Napi horoszkóp november 20. kedd – Nap végére nagy meglepetésre számíthatsz!

Napi horoszkóp november 20. kedd – Nap végére nagy meglepetésre számíthatsz!

Ha ma van a születésnapod: A szerelmi életedben nagy előrelépést érhetsz el, ha képes vagy elfogadni a tényt, hogy nem csak a másiknak, de neked is tenned kell a kapcsolat érdekében. Légy szenvedélyes és mozdulj ki néha otthonról a cudar idő ellenére is.

Ha egyedülálló vagy, akkor igyekezz megtalálni a megfelelő szavakat arra, hogy kifejezd az érzéseidet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor próbáld meg bölcsen bevenni a hullámvölgyeket, amelyekben most vagytok.

Kos

Fejezd be az aggódást az anyagiak miatt és kezdj el inkább azzal törődni, hogy mit élvezel abban, amit mostanában csinálsz. Az igazán jó mókák is lehetnek olcsóak, sőt, van, amelyik egy vasadba sem kerül.

Bika

Tegyél némi erőfeszítést annak érdekében, hogy hidat építs ki azok felé, akikkel mostanában nem voltál túl jóban. Nagy valószínűséggel valami buta ok miatt romlott meg a kapcsolat, de semmi akadály, hogy újra barátok legyetek, ha igazán akarjátok.

Ikrek

Ha valaki ma provokálni mer, abban majdhogynem biztos lehet, hogy vissza fogsz vágni neki. Azonban jobb lenne átgondolni, hogy ennek milyen következményei lehetnek. Nehéz elhinni, hogy jól jönnél ki a dologból, úgyhogy inkább fogd vissza magad.

Rák

Az elmúlt hét egészen szórakoztató volt, de a jelen most szeretné az orrod elé tolni mindazt a feladatot, amit megkezdtél, de nem tudtál még befejezni. Ha tetszik, ha nem, az elkövetkező hét kicsit erőltetett menet lesz.

Oroszlán

Ne csinálj túl sok tervet mára és holnapra. A bolygók szerint az, amit gondolsz, hogy tenned kellene és az, amivel valójában foglalkozni fogsz, két külön dolog, úgyhogy jobb, ha megvárod a helyzet alakulását.

Szűz

Lehet, hogy úgy gondolod, fel kellene adni egy problémát, amire úgy tűnik, hogy nincs megoldás, de ne tedd. A jó hírneved fog csorbát szenvedni, ha a többiek látják, hogy bedobod a törülközőt. Adj még magadnak egy kis gondolkodási időt.

Mérleg

Egy ideje próbálsz szorosabb kapcsolatot kialakítani valakivel, aki úgy tűnik egyáltalán nem volt erre vevő, legalábbis eddig. A fagyos külseje ugyanis végre kezd felolvadni a mai naptól. Senki nem tud ellenállni egy Mérlegnek sokáig.

Skorpió

A gyanakvó természeted szerencsére az elmúlt időszakban nem nagyon prezentálta magát, de a következő pár napban elkezdesz azon gondolkodni, hogy kiben bízhatsz meg és kire érdemes nagyobb figyelmet szánni. Azért ne hagyd, hogy paranoiaig fajuljon a dolog.

Nyilas

Tele leszel energiával, tettvággyal és lelkesedéssel és készen állsz rá, hogy az élet nevű játékban 100%-osan add magad. Egész sokáig voltál árnyékban az elmúlt időben. Csakhogy végre visszatértél.

Bak

Valaminek, amin már egy ideje dolgozol, jó lenne végre pontot tenni a végére. Ha komolyan úgy gondolod, hogy nem tudsz vele végezni a következő pár napban, akkor tedd félre és térj vissza rá, amikor teljesen készen állsz. De ne feledkezz meg róla.

Vízöntő

Bármit is képzeltél el ma a fejedben, sokkal jobban fog sikerülni, mint azt gondoltad. Győződj meg róla, hogy a munkaadóid és egyéb hatalmi pozícióban lévő személyek tudnak arról, amiben mesterkedsz most, így később nagy jutalomban lehet részed.

Halak

Ha lesz benned elegendő tenni akarás és keményen fogsz dolgozni, akkor az univerzum meg fog jutalmazni egy olyan sikerrel, amire már régóta vágysz, de még sosem érhettél el. A jó hírneved megszerzése is motiváló erő lesz.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL