Napi horoszkóp június 7. péntek

Napi horoszkóp június 7. péntek

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos 

Úgy érzed a mai napon, mintha a legnagyobb erőfeszítéseid ellenére is egyfolytában falakba ütköznél. Bármilyen késedelmeid is vannak, ne hagyd, hogy lelombozzanak. Ne légy magaddal túl szigorú, közelítsd meg más szemszögből a dolgokat.

Bika

Valami, amire oly nagyon vártál, nem úgy fog elsülni, ahogyan szeretted volna, vagy egyszerűen nem leszel annyira optimista, mint általában. A legjobb most az lenne, ha olyan dolgokat csinálnál, amelyek érzelmileg pozitív hatást váltanak ki belőled.

Ikrek

Egy pénzügyi dolog nem úgy fog alakulni, ahogyan tervezted, ám ez nem jelenti azt, hogy rosszra kellene számítanod. Annyira van szükség, hogy egy kicsit realisztikusabb célokat fektess le magad elé. Lehet, hogy a társasági körödet is ideje volna frissíteni.

Rák

Lehet, hogy egy partneri vagy munkahelyi kapcsolatot ideje volna felszámolni, ha képtelenek vagytok megegyezni valamiben. Különösen akkor, ha az anyagiakkal kapcsolatos. Munkában nincs személyeskedés, ez fontos.

Oroszlán

Könnyen azt érezheted, hogy elárasztanak a tennivalók, ha nem ütemezed be jól a napodat. Ha van egy nagyobb feladatod, akkor végezd el kisebb részletekben, így nem lesz annyira leterhelő. Ha segítséget ajánlanak, fel fogadd el.

Szűz

Egy kis romantikára, intimitásra vágysz, mégis úgy fest, hogy semmi esélyed rá? Ez csak egy átmeneti helyzet, de addig is, amíg elérkezik az időd, az elfojtott szenvedélyedet használd fel valami produktívra.

Mérleg

Valaki, akivel élsz vagy közel áll hozzád, kihozhat a sodrodból a mai napon, ha hagyod magad, éppen ezért nagyon fontos lesz, hogy saját magadra koncentrálj és ne másra. Ne hagyd, hogy leszívják az energiádat. Állíts fel határokat, ha az kell.

Skorpió

A munkát frusztráció és késedelmek fogják tarkítani. Ha úgy érzed, hogy beleszédülsz, akkor jobb lesz, ha teszel egy lépést hátra és lenyugszol egy kicsit. Ami nem megy, azt nem szabad erőltetni. Legalábbis szüneteket be kell iktatni.

Nyilas

Benne lennél egy jó kis kalandban, de anyagi korlátai vannak a dolognak? Ne csüggedj miatta, hiszen ez nem lesz örökké így, főleg ha megoldáson is töröd a fejed. Romantika téren belefuthatsz valakibe, aki megingathatja az önbizalmadat.

Bak

Miközben nagy szabálykövető hírében állsz, tudnod kell, hogy egyes szabályok arra vannak kitalálva, hogy megszegjék őket, különösen akkor, ha valamiben erősen korlátoznak, amit szeretnél elérni. Ezt ne feledd, amikor egy idejétmúlt megszorítás az utadba áll.

Vízöntő

Nagyon harcias kedvedben leszel ma és mindenről meg akarod mondani a véleményedet, még akkor is, ha senki nem kéri. Válaszd meg bölcsen a csatáidat, mert ha semmi konstruktívat nem tudsz mondani, jobb, ha meg sem szólalsz.

Halak

Nagyon erős elköteleződést érzel valami iránt, amiért egyértelműen tűzbe is tennéd a kezed. Ez a mai napon senki számára nem lesz kétséges, hiszen képes leszel a hangodat is felemelni az érdekében te, aki amúgy jellemzően higgadt és visszafogott vagy.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL