Napi horoszkóp október 10. csütörtök – Halak, Rákok, Mérlegek, Vízöntők, Kosok, Oroszlánok jól figyeljetek!

Napi horoszkóp október 10. csütörtök – Halak, Rákok, Mérlegek, Vízöntők, Kosok, Oroszlánok jól figyeljetek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egy pénzügyi lehetőség vagy egy áldás mutatkozik meg az életedben a karriereddel kapcsoltban. Egy bónusz, egy szerződés vagy valami más, amire már egy ideje vágysz, végre megvalósul.

Bika

Ha egy leckét meg kell tanulnod a mai napon, az legyen, hogy nem vihetsz mindig mindent egymagad véghez. Ha egy álmodat szeretnéd megvalósítani, akkor bátran bízz egy mentorban vagy valakiben, aki képes hatással lenni rád.

Ikrek

Bánj jobban a testeddel és a lelkeddel is. Lehet, hogy ehhez arra van szükséged, hogy lomtalaníts a környezetedben vagy összedolgozz valakivel, aki segít megszabadulni idejétmúlt berögződésektől. A kemény munkád végre kifizetődik.

Rák

A szerelmi életed úgy tűnik, pozitív fordulatot vesz, amikor végre rájössz, hogy sokkal több hal van a tengerben, mint gondolnád, csak bölcsen kell választani közülük. Ha a dolgok jól alakulnak egy különleges személlyel, akkor talán szintet is léptek.

Oroszlán

Törődj egy kicsit magaddal. Ehhez az is hozzátartozik, hogy időt töltesz együtt olyan emberekkel, akik közel állnak a szívedhez. Talán az otthonodat is szeretnéd egy kicsit komfortosabbá tenni. Csak hajrá!

Szűz

Igazán kreatív vagy ma és ez különösen egy projekttel kapcsolatban fog jól jönni, amelyen már régóta dolgozol. Végre elérkezik a nagy áttörés. Nyugodtan hintsd el, hogy min munkálkodsz, hiszen lassan be is kell mutatnod.

Mérleg

Egy munkaajánlat vagy egy anyagi lehetőség bukkan fel előtted, amelynek köszönhetően végre megteremtheted azt a fajta stabilitást az életben, amire vágysz. Ha tervezed, hogy új helyre költözz, azzal kapcsolatban is jó híreket fogsz kapni.

Skorpió

Optimistábbnak és reménytelibbnek érzed magad a mai napon, amely szükséges is ahhoz, hogy összeszedd magad és túljuss végre egy akadályon. Ha valami lehangol, akkor próbáld meg felvidítani magad valamivel, ami ilyenkor mindig beválik.

Nyilas

Valami, amire már egy ideje vágysz, végre elindul a valóra válás útján, különösen akkor, ha anyagiakkal kapcsolatos dologról van szó. Függetlenül attól, hogy még nem látod a folyamatot, tudd, hogy a színfalak mögött az történések neked dolgoznak.

Bak

Remek passzban leszel a mai napon és messzire juthatsz, ám nem szabad lebecsülnöd a barátaid és családod támogatását sem. Találkozhatsz valakivel, aki képes lesz a megfelelő irányba állítani, még akkor is, ha nem kérted őt erre.

Vízöntő

Közelebb kerülhetsz egy célodhoz, ám ehhez az szükségeltetik, hogy mélyebbre áss magadban és szembenézz egy félelmeddel. Próbálj meg nem bosszankodni, hiszen az univerzum is azt akarja tudatni veled, hogy minden, amire szükséged van, ott van benned.

Halak

Egy terv vagy egy elképzelés kezd végre körvonalazódni, emellett pedig te is képes leszel megtalálni a megfelelő forrásokat és embereket, hogy egy a terv végre meg is valósuljon. Ez is bizonyítja, hogy érdemes a végsőkig harcolni érte.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Boldogság teremtés – pozitív gondolatok meditáció 60 perces

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával 🙏


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL