Napi horoszkóp március 29. péntek – Csodás napra ébredtél, nagyszerűen záródik a hét!

Napi horoszkóp március 29. péntek – Csodás napra ébredtél, nagyszerűen záródik a hét!

Ha ma van a születésnapod: Ez évben arra kell törekedned, hogy jobban részt vegyél a kapcsolataidban, a családi történésekben, a munkádban és lényegében mindenben, ami fontos számodra. Lépj magasabb szintre. A világnak szüksége van a szenvedélyedre és az erődre.

Ha egyedülálló vagy, egy erőteljes vonzalom lobbanhat lángra a nyárutóban. Haladj a sodrással és hálás leszel érte, ha így teszel. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel új minőséget adtok az életeteknek együtt. Talán bővíteni fogjátok a családot vagy új szenvedélynek kezdtek el hódolni.

Kos

Próbáld meg ma nem hagyni dominálni az érzelmeidet magad felett, különben el fogsz csodálkozni, hogyan fajulhatott idáig a napod. Tedd meg, hogy hiszel mások szavának, még akkor is, ha idegesítenek téged.

Bika

Lehet, hogy nem fog tetszeni, amit a mai napon hallasz valakitől, de emiatt még nem kell dühbe gurulnod. Valószínűleg nem fog nagyobb szinten befolyásolni a dolog, szóval inkább engedd el és foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek boldoggá tesznek.

Ikrek

Egyes dolgokat intézel magadtól, másokhoz segítségre van szükséged. Amíg a kettőt jól meg tudod különböztetni egymástól, semmi gond nem lesz. Ha mégis összekevernéd őket, akkor előfordulhat, hogy valamit kétszer kell csinálnod.

Rák

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás miatt eléggé kritikus leszel a családoddal és a munkádban is. Bármi is történjen, ne hagyd, hogy a nyomás legyűrjön. Maradj higgadt és túléled.

Oroszlán

Ha nem érzed valami jól magad ma, akkor meg kell találnod a módját, hogy kirántsd magad ebből az állapotból. Lépj ki a világba és vegyél részt valamiben, amit értékesnek tartasz. Minél aktívabb vagy, annál kevesebb időd marad olyan dolgokon rágódni, amelyeket „problémának” tartasz.

Szűz

Tartsd a pénztárcádat és a táskádat szorosan lezárva, mert túl sok csábítás fog érkezni az utadba és ha engedsz neki, azt később nagyon meg fogod bánni. Hidd el, jobb helye lesz később annak a pénznek.

Mérleg

Nagy az esélye, hogy a mai napon olyat mondasz vagy teszel, amivel magadra haragíthatsz valakit és veszekedés kerekedhet belőle. Ha megtörténik, hát megtörténik. Ne utáld magad miatta, meg fogod találni a módot, hogy jóvá tedd, ha kell.

Skorpió

Úgy tűnhet, hogy kifutsz az időből és nem vagy képes befejezni mindent, amit megígértél, de ettől még nem kell kiköpnöd a tüdődet. Végezd el a legfontosabb dolgokat először és azokat jól csináld. Ezután minden szépen helyet talál majd magának.

Nyilas

Azok az emberek, akikkel amúgy igazán jól ki szoktál jönni, most eléggé érzékennyé válhatnak, de ne csinálj nagy ügyet belőle. Szórakozásból se húzd őket, ha lehet. A humorodnak is meglesz a megfelelő helye, de az nem most van.

Bak

Ne aggódj, ha úgy érzed, hogy kicsúszik a talaj a lábad alól a munkahelyen a riválisaid javára. Nagy valószínűséggel rosszul érzed, de ha mégis igaz lenne, pillanatok alatt utolérheted őket. Tarts magad a feladatodhoz és arasd le a gyümölcsét.

Vízöntő

Bármilyen beszélgetésbe is kapcsolódj bele, fontos, hogy a tényekhez ragaszkodj, mert bármikor is elkalandozol az igazságtól, elveszítheted a vitát. Nem kell kitalálnod dolgokat, hiszen már így is a nyerő oldalon vagy.

Halak

Az becsületesség a legfontosabb dolog minden egyes tevékenységedben, különösen, ha olyat végzel, amivel sok pénzt veszíthetsz, ha hamis vagy. Emlékezz, hogy ez nem csak a te beruházásod, hanem másokat is érint.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL