Napi horoszkóp november 14.

Napi horoszkóp november 14. – Rák, Ikrek, Mérleg, Nyilas, Bak, Kos, Halak, Oroszlán, Vízöntő legyetek óvatosak!

Ha a mai napra nem terveztél semmi különöset, akkor nagyon légy óvatos, több jegyet ugyanis figyelmeztetnek a csillagok!

Kos

A probléma, amit eddig nem tudtál megoldani, most végre a múlté lesz. A megoldás sokkal egyszerűbb, mint gondolnád és a hétvége fel is fogja fedni számodra. Mivel most nagyon is kitisztult az elméd, töprengj egy kicsit új pénzszerzési lehetőségeken.

Bika

Egy kapcsolatod nem alakult túl rózsásan az elmúlt időszakban, de most új kezdet reményével kecsegtet. Sok múlik azon, mennyire vagy képes elengedni a múltat és kimondani „sajnálom”, amikor az szükségesnek látszik.

Ikrek

Talán nem helyesled azt, amit egy barát vagy családtag csinál, de most nem a te tiszted megmondani, hogy rossz úton jár. Kívánd neki a legjobbakat, és ha szüksége van rá, egyengesd némileg az útját.

Rák

Nagyszerű időszak lesz ez a nagy szerelmekre, de ne válj túl érzelgőssé és ne ess túlzásokba a halhatatlan szerelmet illetően. Ha nagyon romantikus hangulatodban vagy, könnyen ígérhetsz olyat, amit később majd megbánsz.

Oroszlán

Sokkal toleránsabbnak kellene lenned mások félelmeivel és ballépéseivel. A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy minél erőszakosabb és hangosabb leszel, annál rosszabb eredményre számíthatsz. Finoman kalauzold őket a megfelelő irányba.

Szűz

Pontosan tudod, hogy hogyan kellene megoldani egy bonyolult szituációt pillantok alatt, de amíg nem kérnek tőled segítséget,addig nem fogsz beavatkozni a dologba. Van, amikor hagyni kell, hogy mások tanuljanak a hibáikból és ez is egy olyan alkalom.

Mérleg

Van egy rejtély, amit már nagyjából fél éve próbálsz megfejteni és most végre kapsz némi jelet. Ha sikerül megoldanod, győződj meg róla, hogy téged érjen a megbecsülés. Ne hagyd, hogy mások arassák le a babérokat.

Skorpió

Az év legreménytelibb és legsikeresebb hétvégéjét tapasztalhatod meg. Mi a legnagyobb elképzelésed? Kötelezd el felé az eszedet és a szívedet is az elkövetkező 48 órában.

Nyilas

Az őszinteség a legjobb irányvonal. Ha valaki megkérdezi tőled, hogy mi a véleményed a legutóbbi munkájáról, akkor mondd el neki egyenesen az igazat. Egy építő kritika mindig segít és köszönetet is fognak mondani érte.

Bak

A hozzáállásod ma káprázatos lesz. A legszembetűnőbb az, hogy egy múltbéli esetet, ami egykor rendesen megtépázott, most bámulatos lazasággal fogsz kezelni. Látni fogod, hogy korántsem olyan félelmetes a helyzet, mint ahogy azt egykor láttad.

Vízöntő

Talán nem vagy túlságosan ambiciózus, de ezen a hétvégén elgondolkozol azon, hogy mennyivel többet hozhatnál ki vezetői képességeidből. Nem a hírnév és a siker érdekel, sokkal inkább az, hogy változást hozhass a világba.

Halak

Ideje, hogy körbenézz magadon és megtaláld azokat az inspiráló jegyeket a környezetedben, amelyek a segítségedre lehetnek a terveid megvalósításában. Lehet, hogy fizikálisan nem utazol messzire, de az elme univerzumában fényéveket fogsz megtenni.

tudasfaja.com


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL