Napi horoszkóp október 9. szerda

Napi horoszkóp október 9. szerda

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egyre nehezebb leplezni a vágyat, ami felszínre kíván törni benned, legyen szó egy célodról vagy egy személyről, akit szeretnél meghódítani. A kérdés csak az, milyen messzire vagy képes elmenni?

Bika

Egy szakmai lehetőség fog felbukkanni előtted, amely nagyon vonzó lehet számodra, ám fontos, hogy meghatározd, összhangban van-e a vágyaiddal. Az idejétmúlt eszményképet le kell vedlened.

Ikrek

Nagyon sok dologgal foglalkozol egyszerre és tervezed, hogy további dolgokat adj hozzá a listához. Vigyázz, mert könnyen túlterhelheted magad, ha nem dolgozol ki egy megfelelő stratégiát.

Rák

A romantika az egekbe emelhet, de érdemes feltenned magadnak legalább egy kérdést. Ez a személy, akiért jelenleg odáig vagy, megadja neked azt a fajta intimitást, amire vágysz? Ne akard becsapni magad, a vágyid igenis jogosak.

Oroszlán

Egy családtag vagy valaki, akivel együtt élsz, kihozhat a sodrodból a mai napon. A feszültség közöttetek olyan dolgokat hozhat a felszínre, amire egyikőtök sem számít. Te döntöd el, hogyan reagálsz. Ne tarts haragot.

Szűz

Úgy érezheted, hogy nem haladsz előre, hiszen olyan sok a tennivalód. Ne félj újratervezni a beosztásodat. Ha őszintén elmondod, hogy mi zajlik benned, megértésre találhatsz.

Mérleg

Egy pénzügyi dolog meglepetésként érhet a mai napon, ám kiderülhet, hogy ez valójában áldás számodra. Bárhogyan is alakuljanak a dolgok, megtanulod, hogy igenis fontos szembenézni a kényelmetlen helyzetekkel, ahelyett, hogy kikerülnénk őket.

Skorpió

Kifejezetten harcias és érzékeny hangulatodban leszel a mai napon, ami terepet szolgáltat annak, hogy összevessz egy hozzád közel álló személlyel. Lehet, hogy ez egy jel, hogy ki kellene szabadítanod magad egy egészségtelen kötelékből.

Nyilas

Rengeteg dolgod akadhat a mai napon és a fejed is tele lesz, ám a legjobb, amit most tehetsz az, hogy lelassítasz egy kicsit és olyan lazán kezeled az egészet, amennyire csak lehet. Ha úgy érzed, hogy meg kellene osztanod a gondolataid másokkal, nem árt, ha gyakorolsz egy kis alázatot.

Bak

Jó lenne, ha a saját elképzeléseidet követnéd egy felemás barátsággal vagy kollegiális viszonnyal kapcsolatban, különösen akkor, ha nem tesz jót az önbecsülésednek. Ha te bármeddig képes vagy elmenni egy kapcsolatért, akkor ez a másik féltől is elvárható (lenne).

Vízöntő

A magabiztosságod eléggé ingatag a mai napon, amely miatt kétségbe vonod önmagad és másoktól várod a megerősítést. Tudd, hogy amit keresel, már ott van benned, csak jóvá kellene hagynod magadnak, hogy a felszínre hozd.

Halak

Nehezedre fog esni magadban tartani, ami az eszedben jár a mai napon. Nem is kell, hiszen fontos, hogy megoszd az igazad másokkal. Nekik is szükségük van rá, hogy tudják, mi zajlik benned. Néha olyan dolgokról is beszélni kell, amelyeket nem egyszerű szavakba önteni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Boldogság teremtés – pozitív gondolatok meditáció 60 perces

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával 🙏


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL