Napi horoszkóp március 11.

Napi horoszkóp március 11.

Ha ma van a születésnapod: Semmi kétség nem fér hozzá, hogy meg fogod szerezni, amit szeretnél, igazából az fogja befolyásolni a sikeredet, hogy hogyan szerzed azt meg. Légy határozott, dinamikus és eltökélt, ugyanakkor légy tiszteletteljes is másokkal.

Ha egyedülálló vagy, olyasvalakivel fogsz találkozni, aki változatosságot hoz az életedbe. Megtanít rá, hogyan légy nyitottabb a világra, utazz és fedezz fel idegen kultúrákat. Ha párkapcsolatban élsz, együtt lenni a kedveseddel sokkal nagyobb élvezet lesz, mint eddig bármikor. A közös céljaitok is változni fognak.

Kos

Egyes gondolatok, amelyek átfutnak a fejeden, egészen intenzívek. Addig, amíg csak elmélkedsz rajtuk, nem lehet semmi baj, ám ha megpróbálod megvalósítani őket, senki nem tudhatja, mi sül majd ki belőle. Ne feledd, ok és okozat együtt jár.

Bika

Valami, amire már régóta vágysz tálcán fog eléd kerülni a mai napon vagy a jövő hét elején. Ne kételkedj mások szándékában. Cselekedj azonnal és ragadd meg.

Ikrek

A karrier és a pénzügyek jó csillagállást élveznek és a kettő együtt fog járni a te esetedben és gyümölcsözően alakul majd. Azt azonban ne feledd, hogy nem szabad túlságosan hagynod a fejedre nőni a munkát, mert a visszájára sülhet el.

Rák

Semmi sem biztos a világban, ezt tudjuk jól, egy azonban rád most igaz lesz. Nem szabad letagadnod, hogy mi az igazi vágyad. Nem várhatod meg, hogy tálcán érkezzen hozzád. Tenned kell érte és hinned kell, hogy eléred.

Oroszlán

Valamit, amit megpróbáltál elfelejteni, nem hagyhatod most már figyelmen kívül és okod sincs rá, hogy így tegyél. Igen, talán kissé zavarba ejtő, de a te habitusoddal nem lehetetlen kezelni a dolgot.

Szűz

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás arra figyelmeztet, hogy most a gondolataid nem teljesen megbízhatóak. Amiről azt hiszed, hogy tények, sokkal inkább a fikcióhoz állnak közel, úgyhogy jobb, ha figyelsz mások véleményére.

Mérleg

Kezded felismerni az értelmét azoknak, amik mostanában történnek veled az életedben. Látod azt, hogy nem csupán az események random felbukkanását tapasztalod, hanem felfedezed a mintázatot, amelynek kiindulása van.

Skorpió

Kifejezetten energikus és dinamikus leszel a mai napon és el is leszel köteleződve, hogy valami igazán értékeset csinálj. Eleged van a triviális dolgokból, meg akarod tapasztalni a mélységeket és magasságokat.

Nyilas

Ne csak hallgasd a belső hangodat, bízz is benne és cselekedj aszerint, amit üzen. Lehet, hogy ez azzal jár majd, hogy a fél világ ellened fordul, de hinned kell magadban. A te életednek csak te lehetsz a szakértője.

Bak

Az elkövetkező néhány napban több mindent fogsz elérni, mint a legtöbb ember hónapok alatt. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás kifejezetten akaratossá fog tenni és nemet nem fogadsz el válaszként sem otthon, sem másutt. A lényeg, hogy az akaratosság ne csapjon át erőszakosságba.

Vízöntő

Nem számít, hogy mennyire zavaros és kaotikus események történnek körülötted, te magad leszel a megtestesült nyugalom. Semmi, de semmi nem fogja tudni felborzolni a lelkiállapotodat. Míg mások ész nélkül rohangálnak, te higgadtan andalogsz majd.

Halak

Most van itt az ideje, hogy hozzáfogj ahhoz a változáshoz, amit már hetek vagy hónapok óta fontolgatsz magadban. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás erőt fog adni hozzá, szóval élj vele. Mire várnál még?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL