Napi horoszkóp október 4. péntek – Halak, Ikrek, Bikák, Mérlegek, Nyilasok, Oroszlánok, Vízöntők van egy üzenetünk!

Napi horoszkóp október 4. péntek – Halak, Ikrek, Bikák, Mérlegek, Nyilasok, Oroszlánok, Vízöntők van egy üzenetünk!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ideje jobban megvizsgálni a párkapcsolatodat. A régi szokásokat, amelyek csak visszatartanak titeket egy boldogabb élettől, talán érdemes volna felszámolni. Ha pénzről van szó, kezeld bölcsebben a rendelkezésedre álló összeget.

Bika

A szerelmi életed tedd nagyító alá és ezzel kapcsolatban gondold át azt is, hogyan értékeled önmagad. Lehet, hogy túlzottan is másoktól teszed függővé a boldogságodat? Szánj időt rá, hogy újra felfedezd, mi a boldogságod igaz forrása.

Ikrek

Nem az szabja meg az értékedet, hogy milyen messzire vagy képes elmenni mások kedvéért. Tartsd ezt észben, miközben napi teendőidet végzed. Ne hajszold túl magad, talán jót tenne egy kis egyedüllét és pihenés.

Rák

Egy múltbéli szerelem próbál visszatérni az életedbe, ám fontos, hogy te erre a kapcsolat megújításra első körben tiszta gondolkodással, ne pedig nosztalgiával tekints. Egy kreatív ötlet, amit mellékvágányra állítottál, újra elkezd foglalkoztatni.

Oroszlán

Ha arra gondolsz, hogy mit tudsz nyújtani a világ számára, mi jut eszedbe többször? Az, hogy mit értél el eddig, vagy az, hogy mit nem? Próbáld mindig az értékeket keresni magadban, ne a hiányosságokat. Ha mégis zavar az utóbbi, tegyél ellene.

Szűz

Fontos, hogy felülkerekedj a negatív híreken és a negatív rezgéssel rendelkező emberek megmozdulásain. Nem arról van szó, hogy senkit nem kell meghallgatnod, csupán arról, hogy a legjobban saját megérzéseidben kell bíznod, így semmi nem fog tudni lehangolni.

Mérleg

Ha a pénzről, stabilitásról és önbecsülésről van szó, lehet nem ártana egy újratervezés. Gondold át újra, hogy mire vágysz valójában és ahhoz képest hol állsz most. Egy régen berögződött gondolatot ideje volna felülírni, hogy azáltal a jövőd is megváltozhasson.

Skorpió

Ahhoz, hogy szeretni tudd magad, lehet, hogy az szükséges, hogy felszámolj egy kapcsolatot az életedben, amely nem egészséges számodra. Ha szükséged van segítségre, fordulj a legbölcsebb bizalmasodhoz.

Nyilas

El kell engedned egy valóságtól túlzottan elrugaszkodott ötletet, ha a céljaid eléréséről van szó. Nem baj, ha álmodozol, de szükségtelen nyomást se gyakorolj magadra egy teljesíthetetlen küldetés miatt.

Bak

Próbáld megtalálni az egyedüllét iránti vágyad és a közösségben elfoglalt helyed közötti egyensúlyt. Örülj az egyediségednek, ugyanakkor ne becsüld alá mindazt a támogatást, amit a környezeted nyújthat neked. Egy régi ismerős munkaajánlattal szolgálhat.

Vízöntő

Ideje, hogy mélyre áss magadban és nagyobb figyelmet tulajdoníts azoknak a dolgoknak, amelyekre a legjobban vágysz, különösen a karriered tekintetében. Nem elég csak a rutin tevékenységeket elvégezni, tegyél extra erőfeszítéseket az álmodért.

Halak

Eljött az idő, hogy befektess az álmaidba és adj nekik egy igazi esélyt. Ki az a személy, akitől segítséget kérhetsz a terveid megvalósításához? Lehet, hogy a hétvégén ejthetnél egy telefonhívást felé. Többségben az erő.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


A “Boldogság teremtése meditáció” segít boldogságot teremteni az életedbe, rezgésszint emelő meditációs, gyógyító zene. Eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával 🙏


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL