Napi horoszkóp október 24. csütörtök

Napi horoszkóp október 24. csütörtök

Ha ma van a születésnapod: Megvan minden képességed ahhoz, hogy olyan magas szinted éld az életedet, amire mindig is vágytál. A következő 12 hónap tesztelni fog téged. Állj helyt és kerülj ki győztesen.

Ha egyedülálló vagy, életed szerelme fel fog tűnni a színen. Neked csak annyi dolgod lesz, hogy nyitott maradj az újfajta energiák befogadására. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel biztos lábakon álltok és készen vagytok egy magasabb szintre lépni.

Kos

Ma sikerül összekapnod valakivel, akivel a lehető legtávolabb álltok egymástól gondolkodásban. Ne zavartasd magad azzal, hogy próbálod megérteni az álláspontját, mert úgysem fog menni. Fogadd el, hogy külön utakon jártok és haladj a sajátodon.

Bika

Okkal vagy az, aki vagy és senkinek nincs joga hozzá, hogy elvárja tőled, másmilyen légy. Nem kell, hogy magyarázatot találj arra, miért vagy jó egyes dolgokban, míg másokban nem. Az erősségeidre koncentrálj.

Ikrek

Egyes dolgokat érintően nagyon messzire jutsz ma, míg másokkal kapcsolatban közel nem haladsz annyit, mint kellene. A fontos, hogy ne hagyd, hogy visszatartson abbéli félelmed, hogy lejáratod magad valami miatt.

Rák

Valaki, akivel együtt élsz, dolgozol, vagy közös üzletet csinálsz, ma megpróbál megakadályozni abban, amit élvezettel csinálsz. Semmilyen szín alatt ne hagyd, hogy megfélemlítsen, mert ha engedsz neki, akkor folytatni fogja a mesterkedését.

Oroszlán

Sokkal egyszerűbb lesz a mai napon megtalálnod a közös hangot a családoddal. Úgy fest, megint egy hullámhosszon vagytok. Ugyanakkor egy munkával kapcsolatos döntést is könnyebb lesz meghoznod, ami már sok álmatlan éjszakát eredményezett nálad.

Szűz

A mai napon szókimondó leszel és olyan dolgok hagyhatják el a szádat, amiket mások talán nem szívesen hallanak. Olyan régóta fogod már vissza magad és tartod meg magadnak a gondolataidat, hogy úgy érzed, ideje a világ tudtára adnod őket.

Mérleg

Ideje felhagynod néhány megszorítással és a ma erre egy kiváló nap. Ha a következő 24 órában képes leszel adni magadnak egy lökést, meglepődsz, hogy mi mindent érhetsz el általa.

Skorpió

Sokkal magabiztosabb vagy ma, mint az elmúlt napokban. Sokkal kreatívabb ötleteid támadnak azzal kapcsolatban, hogy mit kellene tenned és tisztábban látod, hogy merre is tartasz valójában.

Nyilas

A bolygók arra hívják fel a figyelmedet, hogy sokkal többet foglalkozol olyasmikkel, amikkel alapvetően nem kellene, és ezek elveszik az idődet a lényeges dolgokról. Tisztítsd ki a fejedet és haladj a célod felé.

Bak

Próbálj meg nem a negatív gondolatok hatása alá kerülni, különben olyan egyszerű dolgokba is beleképzelsz majd mindenféle butaságot, amikbe alapvetően nem kellene. Az univerzum nagyra értékel téged, neked is jobban kellene figyelned magadra.

Vízöntő

Nagy felfordulás várható életed egyik frontján és azt fogod kívánni, bárcsak minden örökké egyszerűen és kiszámíthatóan haladhatna. A jó hír, hogy ez a kaotikus állapot hatalmas sikerrel fog záródni. A káoszból kreatív dolgok születhetnek.

Halak

Ideje lenne kitörnöd a magad által megszabott keretek közül és felfedezned magadban a végtelen potenciált. A kozmikus aktivitás most arra késztet, hogy légy sokkal figyelmetlenebb másokkal és magadat helyezd előtérbe.

tudasfaja.com


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával 🙏


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL