Napi horoszkóp november 12. – Ikrek, Mérleg, Skorpió, Oroszlán, Bak, Bika, Rák és Szűz ez a ti napotok lesz!

Napi horoszkóp november 12. – Ikrek, Mérleg, Skorpió, Oroszlán, Bak, Bika, Rák és Szűz ez a ti napotok lesz!

Ha ma van a születésnapod: Nem kell agresszíven viselkedned ahhoz, hogy elintézd a dolgaid, sőt, sokkal több mindent el tudsz érni az elkövetkező 12 hónapban, ha barátságos leszel. Az élet egy játék, nem pedig egy csatatér és a játékot élvezni kell.

Ha egyedülálló vagy, válj sokkal nyitottabbá. Tudd, hogy a megfelelő személy már ott van valahol a közeledben. Ha párkapcsolatban élsz, ossz meg minél több gondolatot a kedveseddel. Ne éreztesd vele azt, hogy kívülálló.

Kos

Légy annyira őszinte, amennyire csak tudsz, és ne aggódj azon, hogy a szókimondásoddal bajba sodrod magad. Így is túl sok ferdítés van a világban. Te légy olyan Kos, aki megmondja az igazat.

Bika

Nagyon érzelmes leszel a mai napon, de a kozmikus aktivitás egyben meg is erősít. Állj ki a jogaidért az elkövetkezendő 24 órában és állj ki másokért is.

Ikrek

Lehetséges, hogy az elmúlt napok alatt nagyon leterhelt a munka, de ne aggódj. Még mindig rengeteg időd van arra, hogy a dolgok fölé emelkedj. Szedd össze magad, menni fog!

Rák

Kivételesen dinamikus voltál mostanában és az elkövetkező napok is tele lesznek programokkal. Egy héten belül kreativitást igénylő feladatot kapsz, szóval kapd össze magad és csinálj mestermunkát.

Oroszlán

Egyszerű és érthető módon el kell magyaráznod valakinek, hogy nem értékeled azt, hogy a magánéletedbe ilyen módon beleártja magát. Ha nem így teszel, akkor az egyfajta meghívás lesz arra, hogy még jobban tolja bele az orrát a dolgokba.

Szűz

Ne légy elkeseredett amiatt, hogy mi folyik a színfalak mögött és ne hagyd, hogy az izgalmad a barátaid és a kollégáid tudtára jussanak, mert talán még jobban takargatni fognak előled dolgokat. Jobban teszed, ha ellazulsz és nemtörődöm leszel.

Mérleg

A pénzügyi szektorod kozmikus aktivitást élvez, szóval még legalább egy heted van, hogy rendbe tedd a dolgokat ezen a téren. Mostanában ért veszteségek talán elcsüggesztettek, de könnyedén helyrehozhatod, ha a kreativitásodat használod.

Skorpió

Mielőtt hozzáfogsz valaminek, meg kell kérdezned magadtól, hogy valóban ezt akarod-e csinálni. A bolygók azt sugallják, hogy ez talán csak mások rábeszélése miatt történik, akik nem igazán értik a vágyaidat. Gondolkozz ezen.

Nyilas

Talán türelmetlen vagy, hogy végre el tudj kezdeni egy új projektet, de próbáld visszafogni magad. Az elkövetkező héten érdemes lesz finomítani a terveiden és a módszereiden is.

Bak

Lehet, hogy elveszted a türelmed azokkal szemben, akiknek szükséges, hogy 2-3-szor is elmagyarázd a dolgokat, mire megértik. Változtass a módszereden és értsd meg, hogy nem kapcsolhat mindenki olyan gyorsan, mint te.

Vízöntő

Ez lehet az év legsűrűbb időszaka számodra, főleg karrier szempontjából, de próbálj meg időt szánni az érzelmi kapcsolataidra is. Ha a családod vagy a barátaid vágynak a figyelmedre, akkor add meg nekik.

Halak

Mostantól pár héten belül észre fogod venni, hogy több felelősség nyomja a válladat. Győződj meg róla, hogy eleget pihensz néhanap, hogy jobban bírd. Szórakozásra is jusson időd, de ne égesd a gyertyát mind a két végén, mert végül magadat fogod megégetni.

tudasfaja.com


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL