Napi horoszkóp március 9. szombat – Egy rosszakaróddal ma nagyon vigyázz!

Napi horoszkóp március 9. szombat – Egy rosszakaróddal ma nagyon vigyázz!

Ha ma van a születésnapod: Alapvetően egy nagyon kedves jelenség vagy, de idén el fog jönni az a pont, amikor bekeményítesz azokkal, akik csalódást okoznak neked. Egyesek csak abból értenek, ha dicsérik őket, míg mások abból, ha kritizálják őket. Tudj különbséget tenni.

Ha egyedülálló vagy, számos potenciális féllel fogsz találkozni, akik egyediek és fondorlatosak. Randizz egy darabig, amíg rájössz, hogy kivel akarsz lenni valójában. Ha párkapcsolatban élsz, tervezzetek a kedveseddel egy olyan kiruccanást, amelyről már régóta álmodoztok. Fontos, hogy a kapcsolatotokat előrébb helyezzétek a fontossági listán.

Kos

Tudd, hogy a kozmikus kép ismét a te kedved szerint fog alakulni, ezért ne elégedj meg azzal, hogy hátradőlsz és várod a sült galambot. A kalandvágy elkap, így az lesz a legjobb, ha kimozdulsz a világba és nyomot hagysz benne, méghozzá egy jó nagyot.

Bika

Maradt egy elintézetlen feladatod, amit sajnos hétvégén kell befejezned. Nincs nagy dologról szó, így hamar letudhatod. Ne halogasd, mert annak a reputációd és a szabadidőd szenvedi majd kárát.

Ikrek

Persze, vállalj csak kockázatot, de ne legyél forrófejű. Van különbség? Még szép, hogy van. Egy kockázatvállaló azért számba veszi előbb a lehetőségeket, egy forrófejű pedig gondolkodás nélkül cselekszik. Használd a fejed.

Rák

Egy riválisod megpróbál rávenni arra, hogy az akaratoddal ellentétesen cselekedj, de neked nem kell beszállni ebbe a buta játékba. Tudasd vele, hogy nem tud összezavarni téged. Nem kell agresszíven fellépned, inkább vidáman és magabiztosan.

Oroszlán

Talán nem vagy az a típus, aki könnyen hallgat a tanácsokra, de most bölcs dolog lenne így tenni. Egy barátodnak nagy tapasztalata van azzal a szituációval kapcsolatban, ami most neked okoz problémát. Ne légy makacs, hallgasd meg, mit mond.

Szűz

Ne félj megközelíteni valakit, aki hatalmi pozícióban van, ha tud neked segíteni. A bolygók ráadásul azt sugallják, hogy örömmel megtenné, szóval mire vársz? Attól még nem lesz bajod, hogy megkérdezed.

Mérleg

Ne fojtsd el az utazási vágyadat, mert egy halom elintézendő dolgod akad. Több mód van rá, hogy szabadidőt teremts magadnak, arról nem is beszélve, hogy nem kell mindent egyedül csinálnod. Vannak ám barátaid és családod is.

Skorpió

Miért kérdőjelezed meg, amit mások mondanak neked? Semmi alapja nincs annak, hogy megkérdőjelezd a szavukat, szóval dobd félre a gyanakvó természetedet és hagyd, hogy tanácsokkal lássanak el. Vagy magad is boldogulsz?

Nyilas

Talán arra vágysz, bárcsak máshol lehetnél most, de a tény az, hogy itt vagy, ahol lenned is kell. Ha képes vagy elfogadni és tudatosítani ezt a dolgot, akkor sokkal egyszerűbb lesz élvezned az életedet. Amellett sikeresebb is leszel benne.

Bak

Tégy úgy, mintha azt csinálhatnál, amit csak akarsz. Tégy úgy, mintha a világ lenne a játszótered. Az elméd sokkal erősebb, mint azt gondolnád, és ha őszintén hiszel benne, hogy valóra tudod váltani az álmod, akkor sikerülni is fog. Teszteld ezt a teóriát hétvégén.

Vízöntő

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás elegendő energiával fog ellátni, hogy egy személyes feladatot véghez vigyél. Nem kell, hogy egyedül csináld. Minél több embert toborzol magad mellé, annál nagyobb eséllyel fogsz sikerrel járni.

Halak

Több, mint valószínű, hogy a mai napon meg fogsz bántani valakit, de semmi baj. Egyesek annyira érzékenyek tudnak lenni, ez azonban nem szabad, hogy megakadályozzon abban, hogy elmondd, amit tudniuk kell. Az ő javukat szolgálja.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL