Napi horoszkóp március 13. péntek

Napi horoszkóp március 13. péntek

Ha ma van a születésnapod: A meggyőzőerőd igen erős, úgyhogy ki kell használod, mégpedig jó ügy érdekében. Amit mondasz, annak természetesen jelentőségtejesnek kell lennie, de a közlési módszered is legyen tökéletes.

Ha egyedülálló vagy, a romantika több, mint valószínű, hogy az életedbe lép ebben az évben. Az Igazival is találkozhatsz, ha nyitva tartod a szemed. Ha párkapcsolatban élsz, kedvesed teljesen odáig van érted és ennek tiszta jelét is adja. Ketten komoly előrelépést értek el őszig.

Kos

Szinte bárki és szinte bármit meg fog tenni a kedvedért a mai napon. Kihasználod a helyzetet? Persze, hogy igen. Mivel a Nap a jegyedbe lép be, kozmikus jogodban áll megszerezni, amit csak akarsz, mindaddig, amíg az nem más tulajdona.

Bika

Nem hagyhatod, hogy a hangos és jelenetet rendező emberek megfélemlítsenek. Ez csupán annyit jelent, hogy nagyobbnak akarják láttatni magukat, mint amekkorák valójában. Hagyd őket figyelmen kívül.

Ikrek

Valószínűleg nem vagy dolgozós kedvedben a mai napon, de semmi gond. Többet fogsz elérni hosszabb távon, ha hagyod, hogy fizikailag, szellemileg és érzelmileg is feltöltődj a szünetekben.

Rák

Nem hagyhatod, hogy kicsússzanak a kezed közül a dolgok a munkában, különösen úgy, hogy a munkaadód is árgus szemekkel figyel. Talán még tesztelni is fogja a teljesítményedet, így légy résen és nyűgözd el őt.

Oroszlán

Bárkinek, aki meg akar győzni valamiről, amiről ez érzéseid azt sugallják, hogy nem helyes, mondd meg, hogy nem dőlsz be a trükkjének. A csalásnak semmi értelme.

Szűz

Óvatosnak kell lenned az olyan emberekkel, akik ismerve a gyengeségeidet a félelmeidre hatva akarnak elérni valamit rajtad keresztül. Kezeld a mondandójukat fenntartásokkal és bizonyosodj meg te magad a tényekről.

Mérleg

Bárki, aki azt hiszi, hogy ellustultál, meg fogja bánni az előítéleteit, amikor látja, hogy mennyire kitartóan haladsz a céljaid felé. Ne pazarold az idődet agyalásra, csak tedd, amit a szíved diktál és az erődből kitelik.

Skorpió

Az érzelmeid a felszínhez közel kavarognak és hajlamos leszel érzékenységedben mások igényeit a magadé elé helyezni. A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy a saját céljaiddal kellene foglalkoznod most.

Nyilas

A Nap a legdinamikusabb szektorodba lép át a mai napon és érzed, hogy egy pozitív fázis veszi kezdetét. Olyan erős lesz a magabiztosságod, hogy ha valamely álmodat pontosan megnevesíted, akkor az elkövetkező hetekben valóra is válik.

Bak

Próbálj meg nem pazarló lenni a forrásaidat illetően. Az elmúlt hetekben nagyon társasági életet éltél és azt mondani, hogy nagylelkű voltál, nem elég erős kifejezés. Nem lehetsz mindenkinek támasza sem anyagilag, sem lelkileg.

Vízöntő

A Nap a legszociálisabb szektorodba lép be ma és szinte azonnal azon kapod magad, hogy tervet szövögetsz, hová menj és kit látogass meg. Ne akarj mindent egyszerre csinálni, mert kimeríted magad.

Halak

Békülj ki valakivel, akivel az elmúlt időszakban összekaptál. Visszatekintve nem volt nagy dolog az egész, főleg nem olyan szintű, hogy azért a barátságotokat kellene feláldozni. Kérj bocsánatot és lépjetek túl rajta közösen.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “áldás” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL