, pedig partnere most éppen ezen fáradozik. Éberségét elsősorban munkájában kamatoztassa, különben kellemetlen meglepetések érhetik. A szerelemben pedig hagyja, hogy a játékosság, a könnyedség domináljon. Mai “jóvásár: vesse bele magát párjával az éjszakába, hétfő lévén nem lesz nagy a tömeg.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Kiszámíthatatlan

Vannak olyan napok, órák, amikor szinte eszeveszett sebességgel követik egymást a történések és szinte nincs idő átgondolni a várható következményeket. Ez igen veszélyes, főleg az Ön esetében, hiszen döntésein nagyon sok múlik. Igazán kapaszkodnia kell, hogy utolérje önmagát és az eseményeket. Ha tudja, lassítsa le a tempót, s halassza holnapra a döntések meghozatalát. Mai “jóvásár: nyugtató teakeverék.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Sorsdöntő

Kedvese meglepő (meglepő?) hírt közöl. Ezzel alaposan feladja a leckét, mert Ön tudja, legalábbis sejti, ha nem lépes megfelelő választ adni, ezzel kapcsolatuk létét veszélyezteti. A töprengés, elmélyült magába nézés ideje ez. Ne búsuljon, inkább alaposan gondolja át kettejük kapcsolatát, hátha érdemes áldozatot hoznia a megtartásáért. Mai “jóvásár: egy jófajta üveg bor csodákra képes!

Bak 12.22 – 01.20. – Langyos

Ha igen, igen, ha nem, nem. Alapvetően nem tudja befolyásolni a dolgok menetét. Nem is érdemes. Amolyan semleges időszak következik be a Bakok többségénél. (kivételek a decemberben születettek) Ha hivatali, jogi ügyeket intéz, kedvező a felállás, mert nem makacs és meggyőzhetetlen, s így könnyebben rávehető engedményekre is, amelyek hosszú távon kedvezőkké válnak. Mai “jóvásár: sétáljon egyet a belvárosban, egy kirakat biztosan megszólítja!

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Nyűgös

Vannak hangok, melyeket egyszerűen nem bír elviselni. Nos, az óra, vagy telefonja csörgése bizonyosan ilyen. Egyáltalán! – miért van megint hétfő? És így tovább… Egyszóval nyűgös, kibírhatatlan – saját maga számára is. Képzelje el, milyen lehet a környezet számára?! Gyűrje le rosszkedvét, uralkodjék magán! Senki sem bántja, sőt, mindenki úgy bánik Önnel, mint egy hímes tojással. Mai “jóvásár: ma valahogy nincs ilyen. Majd holnap….


FORRÁS: https://varosikurir.hu


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL