Napi horoszkóp október 2. szerda – Csodálatos dolgokban lesz ma részed, ha ez a csillagjegyed!

Napi horoszkóp október 2. szerda – Csodálatos dolgokban lesz ma részed, ha ez a csillagjegyed!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Szórakozni támad kedved és tekintve az elmúlt napokat, meg is érdemled. A pénzt illetően azért próbálj meg nem elszállni a költekezéssel, mert megbánhatod. Ne az alapján ítéld meg magad, hogy mi van a birtokodban.

Bika

Egy otthonnal vagy családdal kapcsolatos ügy le fog húzni a mai napon. Fontos, hogy a megszokottól eltérő megközelítést alkalmazz, ha meg szeretnéd oldani a problémát.

Ikrek

Ideges lehetsz egy dolog miatt, ami kívül esik a hatáskörödön. Az teljesen megszokott számodra, hogy fejben megoldásokat és forgatókönyveket gyártasz le előre, ám ez most nem vezethet sehová, maximum az összezavarodáshoz. Relaxálj egy kicsit.

Rák

Rút kiskacsának érezheted ma magad a barátaid között vagy egy olyan társaságban, ahová szeretnél beilleszkedni. Ez az önbecsülésednek sem tesz jót. Ne hagyd, hogy mások határozzák meg az értékedet.

Oroszlán

A mai nap az érzéseid fognak dominálni és ezt nem igazán fogod tudni véka alá rejteni. Lehet, hogy ez azt jelenti, a szívedre kellene hallgatnod, ha karriereddel kapcsolatos vagy egyéb életcélról akarsz döntést hozni.

Szűz

Az ítélőképességed nem lesz túl pontos a mai napon, hiszen hagyni fogod, hogy egy múltbéli esemény beködösítse az elmédet. Ha szeretnél tisztán látni, nem ártana, ha levedlenél magadról néhány idejétmúlt elképzelést.

Mérleg

Nagy dilemmában vagy, hogy egyedül csinálj valamit vagy egy barát segítségét is igénybe vedd-e. Ha döntést kell hoznod, kérdezd meg magadtól, hogy melyik opcióval érzed magad erőteljesebbnek. Hagyd, hogy a bensőd adjon iránymutatást.

Skorpió

Saját elképzelésed van arról, hogyan kellene működnie egy párkapcsolatban, ám ez nem valószínű, hogy párhuzamban van azzal, ahogyan valójában működik. Ne akarj kontrollt gyakorolni minden felett, inkább add át magad az ismeretlennek.

Nyilas

Imádsz elfoglalt lenni és gyakori, hogy egyszerre millió ötlet kavarog az elmédben, amelyeket szeretnél megvalósítani. Megvan a kockázata, hogy nagyobbat markolsz, mint amennyit fogni tudsz, szóval lassíts egy kicsit.

Bak

Egy romantikus szituáció meglepetéséként fog érni, ám ahhoz, hogy helyén tudd kezelni a dolgokat, a legfontosabb, hogy őszinte maradj önmagadhoz és a másik félhez is. Lehet, hogy képes leszel változást előidézni ezzel.

Vízöntő

A pároddal vagy egy kollégával nem fogtok tudni egyezségre jutni, ami feszültséget okozhat kettőtök között. Az ügy talán a múlthoz kapcsolódik. Nem gondolod, hogy el kellene végre engedni? Adj helyet a megbocsátásnak és a kompromisszumnak.

Halak

Azt érzed, hogy egy helyben toporogsz, és nem haladsz a sok tennivalóddal a mai napon. Meg kellene kérdezned magadtól, hogy biztos minden feladatot neked kell-e megoldanod? Nem kell, hogy mások helyett is te dolgozz, azért, hogy ezzel bizonyítsd, mennyit érsz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


A “Boost Positive Energy” pozitív változásokat hoz az életedbe, meditációs, gyógyító zene. Ez egy 8 perces nyugtató meditációs zene, amelyet tökéletesen alvás meditációra terveztek, eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket.

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák, amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL