Napi horoszkóp szeptember 7. szombat – Ha Ikrek, Kos, Bika, Rák, Mérleg, Vízöntő vagy te is, jól figyelj!

Napi horoszkóp szeptember 7. szombat – Ha Ikrek, Kos, Bika, Rák, Mérleg, Vízöntő vagy te is, jól figyelj!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ideje volna kibékülnöd valakivel, akivel nemrégiben összetűzésbe kerültél. Talán őszintén azt érzed, hogy  másik fél hibája, ám ez nem szabad, hogy meggátoljon abban, hogy te tedd meg az első lépést. Az élet túl rövid ahhoz, hogy haragot tartsunk.

Bika

A kreativitásod az egekben van, amit érdemes lenne ki is használni. Az égiek arra bíztatnak, hogy azokat a lehetőségeket is használd ki, amelyeket mindig ki szoktál hagyni. Szedd össze a bátorságodat és indulj el az igazi irányodba.

Ikrek

Az lesz a legjobb, ha hagyod, hogy a maguk ütemében haladjanak a dolgok. Miért kellene bármit is erőltetni és feleslegesen stresszelni magad. Élvezd ki a teljes ellazulás nyújtotta luxust.

Rák

A legdinamikusabb szektorodban tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően könnyen el fogod érni, amit most kitűzöl magad elé. Ne hallgass senkire, aki azt mondja, hogy lejjebb kellene tenned a lécet. Épp ellenkezőleg.

Oroszlán

Néha annyira elveszel a mindennapi küzdelmekben, hogy megfeledkezel róla, mennyire szerencsés vagy és milyen sokan szeretnek téged. Távolodj el egy kicsit az idegőrlő feladatoktól és fókuszálj a családra.

Szűz

Ha mostanában a rád nehezedő nyomás túl sok, akkor engedj meg magadnak végre egy kis mókát. Olyan sok mindent elérhetsz még, ha adsz magadnak időt a feltöltődésre.

Mérleg

Ha azt veszed észre, hogy elvesztetted az érdeklődésedet az iránt, amit csinálsz, akkor ismerd fel, hogy ez egy erős jel arra, hogy nem jó helyen vagy. Lehet, hogy régebben a pénz hajtott, de ez mostanra változott.

Skorpió

Ne félj megnyílni és megmutatni a világnak a sebezhetőbb oldaladat. Semmi értelme kőkeménynek mutatnod magad, amikor mélyen belül ugyanolyan elveszett és zavarodott vagy, mint bárki más.

Nyilas

Ha érzékenyebb vagy, mint általában, akkor ezt vedd egy jelnek, hogy ideje végre szembenézned a démonaiddal, akik gyötörnek téged. Nagy a valószínűsége, hogy felfújtad a helyzetet, szóval kapd össze magad és tisztítsd ki a fejed.

Bak

Tarts szünetet, ha szükségét érzed, még akkor is, ha egy adag befejezetlen feladatot kell magad mögött hagynod. A társasági események jó csillagállást élveznek, szóval keresd azokat, akik hasonszőrűek, és érezzétek jól magatokat együtt.

Vízöntő

Ha más kiemelkedő dolog nem is történik a mai napon, azt érdemes megjegyezni, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb leszel a helyzetedet illetően, mint az elmúlt időszakban bármikor.

Halak

A pénz talán fontos dolog, de soha nem kerülhet a szeretet elé. Ha van lehetőséged boldoggá tenni valakit, aki iránt érzéseket táplálsz, akkor ragadd meg, nem számít, hogy mi az ára.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával 🙏


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL