Napi horoszkóp november 19.

Napi horoszkóp november 19.

Ha ma van a születésnapod: Lesznek időszakok ebben az évben, amikor azt kívánod, hogy bárcsak máshol lehetnél, de tudd, hogy pontosan ott vagy, ahol a legjobb leckéket tanulhatod meg az életben. Légy nagylelkű másokkal, ne csak anyagilag, de lelkileg is.

Ha egyedülálló vagy, akkor több olyan emberrel is találkozni fogsz, akikhez érzelmi kötelék fűz majd. Sokkal nagyobb esélyed lesz megtalálni az igaz szerelmet a nyár közelében. Ha párkapcsolatban élsz, meg kell, tanuljátok a kedveseddel megosztani egymással a gyengeségeiteket.

Kos

Sokkal aktívabb és ambiciózusabb leszel, mint az elmúlt napokban bármikor. A szíved és az eszed is azt súgja, hogy fantasztikus dolgok történhetnek, szóval nem baj, ha lefoglalod magad.

Bika

Az anyagi jólét természetesen fontos dolog, de ne hagyd, hogy ez a hajsza vegye át az irányítást az életed felett. Persze, hozd ki magadból a legtöbbet, hogy nagy jövedelemre tégy szert, de emellett jusson időd a szeretteidre is.

Ikrek

Erőltesd meg magad, ha kell és legyél extra kedves az emberekkel a mai napon. Ne csak azokkal, akikkel jól jössz ki, hanem azokkal is, akikkel gyakran támadnak bonyodalmaitok. A jó rezgések, amiket szétszórsz, vissza fognak szállni rád.

Rák

Azt érzed, hogy még erősebben kellene nyomatnod magad a mai napon, de ez biztosan jó ötlet? Talán nem, hiszen már így is maximum fordulaton vagy. Kíméld magad egy kicsit.

Oroszlán

Az energiaszinted növekedni fog és olyan feladatokra is képes leszel vállalkozni, amit a földi halandók legszívesebben kerülnek. Koncentrálj olyan dolgokra, amelyeket élvezel is, amellett, hogy nagy pénzt hoznak a házhoz.

Szűz

Nagy a valószínűsége, hogy a mai napon érzékenyebb leszel a szokásosnál. Nem baj, ha kimutatod az érzéseidet, de azt nem szabad hagynod, hogy teljesen eluralkodjanak feletted, mert abból jelenleg nem sok jó sülhet ki.

Mérleg

Olyan sok dologra lehetsz büszke, de úgy tűnik, hogy nem túl sok ember akar örömódákat zengeni körülötted. Ez teljesen meg fog változni az elkövetkező hetekben, ahogyan a kozmikus aktivitás felélénkül a kommunikációs zónádban.

Skorpió

Ha sikerül jól teljesítened azt, amit elterveztél, akkor sok pénz ütheti a markodat, viszont ha nem, akkor sokat veszíthetsz. Jobban teszed, ha előbb alaposan körüljárod a dolgot, mielőtt elkötelezed magad. Szedd össze magad és menni fog.

Nyilas

Lehet, hogy vágysz egy új, szuper projekt elkezdésére, de ne legyél elhamarkodott. Nem kell semmit elsietned, hiszen a világ ideje a tiéd lesz. A Nap a te jegyedbe költözik 4 hétre.

Bak

A kozmikus aktivitás most a legérzékenyebb oldaladat fogja felszínre hozni, ami nem lesz túl kellemes élmény számodra, de hosszútávon hálás leszel ezért. Találd meg a módját, hogy ezeket a gyengeségeket erősségekké formáld.

Vízöntő

Új ötletek és látásmódok kihívás elé fognak állítani ezen a héten, ami jó lehetőség lesz arra, hogy bevalld, nem igazán tartod a lépést a korral. Itt nem a jelen ruhadivatra gondolunk.

Halak

Győződj meg róla, hogy a munkaadóid és egyéb karriered szempontjából befolyásos emberek a legjobb formádat lássák. Ha kedvelnek téged, nyert ügyed van, hiszen nagyszerű szakmai kapuk nyílhatnak meg előtted az elkövetkező hetekben.

tudasfaja.com


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL