Napi horoszkóp június 27. csütörtök – Az álmaid ma megvalósulnak, erre figyelj!

Napi horoszkóp június 27. csütörtök – Az álmaid ma megvalósulnak, erre figyelj!

Ha ma van a születésnapod: Gyakran támadnak jó megérzéseid és azt veszed észre, hogy egyre inkább számíthatsz az ösztöneidre. Sokszor már azt is tudod, hogy ki hív, mielőtt még megnéznéd a telefont.

Ha egyedülálló vagy, sok szórakoztató egyéniséggel fogsz találkozni. Lehet, hogy eleinte észre sem veszed, de egyikük sokkal jobban leköti majd a figyelmedet, mint a többiek. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel jól kijöttök, bár a pénzköltésről teljesen más véleményen vagytok. Érdemes külön kasszát tartanotok fenn.

Kos

Hatalmas energiával indulsz neki a napnak, ami ösztönözni fog, hogy az utadba akadó korlátokat sorra ledöntsd. Ne légy kritikus, mert ez csak blokkolni fogja a kreativitásodat. Próbáld meg nem túlgondolni a dolgokat.

 Bika

Mélyülj el egy beszélgetésben azzal a személlyel, aki sokat jelent számodra vagy közel áll hozzád. A tisztánlátás hiányában nem fogsz tudni állást foglalni egy ügyben. Végezz valamilyen intenzív testedzést, hogy le tudd vezetni magadban a belső feszültséget.

Ikrek

Ez a nap bővelkedni fog feszültségben és stresszben. Fejezd ki tisztán és hangosan, amit gondolsz. Meg fogsz lepődni egy kollégád reakcióján. Az érzéseid teljesen össze fognak kuszálódni. Állj meg és vegyél egy mély lélegzetet.

Rák

Az elméd nagyon tiszta és úgy érzed, hogy teljesen összeszedetten indulsz neki a napnak. Sokkal intuitívebb vagy, mint általában. Másokkal folytatott kommunikációd során rájössz, hogy más perspektívából látod a dolgokat, mint ők. Próbálj közös nevezőre jutni velük.

Oroszlán

Meglepő dolog fog történni, ráadásul akkor, amikor a legkevésbé számítanál rá. Úgy érzed, hogy helyesek a megérzéseid és bízhatsz bennük. Másokat össze is fogsz zavarni vele, hogy azok alapján cselekszel. Kreativitásod segítségével éred el a napi célodat.

Szűz

Fárasztó lesz megküzdeni az utadba kerülő nehézségekkel, hogy elérd, amit szeretnél. Egy szeretett személy zavaróan viselkedik, lehetséges, hogy neked kell alkalmazkodnod hozzá. Szánj időt egy személyes ügy megoldására, ami több embert is érint.

Mérleg

Sok olyan dolog történik most az életedben, ami mások számára titok és nem is akarod velük megosztani. Tudd, hogy ezzel a hozzáállással csak elszigeteled magad másoktól. Hagyj fel az elzárkózással és könnyebben fel tudod majd dolgozni a problémákat.

Skorpió

Tudod, hogy mit akarsz, és nem hagyod, hogy bárki is megzavarjon a célod elérésében. Mindazonáltal egy szeretett személy mégis megkísérli elvonni a figyelmedet. Inkább vedd ezt szórakozásnak, semhogy vitát kerekíts belőle. Óvatosan kezeld a kiadásaidat, mert könnyen túlzásokba eshetsz.

Nyilas

Sokkal idegesebb leszel, mint ahogyan azt te érzékeled. Egy otthoni ügy nagyon lefoglalja a gondolataidat. Ez nem a legjobb időpont fontos döntések meghozatalára, mert az érzelmeid elködösítik az elmédet. Napold el a dolgot.

Bak

Vizualizáld azt, amit el akarsz érni. Próbáld meg az elképzeléseidet megosztani másokkal is. Lehet, hogy egy beszélgetés hatására megváltoznak a nézeteid egy bizonyos dologgal kapcsolatban, annyira, hogy másokat is meglepsz vele.

Vízöntő

A négyszemközti beszélgetések kiemelkedő fontosságúak lesznek számodra. Talán megtorpansz annak hatására, amit hallasz. Szélesebb látásmódot sajátítasz el, miközben egy egyedi projektbe merülsz bele. Másokat is ösztönzöl a lelkesedéseddel.

Halak

Komolyan fontold meg azokat a dolgokat, amiket hallasz, még akkor is, ha egy olyan személy szájából hangzanak el, aki teljesen más beállítottságú, mint te vagy. Ez az ember olyan javaslatokat tehet, amelyek számodra is hasznosak és működőképesek lesznek.

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL