Napi horoszkóp május 26. – Készen állsz valami igazán jóra?

Napi horoszkóp május 26. – Készen állsz valami igazán jóra?

Ha ma van a születésnapod: Idén a leleményességed az egekbe szökik, amikor komoly problémákat kell megoldanod, legyen szó munkahelyi vagy magánéleti dolgokról. Úgy érzed, hogy a szerencse kegyeltje vagy.

Ha egyedülálló vagy, akkor könnyedén fogsz ismerkedni, de a megfelelő személlyel kapcsolatot kialakítani igazi művészet lesz. Tudd, hogy mire vágysz egy kapcsolattól, ez könnyíteni fogja a választásodat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel nagyon intenzív időszakot élhettek meg. Hajlamosak lehettek harcokba bocsátkozni, ezért figyelj rá, hogy néhány megjegyzést csak alapos átgondolás után ejts ki a szádon.

Kos

Érdemes megkérdezned magadtól, hogy nem túl nagyok-e az elvárásaid egy személlyel kapcsolatban. Ez a személy tudja, hogy te hogyan viszonyulsz hozzá? Alapvetően engedékenynek tűnsz, ezért összezavarhatod. Ejts meg néhány hívást a hétvégi terveiddel kapcsolatban.

Bika

Légy tisztában azzal, hogy mik a kötelességeid a pénzügyeidet illetően. Ne feledd, hogy a te pénzedről van szó és végeredményben csak te rendelkezhetsz felette. Ha nagylelkűnek érzed magad, akkor engedj neki utat.

Ikrek

Alapvetően jól érzed magad a bőrödben. Egy bizonyos feladat elvégzése némileg több időt vehet igénybe tőled. Nagyon lelkes vagy a hétvégét illetően. Proaktív vagy és pozitív. Bármi jöhet, te benne vagy!

Rák

Ne vonulj vissza egy olyan helyzettől, amely a prioritási listádon az elsők között szerepel. Talán nem tetszik, amit most magad körül tapasztalsz, és nehezen tudsz megbirkózni vele, de jelen esetben muszáj lesz.

Oroszlán

Fókuszálj az összejövetelekre. Csak a hiteles énedet add, semmi megjátszás. Tudd, hogy mit akarsz elérni, így mások visszacsatolásait is nagyobb haszonnal tudod majd kamatoztatni. Lehet, hogy elveszted egy kicsit a kontrollt magad felett, de ez most nem fog zavarni.

Szűz

Gyakran megnő a felelősségérzeted, amikor azt veszed észre, hogy mások hanyagabbá válnak. Valószínűleg már szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, de egy dolgot még el kell intézned. Némi türelmetlenséggel zárhatod a napot.

Mérleg

Olvass a sorok között. Próbáld meglátni, hogy mi az, ami a többieket motiválja. Valaki kissé álnoknak tűnhet a közeledben, de tudd, hogy nem az igazi arcát látod. Keress fel egy távoli barátot.

Skorpió

Egy négyszemközti találkozó most segíteni fog téged abban, hogy egy új útra léphess, legyen az személyes vagy szakmai kapcsolat. Ha jobban szocializálódsz, többet megtudhatsz erről a személyről.

Nyilas

Képes leszel teljesen elmerülni a pillanatban és megérteni, hogy amit csinálsz, az nagyon is fontos. A humorérzéked teljesen lenyűgözi egy kollégádat és alig várja, hogy több időt tölthessen el veled. Valaki ma nagyon akaratos lesz veled.

Bak

Lehetséges, hogy nem világos számodra, egy bizonyos személynek milyen indíttatása volt meghozni egy döntést, ami téged is érint. Ennek eredményeképpen bonyodalomba keveredhetsz. Tégy egy lépés távolságot és próbálj meg tiszta fejjel gondolkodni a dologról.

Vízöntő

A vidámságod nagyon ragadós lesz és sokakat jó kedvre fog deríteni. Pénzügyekkel kapcsolatban légy nagyon körültekintő. Lehet, hogy elsiklottál egy olyan részlet felett, ami bonyodalmakat okozhat.

Halak

Feszültnek érezheted magad, ezért szükséged van egyedüllétre. Tedd, amit jónak látsz, de tudd, hogy könnyen félreértheted most a környezted reakcióit. Próbáld meg kamatoztatni jó hallgatói képességedet, mert általa sokkal nagyobb megértésre juthatsz.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL