Napi horoszkóp március 17.kedd

Napi horoszkóp március 17.kedd

Ha ma van a születésnapod: A jóindulatnak nem leszel híján az elkövetkező évben és támogatást nyújtasz majd mindazok számára, akik közel állnak hozzád és szükségét érzik. Hogy hogyan is kezdheted ezt el? Például kerülj közelebb másokhoz lelkileg.

Ha egyedülálló vagy, akkor hajlamos leszel egyik romantikus kapcsolatból a másikba lépni. Ha az Igazival kerülsz szembe, azt már a bemutatkozáskor érezni fogod. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel még erősebbé kovácsoljátok a kettőtök közti köteléket. Mutasd ki párod felé rajongásodat.

Kos

Egy személyes ügy, amit a nyilvánosság elől igyekeztél titokban tartani, most kitudódik. Semmi értelme tagadni, ha igaz, szóval inkább vállald fel őszintén a felelősségedet a dologban.

Bika

Kissé védekező álláspontba helyezed magad az évnek ebben a szakában, ahogy a Nap a jegyed legérzékenyebb szektorán halad át. Azonban nem szabad teljesen behúznod a függönyöket, hiszen új szerelem vagy egy igazán izgalmas élmény vár rád.

Ikrek

Lehet, hogy változtatnod kell a terveiden a mai nap és nem sokat tehetsz ellene. Vedd az életet lazán és ne vedd magadra, ha mások kitolnak veled vagy megváratnak. Nem mintha te nem tettél volna még ilyet.

Rák

Amiben a mai napon részed lesz, az kárpótolni fog minden veszteségért, amit az elmúlt időszakban szenvedtél el. Az elméd alkotja meg a valóságodat, – mindig – szóval gondolkodj pozitívan, érezd magad pozitívan és megteremted a boldogságodat.

Oroszlán

Miért aggódsz még mindig annyira a múlt miatt? Nem léphetsz vissza az időben és változtathatod meg, amit történt, szóval teljes energiapazarlás kárhoztatni magadat azért, mi lett volna, ha… Az életed hátralévő része csak rád vár.

Szűz

Próbálj meg nem túl nyílt lenni a gondolataiddal és érzéseiddel kapcsolatban. A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy egy riválisod csapdába akar csalni, hogy rossz színben tüntethessen fel. Inkább tartsd meg a véleményed magadnak.

Mérleg

Döntést kell hoznod és ahhoz ragaszkodnod kell. Nem csak ma, de az elkövetkező időszakban is. Eléggé feldarabolódtál és változtál is az elmúlt időben. Most nem árt egy kis bizonyosság és mások is jó, ha tudják, hogy mi a helyzet veled.

Skorpió

Próbáld meg a frusztrációdat nem a szeretteiden levezetni a mai napon. Nem ők tehetnek róla, hogy most nincs jó kedved. Ha szeretnél javítani a hangulatodon, akkor találd meg a módját magad. Ki tudhatná nálad jobban, hogy éppen most mi esne jól.

Nyilas

Nem érdemes annyira részletekbe menően megtervezned az egész elkövetkező hetedet, hiszen olyan módon reagálhatsz egyes eseményekre, hogy az egész amúgy is borulna. Olyan hozzáállást vegyél fel magadra, amellyel az adott pillanathoz a lehető legkönnyebben tudsz adaptálódni.

Bak

Vannak olyan napok, amikor azt teheted, amihez csak a kedved szottyan. Nos, ez nem egy olyan nap lesz. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás arra figyelmeztet, hogy ha nem követed a sodrást, akkor vihart hozhatsz a fejedre.

Vízöntő

Néhány nehéz döntést kell majd meghoznod az elkövetkező pár napban, viszont ha tiszta fejjel, előítéletekről mentesen, elfogulatlanul viselkedsz, akkor ügyesen fogsz szerepelni. Mások értékelni fogják az őszinteségedet és a becsületességedet.

Halak

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően még érzékenyebb lehetsz, mint általában, így fontos, hogy bármilyen szituációba is kerülj, próbálj meg logikusan gondolkodni. Légy óvatos pénzt érintő ügyekben is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “áldás” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL