Napi horoszkóp május 15. szerda

Napi horoszkóp május 15. szerda

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos 

A barátság témát illetően kissé elérzékenyülsz, hiszen rájössz, hogy egy kör vagy egy konkrét barátság már nem olyan minőségű, mint a múltban. Más szavakkal, változol és a baráti köröd is változik ennek megfelelően.

Bika

Két szék között vagy, hiszen szeretnéd lenyűgözni a környezetedet, ugyanakkor azt is szeretnéd, hogy mindenki hagyjon békén, hogy hadd csinálhasd a saját dolgodat. A fontos  a mai napon, hogy magadnak kedvező dolgokkal foglalkozz.

Ikrek

Mennyire vagy őszinte most magadhoz? Mi a te igazságod? Ideje rájönnöd és aszerint élned. Talán nem egy nap lesz felfedezni ezt, de egy lépést mindenféleképpen érdemes megtenni már ma az irányába.

Rák

Mivel ma olyan meggyőzően tudsz kommunikálni, érdemes az ügyed mellé állítanod az embereket, ugyanakkor támogatnod is azokat, akik nem olyan erősek, mint te. Szólalj fel mások nevében is.

Oroszlán

Egy munkahelyi kapcsolat úgy alakult, ahogyan elképzelted? Jobban teszed, hogy ha rajtra készen állsz a mai napon, különösen, ha valaki máson is múlik, hogy a helyes irányba haladjanak tovább a dolgok. Ez a helyzet ugyanakkor azt is segít meghatározni, hogy mit akarsz igazán elérni.

Szűz

Talán arra vágysz, hogy egy új ötletet vagy másfajta megközelítést vezess be egy folyamatban lévő projektbe. Amikor a részletekről van szó, jobb, ha nem sieted el a dolgokat. Ha úgy érzed, hogy a munkakörnyezet, amiben vagy, már nem passzol úgy hozzád, akkor ideje váltani.

Mérleg

Az, ami egykor sokat jelentett számodra egy intim kapcsolatban, ma már talán egyáltalán nem számít. Ne ijedj meg ettől, hiszen ez azt mutatja, hogy tiszteletben tartod a személyes vágyaidat, amelyek idővel természetesen változhatnak.

Skorpió

Közted és egy családtag vagy lakótárs között vita alakulhat ki a mai napon. Ha valami nagyon piszkálja a csőrötöket, azt ideje most őszintén bevallani és megbeszélni, hogy ne mérgezze tovább a kapcsolatot.

Nyilas

Mintha fénysebességgel mozognál a mai napon, de azért jobb, ha kicsit lejjebb veszel a tempóból, nehogy túlterheld magad. Mindamellett jó volna, ha változtatnál a munkamódszereiden, hogy hatékonyabban ki tudd használni az idődet, így kiegyensúlyozottabb maradhatsz.

Bak

Ma elkaphat a feltűnőségi mánia. Talán csak a vicc kedvéért, ami nem is baj, csak figyelj, nehogy túlzásba ess vele. Mindeközben egy kreatív ötlet extra bevételt hozhat a kasszádba. A szerelemben légy sokkal nyitottabb.

Vízöntő

Kevés dolog van, ami az utadba állhat a mai napon, ez pedig leginkább te magad vagy. Szabadulj meg a múlt béklyóitól és attól, hogy mások elvárásainak akarsz megfelelni. Nem arról van szó, hogy ki kell vonnod magad a kapcsolataidból, de kezdj el végre magadra gondolni elsőként.

Halak

Izgatottnak érezheted magad a mai napon, olyannyira, hogy egy helyben sem tudsz megülni. Ez azt jelenti, hogy érdemes volna testmozgást végezned vagy meditálnod, hogy megtaláld a középpontodat. Tölts időt a szeretteiddel, hiszen az is rengeteget segíthet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL