Napi horoszkóp március 2.

Napi horoszkóp március 2.

Ha ma van a születésnapod: Ismered a siker definícióját? Tudod, hogy melyik út vezet a hírnévhez? Ha eddig még nem találtad meg rá a választ, akkor ideje lesz elkezdeni megkeresni. Az elkövetkező hónapokban bekövetkező történések hozzá fognak segíteni az álmaid valóra váltásához. Legyen terved.

Ha egyedülálló vagy, számos potenciális jelölttel találkozhatsz. Az lesz a legnagyobb kihívás, hogy közülük a legjobbat válaszd ki. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel olyan közel kerültök egymáshoz, mint eddig még soha. Lehet, hogy közös hobbiba kezdtek vagy egy hosszabb vakációt terveztek meg.

Kos

Csábítást érzel, hogy egy ellentmondásos helyzetben a nehezebb utat válaszd, viszont a legutolsó dolog, amit akarsz az az, hogy mások ámokfutónak lássanak. Néha a középút a legjobb és legbiztosabb megoldás.

Bika

Minél többet beszél ma valaki, annál óvatosabbnak kell lenned vele és a megnyilvánulásaival kapcsolatban. Nagy a valószínűsége, hogy azért tépi a száját ennyire, hogy megpróbáljon félrevezetni téged. Ne hagyd, hogy palira vegyenek.

Ikrek

A mai napon nagyon nyitott leszel az újító ötletekre. Ne feledd azonban, hogy attól, hogy egy ötlet új, még nem jelenti, hogy feltétlenül jó is. Ellenőrizd akár kétszer vagy háromszor is, hogy valóban működőképes-e.

Rák

Mindened megvan hozzá, hogy egy bonyolult feladatot megoldj, szóval szedd össze magad és mutasd meg a világnak, hogy milyen fából faragtak. Bárki, aki kételkedik benned, hamar ráébred majd, hogy tévedett.

Oroszlán

Csábítást érzel rá, hogy kritizálj valakit, különösen akkor, ha ez a személy akarattal lesz hátráltató tényező a napodban. Sajnos ez csak olaj lenne a tűzre. Maradj higgadt és tudasd vele, hogy rajtad nem tud kifogni.

Szűz

Nem menekülhetsz el egy probléma elől, mert azzal csak még nagyobbra duzzad az idővel. Az egyetlen módszer, hogy megoldd a dilemmát, ha bevonod magad és foglalkozol vele. Legyen ez az elsőszámú célod.

Mérleg

Próbáld meg nem felhúzni magad egy olyan üggyel kapcsolatban, amelynek a nagyobb képet tekintve semmi jelentősége. A bolygók azt sugallják, hogy ki fogja forrni magát a dolog, szóval kár aggódni. Foglalkozz fontosabb dolgokkal.

Skorpió

Reggeltől estig kemény tempót fogsz diktálni magadnak és ezzel nincs most semmi baj. A bolygók is azt javasolják, hogy foglald le magad és közelítsd meg a fizikai és szellemi határaidat, amennyire csak lehet, Túllépni rajtuk azért nem kell.

Nyilas

Nem számít, hogy mennyire vagy elkötelezettje egy elképzelésnek, egy hitrendszernek vagy bármilyen ügynek, nem fog mindenki azonos állásponton lenni veled. Nyugodtan állj ki magad mellett, de azt megértéssel és alázattal tedd.

Vízöntő

Fürgén és szigorúan kell bánnod valakivel, aki próbál berontani a felségterületedre ma. Ne hallgass a kifogásaira és a hazugságaira. Tudasd vele, hogy téged nem fog megetetni. Légy határozott, ha kell, légy dühödt.

Halak

Némi akadályba ütközöl a mai napon, de ez nem fog elvenni túl sokat az idődből vagy túl sok pénzt a tárcádból, szóval kezeld higgadtan a dolgot. Ha valami vagy valaki elhagyja az életed, akkor integess neki gyengéd búcsúval.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL